Hotel Summer Stories: Εμπειρία ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης

Athens Poseidon Hotel, o καλοκαιρινός θησαυρός της πόλης μας

Eκτός από διαμονή υψηλής αισθητικής, θα απολαύσετε μια σειρά από παροχές και ανέσεις

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
photo-4_6.jpg
photo-2_11.jpg
photo-1_7.jpg
photo-3_6.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στον απόλυτο προορισμό για όλες τις ώρες της ημέρας για κάθε Αθηναίο αναδεικνύεται το αγαπημένο Athens Poseidon Hotel

Στον απόλυτο προορισμό για όλες τις ώρες της ημέρας για κάθε Αθηναίο αναδεικνύεται και αυτό το καλοκαίρι το αγαπημένο Athens Poseidon Hotel, στο Παλαιό Φάληρο. Εδώ, εκτός από διαμονή υψηλής αισθητικής, θα απολαύσετε μια σειρά από παροχές και ανέσεις που θα σας κάνουν να ξεχάσετε, έστω και για λίγο, κάθε έννοια της καθημερινότητας. 

Ξεκινώντας από ψηλά, από τον 8ο όροφο, δεν υπάρχει ερωτευμένος/η που να μη λάτρεψε αυτό το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην (ξανα)ερωτεύτηκε τη ζωή, απολαμβάνοντας την καταπληκτική θέα σε όλη την Αθήνα και τον Αργοσαρωνικό, από το εμβληματικό Skybar 360°. Βάλτε με το μυαλό σας εσάς να πίνετε ένα από τα εμπνευσμένα κοκτέιλ του μπαρ ακούγοντας υπέροχη κοσμοπολίτικη μουσική, με θέα τη φωτισμένη πόλη, δίπλα στη φωτισμένη πισίνα, η οποία το πρωί είναι ανοιχτή για όλους, για μια ξεχωριστή βουτιά στην Αθήνα. 

Έναν ακριβώς όροφο από κάτω βρίσκεται το Roof Garden, το οποίο για την ώρα, λόγω των μέτρων υγειονομικής προστασίας, απευθύνεται μόνο στους πελάτες του ξενοδοχείου. Παρόμοια εκπληκτική θέα και μενού υψηλών απαιτήσεων, με τον σεφ να επιλέγει τις καλύτερες πρώτες ύλες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, δημιουργώντας πιάτα ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας, σπιτικά μαγειρεμένα, που θα σας μείνουν αξέχαστα! 

Αλλά οι προτάσεις στο Athens Poseidon Hotel δεν τελειώνουν εδώ, καθώς στην ιδιωτική του παραλία ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο, σε μια υπέροχη αμμουδιά, με ξαπλώστρες και ομπρέλες, μπορείτε να γίνετε μέρος της εκλεπτυσμένης Αθηναϊκής Ριβιέρας, με την είσοδο να είναι ελεύθερη για όλους. Εδώ θα χαλαρώσετε και στο The Tavern, την ταβέρνα του ξενοδοχείου, με γεύσεις παρόμοιες με του roof garden, σε μία πιο ελληνική παραδοσιακή εκδοχή, αυτό που επιζητάμε όλοι βγαίνοντας ορεξάτοι από τη θάλασσα. 

Να θυμάστε ότι στο φιλόξενο Athens Poseidon Hotel θα βρείτε εξαιρετικές προτάσεις διαμονής, με κομψά δωμάτια τα οποία έχουν το δικό τους μπαλκόνι και θέα θάλασσα, την οποία μπορείτε να δείτε και από το κρεβάτι σας. Επίσης, υπάρχει δωρεάν Wi-Fi υψηλής ταχύτητας σε όλους τους χώρους για όλους, για να συνεχίζετε την επικοινωνία με τους αγαπημένους σας αλλά και για να μοιράζεστε τις μοναδικές σας στιγμές on time.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου