- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Παπακαλιάτης: Περήφανος για το «Maestro» στο Netflix - «Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ»
Ο δημιουργός του σίριαλ μίλησε για την πρώτη ελληνική σειρά σε παγκόσμια πλατφόρμα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης για το «Maestro» στο Netflix: Είμαι περήφανος για την πρώτη ελληνική σειρά στην πλατφόρμα - Αποκάλυψε ότι έρχεται δεύτερος κύκλος.
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνει φέτος η σειρά «Maestro».
Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι το Netflix πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα της σειράς και την εντάσσει στην πλατφόρμα του.
Όπως ανέφερε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, «αισθάνομαι πολύ όμορφα για αυτή την εξέλιξη. Είναι κάτι που ήθελα και για το οποίο έχουμε δουλέψει πάρα πολύ όλοι μας προς αυτή την κατεύθυνση εδώ και δύο χρόνια.
Είμαι χαρούμενος, γιατί είναι η πρώτη ελληνική σειρά, που θα πάει σε μια παγκόσμια πλατφόρμα, φτιαγμένη από Έλληνες. Γίνεται να μην χαρώ; Ελπίζω αυτό να αποτελέσει μια καλή αρχή και να ακολουθήσουν και άλλα σίριαλ».
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, όπως ήταν αναμενόμενο, μετά την επιτυχία που σημειώνει η σειρά αποκάλυψε ότι θα ακολουθήσει και δεύτερος κύκλος.
Η σελίδα του Netflix στην Ελλάδα έκανε την πρώτη σχετική ανάρτηση δημοσιεύοντας μία... αγγελία που αναφέρεται στην επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.
«ΝETFLIX ΕΛΛΑΣ. Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα πιάνου, από τον σπουδαίο Έλληνα MAESTRO, Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Από 19 Δεκεμβρίου στο Netflix» έγραφε η αγγελία που δημοσιεύτηκε στο Facebook.
Η δραματική σειρά σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, θα έρθει στους συνδρομητές του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.
Τα συγχαρητήριά του στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για την ένταξη του «Maestro» στην ταινιοθήκη του Netflix εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε εκδήλωση στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, όπου φιλοξενήθηκε επίσης συζήτηση ανάμεσα σε παραγωγούς και στελέχη εταιρειών που δραστηριοποιούνται στις οπτικοακουστικές παραγωγές.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Ο παρουσιαστής άφησε αιχμές κατά συναδέλφων του on air, μιλώντας για τα σχόλια που δέχεται όλη τη σεζόν
«Ο Γιώργος Μαργαρίτης ερχόταν κάθε μέρα στο νοσοκομείο και μου έλεγε "Σταρόβα πεθαίνω για σένα"»
«Δεν το έχω το επιχειρείν, μέχρι σήμερα είμαι με χρέη», δήλωσε ο ηθοποιός
Τι αναφέρει ο πατέρας του για την αποθεραπεία του παίκτη του Survivor
«Η οικογένειά της είναι φανταστική. Δεν την άφησαν ούτε δευτερόλεπτο. Δεν υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Τραϊανό Δέλλα, ήταν μια βιβλική φιγούρα»
«Θέλω να κάνετε τον σταυρό σας για εμένα και να πάνε όλα κατ' ευχήν»
Τα ΜΜΕ δεν ξέρουν πού να σταματάνε, το γνωρίζουμε αυτό, όμως πόσα κακοποιητικά λάθη να αντέξουν οι ογκολογικοί ασθενείς και οι οικογένειές τους...
Προβάλλονται κάποιοι άνθρωποι επειδή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς, ή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς επειδή προβάλλονται;
Η εμφάνιση του Κώστα Δόξα που προκάλεσε αίσθηση
Ο σταθμός του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα
Ο Αμερικανός πρόεδρος πανηγυρίζει για την αυλαία του The Late Show
Οι δύο δημοσιογράφοι βρέθηκαν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών διεκδικώντας δικαίωση μετά την απομάκρυνσή τους
Ο έμπειρος δημοσιογράφος ανέλαβε ηγετική θέση στον τομέα ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.