Hotel Summer Stories: Εμπειρία ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης

Academias Hotel, η νέα πολυτελής πρόταση στην καρδιά της πόλης

Το καινούριο πεντάστερο πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Ομήρου

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
drz-academia_10039.jpg
drz-academia_10198.jpg
drz_academiaacademia-ii_0312.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Academias Hotel είναι ένα εκλεπτυσμένο κοσμοπολίτικο ξενοδοχείο, εμπνευσμένο από την αρχαία αθηναϊκή σοφία και διάνοια.

Το καινούριο πεντάστερο πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Ομήρου, αποτελεί τη νέα ξεχωριστή πρόταση φιλοξενίας στην καρδιά του ιστορικού τετραγώνου της Αθήνας. 

To Academias Hotel διαθέτει 57 δωμάτια και 3 σουίτες, δύο εστιατόρια, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, spa και γυμναστήριο. Όλα τα δωμάτια είναι κομψά διακοσμημένα με πολυτελή υλικά και διαθέτουν τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές ανέσεις, ενώ ιδιαίτερη αίσθηση προκαλούν τα εντυπωσιακά μαρμάρινα μπάνια, τα προηγμένα στρώματα και οι πολυδιάστατες in-room παροχές. Παράλληλα, μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να ολοκληρωθεί και το δεύτερο εστιατόριο-μπαρ του ξενοδοχείου, το Nyx Bar, που βρίσκεται στο rooftop και προσφέρει μια μοναδική θέα της Αθήνας, που εκτείνεται μέχρι τη θάλασσα, στον Λυκαβηττό αλλά και στην Ακρόπολη.

Ένα εκλεπτυσμένο κοσμοπολίτικο ξενοδοχείο, εμπνευσμένο από την αρχαία αθηναϊκή σοφία και διάνοια, το Academias Hotel είναι μια σύγχρονη ερμηνεία της Ακαδημίας του Πλάτωνα, που συνδυάζει το παλιό και το νέο, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία φιλοξενίας στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου