TV + Series

Πληροφοριοδότης του FBI ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ σε νέα σειρά

Οι πρώτες πληροφορίες για την παραγωγή του Amazon Prime

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιούαν ΜακΓκρέγκορ: Θα πρωταγωνιστήσει στο «Lodi», τη νέα δραματική σειρά του Amazon Prime Video στον ρόλο πληροφοριοδότη του FBI.
Νέος ρόλος για τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ σε τηλεοπτική παραγωγή του Amazon Prime © EPA/Nina Prommer

Γιούαν ΜακΓκρέγκορ: Θα πρωταγωνιστήσει στο «Lodi», τη νέα δραματική σειρά του Amazon Prime Video στον ρόλο πληροφοριοδότη του FBI.

Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε νέα δραματική σειρά του Amazon Prime Video, σύμφωνα με το Variety.

Η σειρά, η οποία θα τιτλοφορείται «Lodi», βασίζεται σε αληθινή ιστορία, όπως την εξιστόρησε σε άρθρο του στο Alta online ο Άντριου Ντάμπινς.

Η επίσημη περιγραφή της σειράς αναφέρει: «Το 1977 ο Λου (ΜακΓκρέγκορ), πωλητής αυτοκινήτων, γίνεται από απλός πολίτης μικρής πόλης πληροφοριοδότης του FBI που διεισδύει στη μαφία όταν ένα βασικό μέλος του οργανωμένου εγκλήματος προσφέρεται να αγοράσει την αντιπροσωπεία Cadillac που έχει. Τα επόμενα τρία χρόνια, ο Λου εμπλέκεται στις εσωτερικές υποθέσεις της εγκληματικής οργάνωσης και διασφαλίζει την καταδίκη διαβόητου αρχηγού του οργανωμένου εγκλήματος».

Ο Τίμοθι Γκρίνμπεργκ είναι υπεύθυνος προγράμματος και εκτελεστικός παραγωγός της σειράς. Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ θα είναι εκτελεστικός παραγωγός εκτός από πρωταγωνιστής.

Ο ΜακΓκρέγκορ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην παραγωγή της σειράς «A Gentleman in Moscow» του Showtime/Paramount+, που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Amor Towles. Θα πρωταγωνιστήσει και θα είναι παραγωγός και αυτής της σειράς. Πρόσφατα επανέλαβε επίσης τον ρόλο του Obi-Wan Kenobi σε σειρά του Disney+ που βασίζεται στον εμβληματικό χαρακτήρα του «Star Wars».

(Με πληροφορίες του Variety)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ