Σεξ

Φλόριντα: 68χρονος ανακάλυψε ότι ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε την 24χρονη εγγονή του

Το κατάλαβαν ξεφυλλίζοντας ένα φωτογραφικό άλμπουμ, αλλά δεν σκοπεύουν να χωρίσουν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
326301-673474.jpg

Ένας 68χρονος εκατομμυριούχος της Φλόριντα λέει ότι ένιωσε τη μεγαλύτερη απογοήτευση της ζωής του όταν συνειδητοποίησε πως ερωτεύτηκε και τελικά παντρεύτηκε την 24χρονη βιολογική του εγγονή. Ο σύζυγος - παππούς και η 24χρονη πρώην χορεύτρια, νυν εγγονή και νύφη, ζουν στο Μαϊάμι και παντρεύτηκαν πριν από τρεις μήνες. Ανακάλυψαν τη συγγένεια που τους συνδένει τυχαία ξεφυλλίζοντας ένα παλιό φωτογραφικό άλμπουμ. Σύμφωνα με την Φλόριντα Ποστ το άλμπουμ περιείχε φωτογραφίες των παιδιών από τον πρώτο γάμο του 68χρονου. Ο εκατομμυριούχος έχει χρόνια που έκοψε κάθε σχέση και επαφή με την πρώτη του σύζυγο και τα παιδιά της. Ωστόσο, η 24χρονη νύφη αναγνώρισε στον μεγαλύτερο γιο του τον πατέρα της. «Όταν είδα τον πατέρα μου στο άλμπουμ ένιωσα μια απερίγραπτη απόγνωση και απογοήτευση», δήλωσε η νύφη-εγγονή στην Ποστ.

Ο γάμος του 68χρονου με την 24χρονη ήταν ο τρίτος του. Ο δεύτερος γάμος του τελείωσε το 2009 λόγω οικονομικών δυσκολιών. Δύο χρόνια αργότερα κέρδισε το τζακ ποτ και έγινε εκατομμυριούχος. Με την 24χρονη γνωρίστηκαν μέσω ιστοσελίδας γνωριμιών. Η νύφη εγκατέλειψε την οικογένειά της όταν ήταν έφηβη, επειδή είχε μείνει έγκυος.

Πάντως, το ζευγάρι δηλώνει ότι δεν σκοπεύει να χωρίσει. Θέλουν ο γάμος τους να πετύχει και να ζήσουν ευτυχισμένοι. «Εάν δεν είχαμε δει τη φωτογραφία θα συνεχίζαμε να ζούμε σαν παντρεμένο ζευγάρι σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Έχω δύο αποτυχημένους γάμους και δεν θέλω κι έναν τρίτο», λέει ο 68χρονος. Ενώ η σύζυγός του σημειώνει: «Κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό και ξεχωριστό με τον τρόπο του. Αισθάνομαι ότι ο δεσμός μας είναι πολύ δυνατός και δεν θα εγκαταλείψουμε τη σχέση μας για έναν τέτοιο λόγο». 

via GIPHY

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ