- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε τι θα κάνει μετά το Maestro
Τι αποκάλυψε για την φετινή του επιτυχία
Χριστόφορος Παπακαλιάτης - Τι είπε για το «Maestro» - Το επόμενο βήμα του - Η πορεία του στον χώρο
Καλεσμένος της Δανάης Μπάρκα και της εκπομπής «Πάμε Δανάη» ήταν ο γνωστός σκηνοθέτης, σεναριογράφος και ηθοποιός, Χριστόφορος Παπακαλιάτης.
Το «Maestro» σημειώνει τεράστια επιτυχία, κάτι που ικανοποιεί τον ίδιο. «Όταν ξεκίνησα να γράφω το "Maestro" ήθελα να καταπιαστώ με γεγονότα πιο σκληρά. Έπρεπε να δείξω έστω και για λίγο τις σκηνές ωμά» δήλωσε ενώ αποκάλυψε πως «την ώρα που τελειώσαμε το γύρισμα του 2ου επεισοδίου, υπήρχε απόλυτη ησυχία και ακούγεται να λέει κάποιος “εμάς Παπακαλιάτη μας είπαν να γυρίσουμε, όχι Οικονομίδη”».
Για το επόμενο βήμα του μετά το «Maestro» ανέφερε πως «το“Από ‘δω και πέρα” είναι η ταινία που θέλω να κάνω μετά το "Μaestro". Ο πρωταγωνιστής θα είναι ένα παιδάκι 7 χρονών».
Μιλώντας για το παρελθόν του αποκάλυψε πως από αρκετά μικρός άρχισε να γράφει ιστορίες και να υποδύεται όλους τους ρόλους.
«Δεν ένιωθα διαφορετικός, αν και από τα 15 μου είχα τελείως διαφορετική καθημερινότητα από τα υπόλοιπα παιδιά», ανέφερε και πρόσθεσε:
«Είχα γράψει το πρώτο μου σίριαλ "Η ζωή μας μια βόλτα" με πολλές διαφορετικές εκδοχές μέχρι να βρω το θάρρος να χτυπήσω τις πόρτες των καναλιών».
«Το πρώτο επεισόδιο που συμμετείχα τηλεοπτικά ήταν στους "Απαράδεκτους" και το είδα με δύο κολλητούς μου, πήγαινα σχολείο ακόμα και από την αγωνία μου είχα γράψει όλα τα λόγια μου σε σκονάκι και αυτό φαίνεται και σε μία σκηνή», συνέχισε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ίδιο πρόγραμμα, οι παραγωγοί του και η ίδια καθημερινή σχέση με τους ακροατές του, μέσα από το site, το ανεξάρτητο app, το live streaming και τις ψηφιακές πλατφόρμες ακρόασης.
Η εικόνα προκάλεσε έντονη κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ο πρώην άσος των ΗΠΑ συμπαρουσιάζει με τους Τιερί Ανρί και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
«Πέρασα την πιο δύσκολη βδομάδα της αποκατάστασής μου μέχρι στιγμής...»
Η καθαρή περιουσία του φθάνει τα 2,6 δισεκατομμυρίων δολάρια
Οι τέσσερις γνώριμοι και οι τρεις νέες προσθήκες
«Είμαι αυθόρμητη και αληθινή» είπε η δημοσιογράφος
«Ήθελα να το κρύψω, υπάρχει προκατάληψη», εξομολογείται ο πρώην παρουσιαστής του Channel 4
Η πρόταση για σειρά και ο σκηνοθέτης που κέρδισε την εμπιστοσύνη του
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.