- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
GoT: Γκριζοσκώληκας και Σάμγουελ Τάρλι μιλούν αποκλειστικά στην A.V.
Λίγο πριν την πρεμιέρα του 7ου κύκλου της σειράς

Jacob Anderson / Γκριζοσκώληκας
Φαίνεται πως ο Γκριζοσκώληκας έχει εξελιχθεί σαν χαρακτήρας
Απόλυτα. Σε κάθε σεζόν γίνεται και λίγο πιο ανθρώπινος, το οποίο κάνει τα πράγματα πιο περίπλοκα και δύσκολα για εκείνον μιας και ήταν ανέκαθεν ένα πολεμικό ρομπότ. Έχει μάθει να κάνει ό,τι του λένε και αυτό είναι το νόημα της ζωής του. Θα πω ότι το πιο δύσκολο κομμάτι υποκριτικής που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου ήταν να κάνω τον Γκριζοσκώληκα να χαμογελάει. Έχω παίξει αυτό τον χαρακτήρα τόσο καιρό που νιώθω ότι τον ξέρω αρκετά καλά πλέον, αλλά εκεί βρισκόμουν σε άγνωστο έδαφος.
Πιστεύεις ότι ο Γκριζοσκώληκας και η Μισάντεϊ έχουν δικές τους φιλοδοξίες να υπηρετήσουν;
Πιστεύω ότι η Μισάντεϊ και ο Γκριζοσκώληκας στην πραγματικότητα, αυτό που πιθανότατα θέλουν είναι να μπουν σε μια βάρκα, να επιστρέψουν στα Νησιά του Καλοκαιριού και να χαλαρώσουν. Έχουν περάσει όλη τους τη ζωή στη σκλαβιά και τώρα δουλεύουν για την Νταινέρις. Την αγαπούν και της είναι πιστοί, αλλά νομίζω ότι αυτό που θέλουν είναι ένα ευτυχισμένο τέλος. δεν είμαι σίγουρος ότι θα το αποκτήσουν αλλά νομίζω πως αυτό θέλουν.
Ο χαρακτήρας σου έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό. Πώς άλλαξε τη ζωή σου η συμμετοχή σου στο Game of Thrones;
Υποθέτω οι άνθρωποι με σταματούν πιο συχνά πλέον στο δρόμο, το οποίο είναι ωραίο: είναι όμορφο που οι άνθρωποι νοιάζονται κάτι στο οποίο παίζω ένα μικρό ρόλο. Και δεν είναι μόνο αυτό. Είναι πραγματικά δύσκολο να το εξηγήσω αλλά είμαι σνομπ και "σπασικλάκι": λατρεύω τις ταινίες και τα περιοδικά κόμικ. Είμαι πολύ συγκεκριμένος στα πράγματα που μου αρέσουν και χαίρομαι πάρα πολύ που παίζω σε μια σπουδαία σειρά. Μου αρέσει και ως θεατής να τη βλέπω. Χαίρομαι που δε θα τη συνεχίζουν μέχρι τη «σεζόν 1000», επειδή θα μπορούσαν. Μου αρέσει πραγματικά που έχει αρχή, μέση και τέλος και μου αρέσει ο τρόπος που το χειρίζονται. Το σέβομαι απόλυτα.

John Bradley / Σάμγουελ Τάρλι
Πού βρίσκεται ο Σαμ στην αρχή αυτής της σεζόν;
Αρχικά συναντάμε τον Σαμ στο Σίταντελ, και αν γνωρίζεις οτιδήποτε για τον Σαμ και για όσα πάλευε τα προηγούμενα χρόνια, θα πίστευες πως θα ήταν πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Εννοώ, για κάποιον που μια ζωή του έλεγαν ότι τα ενδιαφέροντά του ήταν ανούσια και ότι δε θα μπορούσε να επηρεάσει τον κόσμο θετικά παρά μόνο αν μπορούσε να χειριστεί ένα σπαθί, το να βρίσκεται ξαφνικά σε ένα μέρος όπου μοιράζεται τα ενδιαφέροντά του – τη μάθηση, τα βιβλία- με όλους, πρέπει να αισθάνεται σαν να επιστρέφει σπίτι.
Αρχικά, στις πρώτες σεζόν, ένιωθες ότι ο Σαμ ήταν τροχοπέδη για τον Τζον. Τώρα φαίνεται πώς οι ανακαλύψεις του οδηγούν τη δράση....
Ναι και νομίζω επίσης ότι πέρα από την επιθυμία του να επηρεάζει τα πράγματα, ένα από τα πράγματα που τον κινητοποιούν είναι το αίσθημα εκδίκησης απέναντι στον πατέρα του -θέλει να του αποδείξει ότι είναι λάθος: «Ξέρω ότι είπες ότι είμαι άχρηστος και το να διαβάζω βιβλία είναι άχρηστο και θα έπρεπε να μπορώ να πολεμήσω και να καβαλήσω άλογο αλλά τελικά εγώ είμαι αυτός που κάνω τη διαφορά.»

Ο 7ος πολυαναμενόμενος κύκλος της συναρπαστικής σειράς της HBO, «Game of Thrones» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή, 16 Ιουλίου στις 4:00 μετά τα μεσάνυκτα ταυτόχρονα με την Αμερική και με ελληνικούς υπότιτλους αποκλειστικά στη Nova! Η επική σειρά θα προβάλλεται και σε prime time προβολή από τη Δευτέρα 17 Ιουλίου και κάθε Δευτέρα στις 22.00 στο Novacinema4HD. Ο νέος κύκλος θα είναι διαθέσιμος και μέσω των υπηρεσιών Nova On Demand και Nova GO.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Nova εξασφάλισε αποκλειστικά για τους συνδρομητές της, την προβολή των προηγούμενων έξι κύκλων της πιο επιτυχημένης σειράς όλων των εποχών, «Game of Thrones», σε ένα επικό Box Set. Όλα τα επεισόδια της πιο δημοφιλούς σειράς βρίσκονται διαθέσιμα από την Παρασκευή, 19 Μαΐου μέχρι και την Πέμπτη, 31 Αυγούστου χωρίς καμία επιπλέον χρέωση για τους συνδρομητές της Nova μέσω των υπηρεσιών Nova On Demand και Nova GO.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κάτι πολύ κακό πρόκειται να προστεθεί στη watchlist σου
Το Netflix αποκάλυψε την πρώτη εικόνα με την Τζένα Ορτέγκα στη γαλλική πρωτεύουσα
Η σειρά εξακολουθεί να παίζει με τα αισθήματα των αμερικανών τηλεθεατών
Οι οπαδοί της σειράς ετοιμάζονται για την πιο ανατρεπτική σεζόν μέχρι σήμερα
Η σειρά επικής φαντασίας άλλαξε για πάντα την τηλεόραση και έγραψε τη δική της ιστορία
Συμμετείχε στη σειρά από το 1989 έως το 1992
Θα τις δεις όλες «μονορούφι» μέσα σε ένα ΣΚ
Η ηθοποιός σπάει τη σιωπή της για την απουσία της «Κατ» από τη συνέχεια της σειράς
Πρεμιέρα στις 21 Μαΐου στο Netflix
Ο Σαμ Λέβινσον επιχείρησε να μιλήσει για την αμφιλεγόμενη σκηνή της σειράς και τα έκανε... χειρότερα
Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στον τρόπο δουλειάς του σκηνοθέτη
Η Λίλι Κόλινς δηλώνει ερωτευμένη με την Αθήνα
Τι ισχύει για τις συμμορίες του Μπέρμιγχαμ και τα πρόσωπα που ενέπνευσαν τη σειρά-φαινόμενο
Όπως εξομολογήθηκε, εκείνη την περίοδο βίωνε επιλόχεια κατάθλιψη, γεγονός που επηρέασε την απόφασή της
Απολύσεις, εντάσεις και απαιτήσεις που έφεραν ηθοποιούς και τεχνικούς στα όρια τους
Πρώτη εμφάνιση στην οθόνη μετά από 23 χρόνια - Θα υποδυθεί τον εαυτό της
Μια καλογυρισμένη σειρά με ενδιαφέροντες γρίφους
Η Κούντροου επέμεινε ότι η Φοίβη δεν ήταν «αφελής», όπως την αντιλαμβάνονταν κάποιοι
Η παραγωγή μπαίνει σε προσωρινή παύση για την αποκατάσταση της υγείας της σταρ
Πρεμιέρα στις 12 Απριλίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.