Σεξ

4 αμήχανες στιγμές που μπορεί να συμβούν καλοκαιριάτικα στο σεξ και πώς να τις αποφύγεις

Γιόρτασε κι εσύ την Παγκόσμια Ημέρα Οργασμού σωστά

marianna_manolopoyloy_.jpg
Μαριάννα Μανωλοπούλου
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αμήχανες στιγμές στο σεξ
© Freepik

Παγκόσμια Ημέρα Οργασμού: 4 αμήχανες στιγμές που μπορεί να συμβούν στο σεξ καλοκαιριάτικα και πώς να τις αποφύγεις

Οργασμοί, οργασμοί, οργασμοί. Βιβλία που μιλούν για αυτούς ανοιχτά όπως το «Έλα όπως είσαι»«Η βίβλος του κόλπου» κ.ά, διάσημοι που έχουν αναφερθεί ανοιχτά στις στιγμές απόλαυσης τους όπως η Merilyn Monroe που είχε πει κάποτε στον ψυχολόγο της ότι όλα αυτά τα χρόνια που δεν είχε ούτε έναν οργασμό ήταν χαμένα. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οργασμού παρακάτω σου έχουμε τις 4 πιο αμήχανες στιγμές που μπορεί να συμβούν καλοκαιριάτικα στο σεξ και πώς να τις αποφύγεις για να φτάσεις στον «πολυπόθητο στόχο».

Λίγο πριν την κορύφωση κάνεις edging (τεχνική επιβράδυνσης του οργασμού λίγο πριν την κορύφωση κατά τη διάρκεια του σεξ) για να φέρεις τη διέγερσή σου σε νέα ύψη αλλά … μάντεψε. Σας βλέπουν. Tη στιγμή εκείνη ακούγεται και το «Αμάν βρε παιδιά, βρείτε κανένα δωμάτιο επιτέλους (για να φτάσετε σε οργασμούς ιδανικά)». Πόσες φορές σου έχει τύχει να σας πάρουν μάτι κατά λάθος -ελπίζω όχι συγγενείς- ενώ απολαμβάνετε το σεξ σε εξωτερικό χώρο κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών σας στη Σύρο, να χτυπάει το τηλέφωνο και να σας πνίγει το παράπονο στο Airbnb, να κοιμηθείς πάνω στο σεξ -όχι ροχαλητό, για τον θεό- ή να γκρεμοτσακιστείς πάνω στο αγαπημένο σου έπιπλο (μη σκεφτείς καν ότι είναι γρουσουζιά επειδή ξε-μείνατε στην Αθήνα); 

Αμήχανες στιγμές στο σεξ
© Unsplash

4 αμήχανες στιγμές που μπορεί να συμβούν καλοκαιριάτικα στο σεξ και πώς να τις αποφύγεις

Και …χτυπάει το τηλέφωνο με πνίγει το παράπονο

Εκεί που δοκιμάζετε downward doggy (παραλλαγή του κλασικού doggy) στην ξενοδοχειάρα σας στη Κύθνο, χτυπάνε τα τηλέφωνα το ένα μετά το άλλο. Έρχονται ειδοποιήσεις και μηνύματα σχεδόν ακατάπαυστα από το Instagram και το Tik Tok, ακόμη και νέο αίτημα φιλίας καλοκαιριάτικα στο LinkedIn (πρόταση επαγγελματική δεν έρθει ωστόσο, πάμε παρακάτω). Σας χαλάνε την ατμόσφαιρα και ξενερώνετε ή τα αγνοείτε εντελώς. Εκτός κι αν πρόκειται για κάποια έκτακτη περίπτωση η κλήση σας μπορεί να περιμένει και λίγο. Αν δεν θες να έχεις τέτοια προβλήματα την «μεγάλη στιγμή» της απόλαυσης, κάνε τα κουμάντα σου και τηλεφώνησε ή στείλε τα μηνύματά σου από πριν. Διακοπές είσαι άλλωστε βρε παιδί μου. Βάλτο στο αθόρυβο στη τσάντα σου ή στην ριμάδα την βαλίτσα(μην την πετάξεις όπως η Ελένη Βλαχάκη με την Πέγκυ στο Κωνσταντίνου και Ελένης και ξαναγυρνάει σε σένα, ξέρουμε θα το χρειαστείς) και απόλαυσε τη στιγμή ή βάλε το «Slow Motion» του Trey Songz και συνέχισε. Έρευνες έχουν δείξει μάλιστα ότι συγκεκριμένα μουσικά είδη σχετίζονται με το πόσο ικανοποιημένοι είμαστε από τη σεξουαλική μας ζωή, εσύ τι περιμένεις λοιπόν; Βάλε μουσική και άσε το τηλέφωνο!

Αμήχανες στιγμές στο σεξ
© Freepik

Οι «συγγνώμη, με πήρε ο ύπνος» τύποι

Σεξ, θάλασσα και οργασμοί εδώ και τώρα, αποτελούν το τρίπτυχο της επιτυχίας και αυτό το καλοκαίρι. Ωστόσο, είσαι κουρασμένος από το άραγμα στην παραλία μέχρι αργά το απόγευμα, τις μπύρες μέχρι τα ξημερώματα και τις διαδρομές πάνω κάτω στην χώρα του νησιού. Εκείνη κάνει όλη τη διαδικασία σχεδόν μόνη της ως cowgirl και εσύ καταλήγεις να κοιμάσαι. Από την άλλη μπορεί εσύ να είσαι κουρασμένη και εκείνος να δίνει πόνο, δοκιμάζοντας την τεχνική της ευθυγραμμισμένης διείσδυσης στο ιεραποστολικό όσο εσύ προσπαθείς να κρατήσεις τα μάτια σου ανοιχτά και να αντέξεις. Η λύση βέβαια είναι απλή. Πείτε βρε παιδιά ότι είστε κουρασμένοι και κοιμηθείτε ή μείνετε απλά στο χαμούρεμα των διακοπών. Είναι καλύτερο να μην κάνετε τίποτα από το να κοιμηθείτε την ώρα του σεξ ενώ αν σας συμβεί όντως…μην αποφύγετε να το συζητήσετε. Εξηγήσετε τι έχει γίνει και πόσο κουρασμένοι ήσασταν. Ένα μήνυμα το πρωί για γρήγορο sexting σε περίπτωση που δεν κοιμηθείτε το βράδυ μαζί ή που είστε και στην παραλία δίπλα δίπλα αλλά έχει φουλ κόσμο…why not, είναι κάπως επανορθωτικό, σωστά;

Φέξε μου και γλίστρησα

Από τα πιο δημοφιλή ατυχήματα είναι να πέσει ένας από τους δύο, να παραπατήσει ή ακόμη να γλιστρήσει στην ιδιωτική πισίνα σας κατά την διάρκεια του σεξ. Εκεί που πειραματίζεστε στο BDSM, κάτι δεν πάει καλά με το δέσιμό σου και πέφτεις ή ακόμη χειρότερα τραυματίζεσαι. Σκέψου επίσης, την ώρα που δοκιμάζεις την στάση του «έλικα» στον καναπέ του Airbnb. Κάθεσαι, ανοίγεις τα πόδια σου δεξιά και αριστερά και εκείνη/ος κάθεται πάνω σου, ανοίγοντας με τον ίδιο τρόπο τα δικά της/του. Ε και πέφτει. Σκέψου να κάνεις το όρθιο 69. Δεν θα κάνεις και κάπου αλλού σεξ; Θα κάνεις. Ε, εκεί είναι αρκετά πιθανό, μια στάση να σε φέρει σε πιθανή πτώση. Το σίγουρο είναι ότι η γυμναστική μπορεί να αυξήσει τη μυϊκή δύναμη, την αντοχή και τον συγχρονισμό σου στο σεξ οπότε να σε πάει ένα level παραπάνω. Αν τώρα μιλάμε για σεξ στο μπάνιο, έχε το νου σου να μην υπάρχουν πολλές σαπουνάδες που μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο γλιστρήματος. Αυτό που μπορούμε να σε συμβουλεύσουμε, είναι να κρατιέσαι γερά και να αποφύγεις τα πολύ ψηλά έπιπλα. Φυσικά τις …extreme στάσεις δεν τις αποφεύγεις εντελώς αλλά πάντα με μέτρο μη γκρεμίσουμε και το μέρος που μας φιλοξενεί.

Αμήχανες στιγμές στο σεξ
© Unsplash

Toυ αγοριού απέναντι πείτε του πως το ξέρω

Ας πάρουμε στη συνέχεια, για παράδειγμα το σεξ σε δημόσιο χώρο που αποτελεί και μία από τις πιο κοινές ερωτικές φαντασιώσεις. «Το σεξ σε δημόσιο χώρο θέλει σκληρούς πολεμιστές του είδους» μου είχε πει φίλος σε συζήτησή μας και όχι άδικα. Θέλει να αντέχεις να λερωθείς, να μην γκρινιάζεις με το παραμικρό, να μην φωνάζεις υπερβολικά, μπόλικη φαντασία, ρούχα to the point (τι να το κάνεις το σουτιέν καλοκαιριάτικα οέο;) και να δίνεις την «ψήφο σου στα όρθια» τις στιγμές που πρέπει. Aκόμη και αν έχεις φτιάξει όμως όλο το «ήσυχο» κόνσεπτ και το απολαμβάνεις, μπορεί να σας πάρει κάποιος μάτι και να χαλάσει το σκηνικό στην παραλία. Ευχήσου να μην είναι κανείς που ξέρεις μόνο, από πρώην μέχρι φίλους και συγγενείς που επέλεξαν τον ίδιο προορισμό. Άμα είσαι στο νησί κάνε μια εξερεύνηση στα διάφορα spots πρώτα, μια αναζήτηση στο διαδίκτυο, μια ερώτηση σε ντόπιους γνωστούς από έξω από έξω δεν είναι δα κι τόσο κακό. (Αν πάλι μείνεις Αθήνα τα σωστά spot είναι εδώ).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ