Περιβαλλον

Podcast Blue is the new green: Οι πράκτορες του πλανήτη και τα τέρατα των ωκεανών

Η συγγραφέας Ελένη Ανδρεάδη μοιράζεται την εμπειρία της από τα πολλά χρόνια εθελοντισμού σε οικολογικές οργανώσεις και την πίστη της ότι η μοναδική ελπίδα αλλαγής θα έρθει από τα παιδιά

img_0879.jpg
Αθηναΐς Νέγκα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αθηναΐς Νέγκα

To 12ο επεισόδιο του podcast «Blue is the New Green» με τίτλο «Οι πράκτορες του πλανήτη και τα τέρατα των ωκεανών».

Η Ελένη Ανδρεάδη, με σπουδές στην περιβαλλοντική πολιτική και τα ΜΜΕ στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, απευθύνθηκε στα παιδιά για να χτίσει από νωρίς οικολογική συνείδηση στους αυριανούς πολίτες. Και δικαιώνεται: Τα βιβλία της, στη σειρά «Πράκτορες του πλανήτη», γίνονται best seller και ανεβαίνουν σε παραστάσεις που μετατρέπουν τους μικρούς θεατές σε πρωταγωνιστές για τη σωτηρία του πλανήτη και των θαλασσών. Η συγγραφέας μοιράζεται την εμπειρία της από τα πολλά χρόνια εθελοντισμού σε οικολογικές οργανώσεις και την πίστη της ότι η μοναδική ελπίδα αλλαγής θα έρθει από τα παιδιά.

Εδώ και 50 χρόνια, η Motor Oil Hellas δημιουργεί και προσφέρει, δίνοντας προτεραιότητα στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον. Στην Ελλάδα η θάλασσα είναι πηγή ζωής, πηγή ενέργειας. Την ανακαλύπτουμε, την προστατεύουμε, την κάνουμε πρωταγωνιστή. «Blue is the New Green», με την Αθηναΐδα Νέγκα σε συνεργασία με το pod.gr. Για την ζωή στην θάλασσα και την θάλασσα της ζωής μας.

To 11o επεισόδιο του podcast «Blue is the New Green» με τίτλο «Οι πράκτορες του πλανήτη και τα τέρατα των ωκεανών», μπορείτε να το ακούσετε εδώ:

Στα επεισόδια του Blue is the new green καταδυόμαστε σε μεγάλα βάθη, κολυμπούμε στον αφρό φιλόξενων νερών, μαθαίνουμε ποια είναι τα πιο καθαρά, κυνηγούμε αυτούς που δεν σέβονται την θάλασσα, συζητούμε το πώς μπορούμε να την χαρούμε όλο το χρόνο και βρίσκουμε τρόπους να συμβάλουμε στην σωτηρία της. Επιστήμονες μιλούν για τα δικά μας κοράλλια, τα πάρκα, τους ντροπαλούς γίγαντες των ελληνικών νερών, ενώ ναυτικοί και ψαράδες διηγούνται ιστορίες για χαμένους θησαυρούς και άνθρωποι της στεριάς που ζουν για τη θάλασσα, θα αποκαλύψουν τους μύθους και τις αλήθειες της.

Podcast Blue is the new green: Οι πράκτορες του πλανήτη και τα τέρατα των ωκεανών

50 χρόνια MOTOR OIL, 50 χρόνια τώρα οι αξίες μας ορίζουν το αύριο της ενέργειας.

Το podcast είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες: apple podcasts, spotify, pocket casts, castbox, soundcloud.


#blueisthenewgreen #sea #blue #sustainability #awareness #environment #podcast #MOH50 #50MotorOil #ExpectMore

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ