Ταξιδια

Cora Hotel & Spa Resort: Ένας παράδεισος χαλάρωσης, ηρεμίας και ανεπιτήδευτης πολυτέλειας

Ο ιδανικός προορισμός για όσους αναζητούν τις ανέμελες διακοπές και για τους ταξιδιώτες που αγαπούν την πολυτέλεια

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 880
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cora Hotel & Spa Resort

Cora Hotel & Spa Resort: Ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην Άφυτο Χαλκιδικής για οικογενειακές διακοπές, δεξιώσεις γάμων ή διακοπές για ζευγάρια.

Cora Hotel & Spa Resort: Ένας παράδεισος χαλάρωσης, ηρεμίας και ανεπιτήδευτης πολυτέλειας, το Cora Hotel Spa Resort σας περιμένει στην Αφύτο της Χαλκιδικής. Ανάμεσα στα 181 υπέροχα δωμάτια, πολλά με ιδιωτική πισίνα, θα βρείτε το δικό σας καταφύγιο, το “σπίτι μακριά από το σπίτι σας”. Απολαύστε εξαιρετική διαμονή μέσα από μία ευρεία γκάμα επιλογών από δωμάτια και σουίτες που καλύπτουν κάθε σύγχρονη ανάγκη.

Cora Hotel & Spa Resort

Ταξιδέψτε τον ουρανίσκο σας με τις μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες που σας υπόσχονται τα δύο εστιατόρια και τα τέσσερα μπαρ του ξενοδοχείου και ανακαλύψτε τις γευστικές ρίζες της Χαλκιδικής και τους θησαυρούς της γαστρονομικής παράδοσης του τόπου. Η παραδοσιακή κουζίνα συναντά τις διεθνείς γεύσεις και δημιουργεί αξέχαστους συνδυασμούς για τους ουρανίσκους σας. Πιείτε το αγαπημένο σας ποτό, δοκιμάστε ένα από τα signature κοκτέιλ, επιλέξτε έναν premium καφέ ή ένα υγιεινό boost σε ένα από τα μπαρ του ξενοδοχείου Cora, ατενίζοντας τον γαλάζιο ορίζοντα στον κόλπου του Τορωναίου.

Cora Hotel & Spa Resort

Η κρυφή όαση του ξενοδοχείου, το Elysium Spa, διαθέτει εσωτερική πισίνα, σάουνα, χαμάμ, signature δωμάτια θεραπείας και γυμναστήριο για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στη διάθεση και την ενέργειά σας. Η ομάδα των επαγγελματιών θα σας μυήσει στην απόλυτη γαλήνη μέσα από μια τεράστια ποικιλία υπηρεσιών και μια βουτιά στην καταπραϋντική πισίνα θα σας αναζωογονήσει πλήρως.

Cora Hotel & Spa Resort

Η διατήρηση της υγείας και της φυσικής κατάστασης ενώ βρίσκεστε σε διακοπές είναι ένας άλλος τρόπος για να εκτιμήσετε τη ζωή στο έπακρο. Είτε προτιμάτε τα θαλάσσια σπορ, είτε το beachvolley, στο CORA Hotel & Spa Resort θα βρείτε σίγουρα μια αθλητική δραστηριότητα κατάλληλη για τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Επιπλέον, ένας εκτεταμένος κατάλογος εμπειριών και δραστηριοτήτων , όπως μαθήματα μαγειρικής, εκδρομές για ψάρεμα, συνεδρίες με προσωπικό γυμναστή, γιόγκα κ.λπ. είναι διαθέσιμος και έχει σχεδιαστεί για να μετατρέψει τη διαμονή σας στη Χαλκιδική, εμπειρία ζωής.

Cora Hotel & Spa Resort



Για όσους επιθυμούν να διοργανώσουν τον γάμο των ονείρων τους ή άλλη μοναδική κοινωνική εκδήλωση, το έμπειρο προσωπικό μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τις σωστές επιλογές και να διοργανώσετε ένα πάρτι που θα θυμάστε για μια ζωή γύρω από την πολυτελή λαγκούνα του ξενοδοχείου με φόντο το ηλιοβασίλεμα της Χαλκιδικής.

Το Cora Hotel & Spa Resort είναι ο ιδανικός προορισμός τόσο για όσους αναζητούν τις ανέμελες διακοπές όσο και αλλά και για τους ταξιδιώτες που αγαπούν την πολυτέλεια.

Άφυτος, Κασσάνδρα Χαλκιδικής, +302374020930, info@coraresort.com, coraresort.com

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ