Τεχνολογια - Επιστημη

Το Minecraft: Bedrock Edition ήρθε και στα Chromebooks

Μαζί με την ενημέρωση «Tales and Trails»

Γιώργος Δρίτσας
Γιώργος Δρίτσας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το Minecraft: Bedrock Edition ήρθε και στα Chromebooks

Το «Minecraft: Bedrock Edition» διατίθεται πλέον και σε Chromebook με Chrome OS, μέσω του Google Play Store.

Η Google ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του «Minecraft: Bedrock Edition» για Chromebook, επεκτείνοντας την απήχησή του μετά την κυκλοφορία μιας έκδοσης πρώιμης πρόσβασης τον Μάρτιο. Η επίσημη κυκλοφορία στα Chromebook επιτρέπει πλέον σε ένα ευρύτερο κοινό να απολαμβάνει το παιχνίδι, ενώ χάρη στη διατιθέμενη δυνατότητα για crossplay, οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν με φίλους που παίζουν σε διαφορετικές πλατφόρμες.

Για να αποκτήσετε το παιχνίδι, κατευθυνθείτε στο Play Store στο ChromeOS. Η τιμή του είναι 19,99$ ως μέρος ενός πακέτου που περιλαμβάνει και την έκδοση Android. Ωστόσο, εάν η έκδοση Android σας ανήκει ήδη, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στην έκδοση Chromebook με 13$. Η Google έχει δηλώσει ότι το «Minecraft» είναι συμβατό με όλα τα Chromebook που κυκλοφόρησαν τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά μπορείτε να βρείτε τις ελάχιστες και προτεινόμενες προδιαγραφές στον ιστότοπο υποστήριξης του «Minecraft».

Για να απολαύσετε την έκδοση του «Minecraft» για το Chrome OS, η οποία περιλαμβάνει πρόσβαση στο «Minecraft» Marketplace και τη δυνατότητα να παίζετε σε Realms, απαιτείται η κατοχή ενός λογαριασμού Microsoft. Επιπλέον, θα χρειαστείτε ένα συμβατό Chromebook, που να τρέχει την έκδοση ChromeOS 111 ή νεότερη, να διαθέτει 4GB RAM και τουλάχιστον 1GB αποθηκευτικού χώρου για την εγκατάσταση του παιχνιδιού, των χαρτών και άλλων αρχείων.

GET READY FOR TRAILS AND TALES! | MINECRAFT MONTHLY

Η έκδοση Chromebook του «Minecraft» συνοδεύεται από τη νέα ενημέρωση «Trails and Tales», η οποία κυκλοφόρησε επίσης την Τετάρτη. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση φέρνει μια πληθώρα φρέσκου περιεχομένου στο παιχνίδι, όπως μια νέα περιοχή-δεντρόκηπο γεμάτο κερασιές, αλλά και την ικανότητα να οδηγείς καμήλες μαζί με τους φίλους σου.

«Φέρτε το sniffer πίσω από την εξαφάνιση βρίσκοντας και εκκολάπτοντας τα αυγά του και θα σας ανταμείψει μυρίζοντας μερικούς αρχαίους σπόρους. Μοιραστείτε μια βόλτα με καμήλα με έναν φίλο, γίνετε αρχαιολόγος, διακοσμήστε τη βάση σας με λαξευμένα ράφια, αφήστε ο ένας στον άλλο μηνύματα με τις νέες, επεξεργάσιμες κρεμαστές πινακίδες: και πολλά άλλα! Δημιουργήστε τις δικές σας ιστορίες, μεγάλες και μικρές, με όλες τις νέες δυνατότητες και ακόμη και λάβετε μέρος σε μια ειδική εκδήλωση Trails & Tales στις 23 Ιουνίου», αναφέρει η επίσημη σελίδα του «Minecraft».

Αν έχετε ανοίξει το Play Store του μέσω του περιηγητή σας για να βρείτε την Chromebook έκδοση του Minecraft, ενδέχεται να μην σας εμφανίζεται. Σε αυτή την περίπτωση, η Microsoft μας συμβουλεύει να την αναζητήσουμε μέσω της γηγενούς εφαρμογής Google Play Store και να εγκαταστήσουμε το παιχνίδι από εκεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ