Σεξ

Η Τίλα Τεκίλα «σκοτώνει» τις πορνοστάρ

Το ζήτησε από τον Θεό και την άκουσε

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tila-tequila.jpg

Ενώ το μυστήριο με τους θανάτους των τεσσάρων πορνοστάρ το τελευταίο διάστημα καλά κρατεί, με την τελευταία υπόθεση της 20χρονης Ολίβια Νόβα να μην περιέχει καν ακόμη την αιτία θανάτου, πολλοί είναι εκείνοι που προσπαθούν να επωφεληθούν από τη δημοσιότητα του θέματος.

Τελευταίο χτύπημα από την Τίλα Τεκίλα, την πρώην σταρ του βρετανικού ριάλιτι «Celebrity Big Brother» που εκδιώχθηκε όταν έγιναν γνωστές οι φιλοναζιστικές της απόψεις. Η Τίλα ανέβασε χθες μια δημοσίευση στο λογαριασμό της στο Facebook όπου αναφέρει πως νιώθει «ηθικός αυτουργός» για τους θανάτους των πορνοστάρ, καθώς αυτή ήταν που προσευχήθηκε στο Θεό για να συμβούν.

tila.jpg

Ο «Θεός» την άκουσε, καθώς η Τίλα εδώ και λίγο καιρό δηλώνει εκπρόσωπος και συνομιλήτριά του κι έτσι είχαμε το αποτέλεσμα που είχαμε, είναι ο ισχυρισμός της.

Η 36χρονη γράφει μεταξύ άλλων: «Φαίνεται πως κι άλλοι πορνοστάρ πεθαίνουν ή έχουν πεθάνει. Γιούπι. Καλύτερα να βγείτε από τη βιομηχανία αυτή το συντομότερο δυνατό διότι πολλοί θάνατοι και θανατηφόρες αρρώστιες θα χτυπήσουν τη συγκεκριμένη βιομηχανία γιατί προσευχήθηκα για αυτό. Ο Θεός τώρα εργάζεται για αυτό. Αυτοί που γελούν και φαίνεται ότι η ώρα του θρήνου έφτασε. Αλληλούια, ευχαριστήστε τον Θεό για τη δικαιοσύνη».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ