TV + Series

Πέθανε ο ηθοποιός Adama Niane σε ηλικία 56 ετών

Συμμετείχε στη σειρά «Lupin» του Netflix

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Adama Niane
© Facebook / Omar Sy

Adama Niane: Ο θάνατος του 56χρονου ηθοποιού και η συμμετοχή του στη σειρά «Lupin» του Netflix

O Adama Niane έφυγε από τη ζωή ξαφνικά σε ηλικία 56 ετών. Ο ηθοποιός έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τον ρόλο του Leonard τη σειρά «Lupin» του Netflix.  

H είδηση θανάτου του Adama Niane έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση του πρωταγωνιστή της σειράς, Omar Sy. «Στέλνω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους συγγενείς του Adama Niane, σπουδαίου ηθοποιού που είχα τη χαρά να παίξω δίπλα του. Ένας άνθρωπος σπάνιας καλοσύνης… Μακάρι η ψυχή του να αναπαυθεί εν ειρήνη», έγραψε ο ηθοποιός Omar Sy για τον θάνατο του συμπρωταγωνιστή του στη γνωστή σειρά του Netfix. 

Με μία συγκινητική ανάρτηση αποχαιρέτησε τον Adama Niane και ο σκηνοθέτης του «Get In», Olivier Abbou. «Με απέραντη θλίψη έμαθα για τον θάνατο του Adama Niane, με τον οποίο είχα τη χαρά να συνεργαστώ στις 2 σεζόν του Maroni and Fury. Δεν αφήσαμε ο ένας τον άλλον για 4 χρόνια, μοιραστήκαμε έντονες ανθρώπινες και καλλιτεχνικές περιπέτειες στην άκρη του κόσμου, τη Γουιάνα, το Σεν Πιέρ και Μικελόν, ακόμη και τη Λιλ. Ήταν γεμάτος φως, ταλαντούχος, δυνατός. Ήταν ο ήρωάς μου, ένας φίλος και ένας συνεργάτης. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε στο Instagram.

Ο Adama Niane είχε γεννηθεί στο Παρίσι και ως ηθοποιός μετρούσε πάνω από 30 χρόνια καριέρας με δεκάδες συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες της Γαλλίας.

Η αιτία του θανάτου του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή. 

Mort d'Adama Niane, l'acteur de PBLV

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ