TV + Series

Παπακαλιάτης - Ανδριολάτου: Τα viral χιουμοριστικά βίντεο από την πτήση τους

Οι πρωταγωνιστές του «Maestro» μοιράστηκαν στα social media στιγμές από το ταξίδι τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χριστόφορος Παπακαλιάτης - Κλέλια Ανδριολάτου: Με χιουμοριστική διάθεση ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη οι πρωταγωνιστές του «Maestro» - Τα viral βίντεο από την πτήση.
Τα χιουμοριστικά πλάνα από την πτήση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και της Κλέλιας Ανδριολάτου έγιναν viral στα κοινωνικά δίκτυα © Instagram / Christopher Papakaliatis

Χριστόφορος Παπακαλιάτης - Κλέλια Ανδριολάτου: Με χιουμοριστική διάθεση ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη οι πρωταγωνιστές του «Maestro» - Τα viral βίντεο από την πτήση.

Μετά από 11 χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επέστρεψε στις οθόνες με το «Maestro» και τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί καλύτερα για τον Έλληνα δημιουργό, αλλά και για τους συντελεστές του σίριαλ.

Η σειρά σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο εγχώριο κοινό, ενώ πλέον φλερτάρει έντονα με τις διεθνείς διακρίσεις, καθώς ανακοινώθηκε ότι το Netflix πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα του «Maestro» και το εντάσσει στην πλατφόρμα του.

Στις ανάπαυλες των γυρισμάτων, οι πρωταγωνιστές της σειράς προσπαθούν να περάσουν τον ελεύθερο τους χρόνο κάνοντας πράγματα για τον εαυτό τους και αυτό ακριβώς έκαναν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Κλέλια Ανδριολάτου.

Οι δυο τους ταξίδεψαν πρόσφατα μέχρι τη Θεσσαλονίκη αεροπορικώς και μοιράστηκαν πλάνα με τους διαδικτυακούς τους φίλους.


Οι δύο πρωταγωνιστές του «Maestro» δημοσίευσαν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, διάφορα βίντεο από τη στιγμή της επιβίβασης τους στο αεροπλάνο, αλλά και κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Όπως θα δείτε σε ένα από τα βίντεο που ανέβασε η Κλέλια Ανδριολάτου ακούγεται να λέει, «Πώς θα δούμε αύριο το επεισόδιο της σειράς;».

«Θα το δεις με τις φίλες σου στη Θεσσαλονίκη»
 της απαντά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με την ίδια να συνεχίζει: «Να περάσεις καμία βόλτα».

Τόσο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, όσο και η Κλέλια Ανδριολάτου διασκέδασαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και δεν σταμάτησαν να γελούν.

Όλα αυτά, ενώ ανακοινώθηκε και η συμμετοχή του Χρήστου Λούλη στη δημοφιλή σειρά. Ο γνωστός ηθοποιός είχε συνεργαστεί ξανά με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, στις σειρές «Η ζωή μας μια βόλτα», «Κλείσε τα μάτια» και «Δυο μέρες μόνο».

Λίγο πριν μπει και ο ίδιος στη σειρά του Mega, αποκάλυψε πως ο πρωταγωνιστής της ο «Ορέστης», τον οποίο υποδύεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, έχει γυναίκα με την οποία όμως έχει χωρίσει.

«Ο ρόλος που θα κάνω αφορά στο ευρύτερο περιβάλλον του Χριστόφορου στη σειρά. Είμαι φίλος της πρώην γυναίκας του. Θα δείξει στο παρελθόν ότι είχε κάποια γυναίκα. Μέχρι τώρα δεν το ξέραμε. Έκανα spoiler και ελπίζω Χριστόφορε να με συγχωρέσεις. Κάποια στιγμή δουλεύω μαζί του σε μία τεχνοκρατική και σκληρή δουλειά. Δείχνουμε την ιστορία πώς αποφάσισε να φύγει και να πάει σε ένα νησί που δεν τον ξέρει κανείς και δεν ξέρει κανέναν να ξεκινήσει κάτι καινούργιο», είπε ο Χρήστος Λούλης για το «Maestro».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ