Ταξιδια

Waterdrop Festival 2016

Θαλάσσια sports και μουσική, φύγαμε για Χαλκιδική!

4754-202316.jpeg
Στέφανος Τσιτσόπουλος
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
132306-300670.jpg

Θαλάσσιο, εναλλακτικό, αθλητικό και μουσικό, το Waterdrop Festival 2016, για άλλο ένα καλοκαίρι, παρουσιάζει ένα υβριδικά μοναδικό υπερθέαμα που σαν ταινία, μεταμορφώνει τους όρμους και τους κόλπους στα πέριξ του Porto Carras, στη Χαλκιδική, σε ανέμελη Καλιφόρνια του βορρά, μιας και όλα παίζουν και συμβαίνουν πάνω στα κύματα.

imageimage

16 και 17 Ιουλίου, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Σιθωνία και στα λιμανάκια του Porto Carras. Ήλιος, καλοκαίρι, γαλαζοπράσινα νερά, και να η ευκαιρία σου για το απόλυτο rave by the wave! Η Άθενς Βόις το χαιρετίζει και το ξεψαχνίζει, μιας και, απανταχού φίλοι των θαλάσσιων σπορ αλλά και της μουσικής, η ευκαιρία που μας δίνεται για γιορτή, αδρεναλίνη και χαρά δίπλα στα μαγευτικά νερά που θα διεξαχθεί, είναι ανυπέρβλητα μοναδική. Κύματα, ήλιος, bpm, δροσιά, κοκτέιλ, μπάρμπεκιου, φιγούρες, άνεμοι, άμμος, scuba, κανό, ιστιοπλοΐα, γιόγκα, σερφ και... τρέλανέ μας, Waterdrop Festival 2016, κι άνοιξέ μας όλα τα πανιά σου!

image

Waterdrop Festival: Σαν τα λιμανάκια της Χαλκιδικής δεν έχει!

Τo Waterdrop Festival είναι ένα watersports & music festival, το οποίo έχει ως στόχο να παρουσιάσει και να προωθήσει τον εναλλακτικό - θαλάσσιο αθλητισμό, συνδυάζοντάς τον με τη μουσική και το φυσικό τοπίο της Ελλάδας! Η ιδέα πίσω από το WDF είναι η γνωριμία και επαφή του κοινού με τις θαλάσσιες δραστηριότητες, υπό τους ήχους κορυφαίων καλλιτεχνών, σε έναν από τους ομορφότερους φυσικούς κολπίσκους της Χαλκιδικής!

To spot είναι ένας από τους ομορφότερους κολπίσκους της Ελλάδας, με καταπράσινα νερά, χρυσή άμμο και πεύκα που φτάνουν μέχρι το νερό! Βρίσκεται στη δασική έκταση του Porto Carras στη Σιθωνία Χαλκιδικής. Ο κόλπος που έχει επιλεχθεί για το WDF2016 αποτελείται από τρεις παραλίες. Η κεντρική παραλία και το δασάκι πίσω από αυτή, θα φιλοξενήσει το main stage και F&B, ενώ οι δύο μικρότερες θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τα watersports & activities.

image

Το WDF2016 ανοίγει τις πόρτες του στις 10:00 κάθε ημέρα και κλείνει το βράδυ μετά το τελευταίο set. Το Watersports Zone θα λειτουργεί και τις δύο ημέρες από τις 10:00 έως τις 20:00. Η είσοδος στο Porto Carras και στον χώρο το φεστιβάλ θα επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη εισιτηρίου. Presale εισιτήρια σε προνομιακή τιμή είναι διαθέσιμα εδώ! Εισιτήρια θα διανέμονται και στην είσοδο του Porto Carras. Προσοχή! Δεν επιτρέπεται η διανυκτέρευση στην παραλία του Porto Carras, αλλά το WDF2016 προσφέρει πακέτα διαμονής σε ειδικές τιμές στους κατόχους εισιτηρίου κάθε κατηγορίας.

image

Στην παραλία θα βρεις:

• Watersports Zone

• Activities Zone

• Stage on the Sand

• Chill & Hammocks Area

• Cocktail & Juice Bar

• BBQ & Light Food

• Merchandise & Pop-Up Shops

• Info Point

• WC & Showers

• First Aid

Θα υπάρχει ελεύθερο parking; Ναι. Το parking απέχει 8 λεπτά περπάτημα από την παραλία του festival.

Μπορώ να φέρω τον σκύλο μου; Φυσικά. Όλα τα σκυλιά με «καλούς τρόπους» είναι ευπρόσδεκτα στην παραλία.

Θα υπάρχουν ξαπλώστρες/ομπρέλες στην παραλία; Όχι. Θα υπάρχουν όμως σκιερά σημεία για να προστατευτείς από τον ήλιο.

Πρέπει να γνωρίζω ήδη τα Watersports για να τα κάνω; Όχι. Στόχος μας είναι να γνωρίσεις νέα watersports και να τα δοκιμάσεις με τη βοήθεια έμπειρων εκπαιδευτών.

Μπορώ να φέρω τον δικό μου εξοπλισμό; Αν έχεις δικό σου εξοπλισμό, μπορείς να τον φέρεις για προσωπική σου χρήση.

Μπορώ να έρθω, αν δεν έχω αμάξι; Ναι. Με το ΚΤΕΛ Χαλκιδικής. Το ΚΤΕΛ Χαλκιδικής προς Νέο Μαρμαρά περνάει και από το Porto Carras. Κάνε μία υπενθύμιση στον οδηγό για τη στάση.

image

Waterdrop Festival 2016: το μενού

Flyboard / Hoverboard: Παρουσίαση και δοκιμή του Flyboard / Hoverboard, του νέου jet pack του νερού!

Subwing: Παρουσίαση και δοκιμή του Subwing, του υποβρύχιου wing που θα σε κάνει πιλότο του βυθού!

Wakeboard / Waterski / Monoski: Ένα ειδικά σχεδιασμένο σκάφος τύπου Mastercraft, θα υπάρχει στην παραλία των Watersports!

Sups: Το new-entry σπορ που απολαμβάνουν όλοι. Μία σανίδα και ένα κουπί αρκούν για βόλτες στην παραλία και πολύ καλή γυμναστική.

image

Sailing: Εισαγωγή στην ιστιοπλοΐα με σκάφη αλλά και σκάφη ανοιχτής θαλάσσης.

Snorkeling / Scuba Diving: Ένα χαρτογραφημένο υποβρύχιο μονοπάτι έχει επιλεχθεί για εξερεύνηση με τις μάσκες και βατραχοπέδιλα που θα διατίθενται στον χώρο των Watesports. Παράλληλα μπορείς να έρθεις σε μία πρώτη επαφή με την αυτόνομη κατάδυση, από τους εκπαιδευτές που θα υπάρχουν στον χώρο.

Canoe / Kayak: Μονοθέσια και διθέσια kayak θα υπάρχουν στην παραλία για εξορμήσεις στα κοντινά λιμανάκια.

Skimboards: Surfing εκεί που σκάει το κύμα με τις ξύλινες σανίδες skimboards. Είναι αλήθεια εθιστικό!

image

Slacklines: Το slackline είναι το νέο άθλημα ισορροπίας, όπου ένας ιμάντας τοποθετείται ανάμεσα σε δύο δέντρα και ο στόχος είναι να περπατήσει κανείς από τη μία άκρη στην άλλη, κάνοντας ισορροπία πάνω στο τεντωμένο slackline.

Yoga & Sup: Yoga & sup yoga sessions, τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όσοι πρωινοί επισκέπτες επιθυμούν να ξεκινήσουν την ημέρα τους λίγο διαφορετικά και σίγουρα πολύ πιο δυναμικά!

Hammock Lounge Spots: Στον ευρύτερο χώρο του φεστιβάλ έχει σχεδιαστεί ένα Lounge Zone, όπου θα υπάρχουν στημένες αιώρες και θα μπορεί κανείς να χαλαρώσει και να απολαύσει το τοπίο λίγο πιο μακριά από τo main stage.

Explorer's Path: Περιπατητικές διαδρομές που προσφέρουν τα λιμανάκια του Porto Carras, όλες οι πιθανές διαδρομές που μπορεί να ακολουθήσει κανείς ώστε να βρεθεί σε μοναδικά spots του κόλπου.

image

Pump up the sea volume!

Μουσικά, το διήμερο θα πλαισιωθεί από κορυφαίους Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα νέα τους μουσικά projects, ταξιδεύοντάς μας σε καλοκαιρινά χορευτικά μονοπάτια! Το line up σφυράει και το stage του WDF2016 επιμελούνται οι:

image

www.waterdropfestival.com

www.facebook.com/WaterdropFestivalOfficialPage

www.instagram.com/waterdropfestival

16 & 17 Ιουλίου | Λιμανάκια Porto Carras | Σιθωνία, Χαλκιδικής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ