TV & Media

Παπακαλιάτης: Περήφανος για το «Maestro» στο Netflix - «Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ»

Ο δημιουργός του σίριαλ μίλησε για την πρώτη ελληνική σειρά σε παγκόσμια πλατφόρμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χριστόφορος Παπακαλιάτης για το «Maestro» στο Netflix: Είμαι περήφανος για την πρώτη ελληνική σειρά στην πλατφόρμα - Αποκάλυψε ότι έρχεται δεύτερος κύκλος.
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε για την προβολή του «Maestro» στο Netflix και αποκάλυψε τα μελλοντικά σχέδια γύρω από τη δημοφιλή σειρά © Instagram / Christopher Papakaliatis

Χριστόφορος Παπακαλιάτης για το «Maestro» στο Netflix: Είμαι περήφανος για την πρώτη ελληνική σειρά στην πλατφόρμα - Αποκάλυψε ότι έρχεται δεύτερος κύκλος.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνει φέτος η σειρά «Maestro».

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι το Netflix πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα της σειράς και την εντάσσει στην πλατφόρμα του.

Όπως ανέφερε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, «αισθάνομαι πολύ όμορφα για αυτή την εξέλιξη. Είναι κάτι που ήθελα και για το οποίο έχουμε δουλέψει πάρα πολύ όλοι μας προς αυτή την κατεύθυνση εδώ και δύο χρόνια.

Είμαι χαρούμενος, γιατί είναι η πρώτη ελληνική σειρά, που θα πάει σε μια παγκόσμια πλατφόρμα, φτιαγμένη από Έλληνες. Γίνεται να μην χαρώ; Ελπίζω αυτό να αποτελέσει μια καλή αρχή και να ακολουθήσουν και άλλα σίριαλ».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-co9bjg3d3tox)

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, όπως ήταν αναμενόμενο, μετά την επιτυχία που σημειώνει η σειρά αποκάλυψε ότι θα ακολουθήσει και δεύτερος κύκλος.

Η σελίδα του Netflix στην Ελλάδα έκανε την πρώτη σχετική ανάρτηση δημοσιεύοντας μία... αγγελία που αναφέρεται στην επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

«ΝETFLIX ΕΛΛΑΣ. Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα πιάνου, από τον σπουδαίο Έλληνα MAESTRO, Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Από 19 Δεκεμβρίου στο Netflix» έγραφε η αγγελία που δημοσιεύτηκε στο Facebook.

Η δραματική σειρά σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, θα έρθει στους συνδρομητές του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.

Τα συγχαρητήριά του στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για την ένταξη του «Maestro» στην ταινιοθήκη του Netflix εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε εκδήλωση στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, όπου φιλοξενήθηκε επίσης συζήτηση ανάμεσα σε παραγωγούς και στελέχη εταιρειών που δραστηριοποιούνται στις οπτικοακουστικές παραγωγές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ