Σεξ

Βρέθηκε η ηλικία που «τρώγεσαι» για μια απιστία

Η έρευνα που διαψεύδει το σενάριο του «Επτά χρόνια φαγούρα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
135461-309377.jpg

Μια νέα έρευνα διατείνεται ότι βρήκε σε ποια ηλικία και υπό ποιες συνθήκες ένας άντρας ή μία γυναίκα σκέφτεται περισσότερο να απατήσει τον/τη σύντροφο. Μια έρευνα που έρχεται να διαψεύσει τον Μπίλι Γουάιλντερ και την ταινία «Επτά χρόνια φαγούρα», στην οποία ένας πιστός σύζυγος θέλει να απατήσει τη γυναίκα του μετά από επτά χρόνια γάμου με τη γειτόνισσά του Μέριλιν Μονρόε. Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα δεν είναι το «7» ο αριθμός που πρέπει να φοβάστε, αλλά η κρίσιμη και επικίνδυνη ηλικία είναι μία και είναι τα 39.

Η έρευνα πάνω στην απιστία έγινε από τον ιστότοπο 'Illicit Encounters' (σ.σ. Παράνομες Συναντήσεις), η οποία αναλαμβάνει να βρει χώρους μακριά από αδιάκριτα ή γνωστά βλέμματα για έγγαμους κυρίους ή κυρίες που θέλουν να συνευρεθούν με άτομα για εξωσυζυγική σχέση. Είναι μια εταιρεία που υποβοηθά την απιστία από το 2003 στη Βρετανία.

Η έρευνα διενεργήθηκε σε δείγμα 1.000 εκ του ενός εκατομμυρίου χρηστών των υπηρεσιών της διαδικτυακής εταιρείας. Κατέληξε στην ηλικία των 39 και στο ότι είναι κρίσιμος ο τελευταίος χρόνος κάθε έγγαμης δεκαετίας. Στη συνέχεια κατέγραψε τους πιο συνηθισμένους λόγους που οδηγούν σε μια εξωσυζυγική σχέση και διαπίστωσε ότι οι ζεστοί μήνες του καλοκαιριού είναι οι πλέον επικίνδυνοι.

Οι πιο συνηθισμένοι λόγοι με ποσοστά είναι:

Έλλειψη ικανοποίησης στην κρεβατοκάμαρα (76%)

Απλά γιατί παρουσιάστηκε η ευκαιρία (54%)

Βαρεμάρα με τον/τη σύντροφο (46%)

Τυχαία συνάντηση με ένα πρώην φλερτ/έρωτα (28%)

Η ανάγκη για αλλαγή (22%)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ