- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μαρία Τζομπανάκη: «Έχω διαλέξει εδώ και 20 χρόνια το μνήμα μου» (βίντεο)
«Το μόνο που ξέρουμε στη ζωή είναι ότι θα ...αναχωρήσουμε»
Μαρία Τζομπανάκη: Το μνήμα της στην Κρήτη, η φροντίδα για την κηδεία της και οι εξελίξεις στον «Σασμό»
Η Μαρία Τζομπανάκη αγαπά την Κρήτη, τόσο που προκειμένου να μην μπερδέψει κανέναν από τους δικούς της ανθρώπους με τα διαδικαστικά του θανάτου της, έχει ήδη μεριμνήσει για το μνήμα της, αλλά και το σημείο όπου θα ήθελε να ταφεί.
Όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της, «έχω διαλέξει εδώ και 20 χρόνια το σημείο, το έφτιαξα, γιατί δεν θέλω να μπερδευτεί κανένας».
«Δεν λείπω από την Κρήτη, πηγαινοέρχομαι συνέχεια. Η Κρήτη είναι στην καρδιά και στο μυαλό μου. Εκεί έχω και το μνήμα μου, εκεί θα καταλήξω. Εκεί είναι οι πιο μεγάλες μου αγάπες, τα αδέλφια μου, τα ανίψια μου, τα βαπτιστήρια μου. Έχω διαλέξει εδώ και 20 χρόνια το σημείο, το έφτιαξα, γιατί δεν θέλω να μπερδευτεί κανένας όταν θα “φύγω”. Ο τόπος μου είναι εκεί, στη ρίζα του Ψηλορείτη. Τα έχω φροντίσει, γιατί το μόνο που ξέρουμε σε αυτή τη ζωή είναι ότι… θα αναχωρήσουμε. Σαν σήμερα 12 χρόνια πριν έφυγε ο πατέρας μου ο Γιώργης, μια τέτοια ημέρα και είναι σαν να είναι μαζί μου. Ότι έμαθα από αυτούς, από τη μάνα και τον πατέρα μου, το πέρασα στο δικό μου παιδί» ανέφερε η Μαρία Τζομπανάκη.
Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στις εξελίξεις που αναμένονται στη σειρά «Σασμός», στην οποία πρωταγωνιστεί. Η ηθοποιός είπε πως εύχεται η Καλλιόπη να μαλακώσει στην πορεία με τον Αστέρη και την Αργυρώ. «Πάντα φοβάται για τα παιδιά της η Καλλιόπη. Πάντα θα είναι έτσι η Καλλιόπη, δεν αλλάζει κάτι», είπε η Μαρία Τζομπανάκη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η νέα σεζόν της επιτυχημένης σειράς θα διαδραματίζεται στη Γαλλία
Η ανάρτηση με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη
Μια νοοτροπία για γέλια και για κλάματα και γιατί τα αγόρια της Gen Z και της Gen A ψάχνουν πρότυπα σε άντρες που όλοι οι άλλοι θεωρούμε losers.
Κάτι πολύ κακό πρόκειται να προστεθεί στη watchlist σου
Το Netflix αποκάλυψε την πρώτη εικόνα με την Τζένα Ορτέγκα στη γαλλική πρωτεύουσα
Η σειρά εξακολουθεί να παίζει με τα αισθήματα των αμερικανών τηλεθεατών
Οι οπαδοί της σειράς ετοιμάζονται για την πιο ανατρεπτική σεζόν μέχρι σήμερα
Η σειρά επικής φαντασίας άλλαξε για πάντα την τηλεόραση και έγραψε τη δική της ιστορία
Συμμετείχε στη σειρά από το 1989 έως το 1992
Θα τις δεις όλες «μονορούφι» μέσα σε ένα ΣΚ
Η ηθοποιός σπάει τη σιωπή της για την απουσία της «Κατ» από τη συνέχεια της σειράς
Πρεμιέρα στις 21 Μαΐου στο Netflix
Ο Σαμ Λέβινσον επιχείρησε να μιλήσει για την αμφιλεγόμενη σκηνή της σειράς και τα έκανε... χειρότερα
Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στον τρόπο δουλειάς του σκηνοθέτη
Η Λίλι Κόλινς δηλώνει ερωτευμένη με την Αθήνα
Τι ισχύει για τις συμμορίες του Μπέρμιγχαμ και τα πρόσωπα που ενέπνευσαν τη σειρά-φαινόμενο
Όπως εξομολογήθηκε, εκείνη την περίοδο βίωνε επιλόχεια κατάθλιψη, γεγονός που επηρέασε την απόφασή της
Απολύσεις, εντάσεις και απαιτήσεις που έφεραν ηθοποιούς και τεχνικούς στα όρια τους
Πρώτη εμφάνιση στην οθόνη μετά από 23 χρόνια - Θα υποδυθεί τον εαυτό της
Μια καλογυρισμένη σειρά με ενδιαφέροντες γρίφους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.