Hotel Summer Stories: Εμπειρία ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης

Athenian Riviera, «απόδραση» λίγα λεπτά από το κέντρο της πόλης

Χώρος προσεγμένος μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, με φιλικές τιμές και πολλές παροχές

2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
_m_l0721.jpg
img_2256.jpg
junior-suite.jpg
sony-16.jpg
  • 2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο Athenian Riviera θα «αποδράσεις» από την πόλη σε ένα ήρεμο και πολιτισμένο περιβάλλον δύο βήματα από αυτήν.

Σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στην κοσμοπολίτικη Βουλιαγμένη, το Athenian Riviera αποτελεί την τέλεια ιδέα για μια απόδραση από την πόλη σε ένα ήρεμο και πολιτισμένο περιβάλλον δύο βήματα από αυτήν, αλλά και για τη διαμονή σας εάν πρόκειται να έρθετε στην Αθήνα για μία, δύο ή και για περισσότερες ημέρες. Και, μάλιστα, σε πολύ προνομιακές τιμές για την περιοχή. 

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για αυτό το εξαιρετικό ξενοδοχείο, το οποίο άρχισε τη λειτουργία του το 2017, από τότε έχει προχωρήσει σε δύο ανακαινίσεις και συνεχίζει να ανανεώνεται καθημερινά. 

Επειδή καλοκαίρι χωρίς μπάνιο δεν γίνεται, να θυμάστε ότι με τα πόδια, η απόσταση από τη φημισμένη πλαζ της Βουλιαγμένης δεν ξεπερνά τα 4 λεπτά. Δίπλα, δηλαδή. Φυσικά, υπάρχει και πισίνα στο Athenian Riviera για την πρώτη βουτιά της ημέρας. 

Το ξενοδοχείο διαθέτει 
47 δωμάτια, πεντακάθαρα, cozy, απόλυτα λειτουργικά: 

 Μία σουίτα με θέα τη θάλασσα και εξωτερικό τζακούζι στο μπαλκόνι
 7 οικογενειακές σουίτες, η καθεμιά από τις οποίες είναι 50 τ.μ. και διαθέτει δύο χώρους που επικοινωνούν με εσωτερική πόρτα και με το κάθε δωμάτιο να έχει το δικό του μπάνιο, γραφείο, τηλεόραση. Ιδανικές, δηλαδή, για δύο ζευγάρια ή για μια τετραμελή οικογένεια. 
 3 junior σουίτες, σε έναν ενιαίο χώρο 37-40 τ.μ., με σαλονάκι και μπάνιο. Μια ξεχωριστή πρόταση για ένα ζευγάρι με παιδί. 
 6 τρίκλινα δωμάτια
 33 δίκλινα δωμάτια

Όλα τα δωμάτια έχουν το δικό τους μπαλκόνι με θέα στο πευκοδάσος, τηλεόραση, κλιματισμό, παντόφλες και μπουρνούζια, βραστήρα με καφέ και τσάι κερασμένα, mini bar, χρηματοκιβώτιο, ενώ οι σουίτες έχουν και εσπρεσομηχανή. Επίσης, στην τιμή του δωματίου περιλαμβάνεται και το πρωινό, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε στο εστιατόριο ή στο δωμάτιό σας. 

Μια γαστρονομική εμπειρία στο εστιατόριο του Athenian Riviera 
  
Θα μπορούσε να λειτουργεί και ως αυτόνομο εστιατόριο σε οποιοδήποτε σημείο της Αθήνας, καθώς η μεσογειακή του κουζίνα είναι από τις γευστικότερες που έχετε δοκιμάσει, με τον σεφ να διαλέγει καθημερινά τις καλύτερες πρώτες ύλες και να δημιουργεί πιάτα υψηλής γαστρονομίας. Για να πάρετε μια ιδέα, το φιλέτο σολομού με τζίντζερ και μοσχολέμονο, που συνοδεύεται με σοτέ σπαράγγια και κρέμα λεμονιού, θα σας μείνει αξέχαστο, ενώ αξεπέραστα είναι και τα χοιρινά φιλετάκια μαριναρισμένα με λεμόνι και φρέσκο δεντρολίβανο, πατάτες baby αρωματισμένες με βούτυρο και Jack Daniels sauce. Όλα αυτά θα τα απολαύσετε σε έναν υπέροχο χώρο, στο εσωτερικό όπου οι τζαμαρίες ανοίγουν, έξω, δίπλα στην ατμοσφαιρική πισίνα, ή και στη βεράντα του ξενοδοχείου, ακριβώς επάνω από την πισίνα. Μην ξεχνάτε ότι οι άνθρωποι του Athenian Riviera έχουν φροντίσει ώστε η wine list να περιλαμβάνει κάποια από τα εκλεκτότερα κρασιά του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα, ενώ υπάρχει και η επιλογή για κάποιο signature cocktail, όπως τα εμπνευσμένα Forbidden Fruit και Nostalgia. 

Extra tip: Φυσικά, τα πιάτα του εστιατορίου μπορείτε να τα δοκιμάσετε και χωρίς να μένετε εδώ, απλώς καλό θα είναι να κάνετε μια κράτηση πρώτα, ενώ αποτελεί εξαιρετική επιλογή για ένα επαγγελματικό μεσημεριανό διάλειμμα, καθώς και για τις προσωπικές σας στιγμές.

Τελική αξιολόγηση: Πολλά αστέρια για το Athenian Riviera, για τον χώρο του που είναι προσεγμένος μέχρι την τελευταία του λεπτομέρεια, για το σημείο στο οποίο βρίσκεται, για τις φιλικές του τιμές, για όλες του τις παροχές και, ίσως περισσότερο απ’ όλα, για την ευγένεια και τον επαγγελματισμό των ανθρώπων του. Εδώ η διαμονή σας θα σας μείνει πραγματικά αξέχαστη!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου