- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έχουν περάσει 9 χρόνια από το φινάλε που δίχασε όσο κανένα άλλο τέλος τηλεοπτικής σειράς. Ο λόγος για το Lost, της επιτυχημένης σειράς του ABC που άλλαξε το τηλεοπτικό τοπίο.
Τώρα, η πρόεδρος του ABC Κάρεϊ Μπουρκ άφησε το ενδεχόμενο επανεμφάνισης της σειράς ανοιχτό, μιλώντας στο πλαίσιο του «Television Critics Association» την περασμένη Τρίτη, όπου δήλωσε ότι ονειρεύεται ένα «comeback».
«Κάτι τέτοιο θα μου άρεσε πολύ - είναι μια επανεμφάνιση που θα με ενδιέφερε πολύ να δω», ήταν η απάντηση που έδωσε στο ερώτημα αν θα ξαναδούμε ποτέ καινούριο Lost.
Η ίδια διευκρίνισε πάντως πως δεν υπάρχουν σχέδια για κάτι τέτοιο, καθώς δεν έχει συζητήσει καν το ενδεχόμενο με τον σεναριογράφο Τζέι Τζέι Αμπραμς, που ήταν από τους βασικούς της σειράς. «Κυριολεκτικά σε αυτό το σημείο πρόκειται μόνο για ό,τι ονειρεύομαι όταν πάω να κοιμηθώ τη νύχτα», συμπλήρωσε και συνέχισε: «Αλλά συχνά αναρωτιέμαι ποια σειρά θα επανέφερα και συχνά η απάντησή μου είναι το Lost - μερικές φορές και το Alias. Αλλά δεν έχω τίποτα να σας πω προς το παρόν, ίσως και ποτέ. Αλλά θα είχε πλάκα να κάνω μια συζήτηση γι' αυτό».
Πρόσφατα πάντως, οι δύο συμπαραγωγοί της σειράς Κάρλτον Κιουζ και Ντέιμον Λίντελοφ απέκλεισαν το ενδεχόμενο επανεμφάνισης του Lost.
Το πρώτο επεισόδιο του «Lost» προβλήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2004 και το τελευταίο τον Μάιο του 2010, έπειτα από 121 επεισόδια. Για όσους δεν το έχουν δει, η σειρά πραγματευόταν την περιπέτεια των διασωθέντων επιβατών της πτήσης 815 της Oceanic Flights από το Σίδνεϊ με προορισμό το Λος Άντζελες, που συνετρίβη σε ένα μυστηριώδες νησί στη μέση του Ωκεανού.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνέχειας - Το ζήτημα του προϋπολογισμού
Για το φινάλε της σειράς και για την προσωπική της ζωή μίλησε η 28χρονη ηθοποιός
Τι υποστήριξε ο εγγονός του JFK
Η ομάδα του εστιατορίου επιστρέφει για μια τελευταία βάρδια χωρίς τον Κάρμι
Τι είπε για το ντεμπούτο του γιου του στην υποκριτική
Η ανάρτηση του Αντίνοου Αλμπάνη
«Είμαστε οικογένεια πια, είμαστε σόι κανονικό»
Με στόχο την προώθηση της οικολογικής συνείδησης
Βασίζεται στο ομώνυμο μπεστ σέλερ της Μαρίσα Στάπλεϊ - Πρεμιέρα στις 15 Ιουλίου
Η επετειακή συλλεκτική έκδοση θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2026 - Τι περιλαμβάνει
Η νέα ντετεκτιβική εκδοχή του ανθρώπου-αράχνη με τον Νίκολας Κέιτζ εκτοξεύεται στην κορυφή - Ενθουσιώδεις κριτικές
Η νέα υπερηρωική σειρά δεν έχει καμία σχέση με καμία από τις υπόλοιπες — και ο χαρισματικός Νίκολας Κέιτζ το απολαμβάνει
Η Άσλεϊ Παρκ δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο TikTok ένα βίντεο
Ο Ουαλός ηθοποιός έφυγε ξαφνικά από τη ζωή - Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο
Τι αποκάλυψε ο Σαμ Λέβινσον
Ο Νίκολας Κέιτζ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο - Προβληματισμός για το υψηλό κόστος παραγωγής
Όσα συνέβαιναν στα γυρίσματα της σειράς «MobLand»
O Καρλ Ρινς φέρεται να υπεξαίρεσε 11 εκατ. δολάρια
Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν επιστρέφει πιο ώριμη και έτοιμη για γάμο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.