TV + Series

Ο Χρήστος Λούλης εισβάλλει στο «Maestro» - Ποιον ρόλο θα υποδυθεί

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χρήστος Λούλης
Χρήστος Λούλης © NDP/ ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Χρήστος Λούλης: Εισβάλλει στο «Maestro» και φέρνει τα πάνω κάτω – Τι είπε για τον ρόλο του στη σειρά

Σε μια μεγάλη αποκάλυψη προχώρησε ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Λούλης κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη την Τετάρτη (09/11).

Λίγο πριν μπει και ο ίδιος στη σειρά του Mega αποκάλυψε πως ο πρωταγωνιστής της ο «Ορέστης», τον οποίο υποδύεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, έχει γυναίκα με την οποία όμως έχει χωρίσει.

«Ο ρόλος που θα κάνω αφορά στο ευρύτερο περιβάλλον του Χριστόφορου στη σειρά. Είμαι φίλος της πρώην γυναίκας του. Θα δείξει στο παρελθόν ότι είχε κάποια γυναίκα. Μέχρι τώρα δεν το ξέραμε. Έκανα spoiler και ελπίζω Χριστόφορε να με συγχωρέσεις. Κάποια στιγμή δουλεύω μαζί του σε μία τεχνοκρατική και σκληρή δουλειά. Δείχνουμε την ιστορία πώς αποφάσισε να φύγει και να πάει σε ένα νησί που δεν τον ξέρει κανείς και δεν ξέρει κανέναν να ξεκινήσει κάτι καινούργιο» είπε αρχικά, ο Χρήστος Λούλης για το «Maestro».

Ο Χρήστος Λούλης είχε συνεργαστεί ξανά με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στις σειρές «Η ζωή μας μια βόλτα», «Κλείσε τα μάτια» και «Δυο μέρες μόνο».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-co7sz5umqfox)

Λίγες ημέρες πριν το Netflix ανακοίνωσε πως πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα για την επιτυχημένη ελληνική σειρά Maestro.

Η δραματική σειρά σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Παπακαλιάτη, θα έρθει στα μέλη του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε κοινό σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.

Όπως δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Κρατάω το “Maestro” πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ