Hotel Summer Stories: Εμπειρία ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης

Plaza Resort, απόλυτη χαλάρωση 5 αστέρων δίπλα στο κύμα

Τόσο χαλαρό, τόσο ζεν, που η κάθε μέρα θα σας φαίνεται σαν να πέρασε μια ολόκληρη εβδομάδα

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
dsc_0800.jpg
executive-deluxe1.jpg
plaza-resort-beach.jpg
pro_5663_l.jpg
pool_night_2.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Plaza Resort, ένα πολυτελές αλλά τελείως ανεπιτήδευτο ξενοδοχείο, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει χίλια δυο πράγματα, κοντά στην Αθήνα.

Ξέρω τι ονειρεύεστε φέτος το καλοκαίρι... Ένα μέρος που να είναι τόσο χαλαρό, τόσο ζεν, που η κάθε μέρα θα σας φαίνεται σαν να πέρασε μια ολόκληρη εβδομάδα! Αυτό ακριβώς είναι το υπέροχο Plaza Resort, ένα πολυτελές αλλά τελείως ανεπιτήδευτο ξενοδοχείο, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει χίλια δυο πράγματα και μάλιστα πολύ κοντά στην Αθήνα. 

Πολλά είναι αυτά που θα τραβήξουν την προσοχή σας. Ο μεγάλος, δροσερός, καταπράσινος κήπος, αγαπημένο σημείο συνάντησης των παιδιών, όπου μπορούν να παίξουν με απόλυτη ασφάλεια. Η ειδυλλιακή πισίνα φρέσκου γλυκού νερού, τοποθετημένη τέλεια εκεί που τελειώνει ο κήπος και αρχίζει η παραλία. Και, φυσικά, η ίδια η ιδιωτική παραλία, ρηχή με χρυσαφένια αμμουδιά, με όλες τις ανέσεις και πεντακάθαρα νερά, όπου μπορείτε να χαρείτε τα αγαπημένα σας θαλάσσια σπορ. 

Αλλά τα ωραία στο Plaza Resort δεν τελειώνουν εδώ. Το εστιατόριο Blue δίπλα στο κύμα θα σας προσφέρει την απόλυτη γευστική εμπειρία με μαγευτική θέα στο ηλιοβασίλεμα, ενώ το κεντρικό εστιατόριο Ivory, που βρίσκεται στο ισόγειο και εκτείνεται μέχρι τον κήπο, αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό γεύμα, παραδοσιακής, μεσογειακής και διεθνούς κουζίνας. Όσο για το ποτό σας ή για ένα από τα φανταστικά signature cocktails, το Ocean Pool Bar θα είναι η δική σας όαση μέχρι το ηλιοβασίλεμα, τότε που πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει το Au Βar στον κήπο. 

Όλα αυτά με εξυπηρέτηση και υπηρεσίες 5 αστέρων! Τα 135 δωμάτια του Plaza Resort ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη και προσφέρουν όλες τις ανέσεις, όπως Wi-Fi, mini bar, χρηματοκιβώτιο, δορυφορική τηλεόραση, κλιματισμό, μπουρνούζια, παντόφλες και επώνυμα προϊόντα μπάνιου.  Μαζί με όλα τα προηγούμενα, προσθέστε ότι θα βρείτε γήπεδα τένις και 5Χ5, παιδική χαρά, υπηρεσίες αισθητικής αλλά και 24ωρο room service. Μια αληθινή καλοκαιρινή όαση δίπλα στην πόλη!

Extra tip: Στην ιστοσελίδα του Plaza Resort μπορείτε να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες προσφορές, από τις οποίες επιλέξαμε αυτή: Λέγεται Day at the Beach και περιλαμβάνει ημερήσια χρήση δωματίου με όλες τις στάνταρ παροχές, πρόσβαση σε παραλία και πισίνα, πετσέτες θαλάσσης, σετ ομπρέλα με ξαπλώστρες και γεύμα 3 πιάτων στο Ivory!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου