Life in Athens

H Άννα Βίσση επιστρέφει στο ανανεωμένο «Hotel Eρμού»

Για 8η συνεχόμενη χρονιά βάζει την υπογραφή της στις νύχτες της Αθήνας

62222-137653.jpg
A.V. Team
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άννα Βίσση

 H Άννα Βίσση κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στο «Hotel Eρμού» που μεταφέρεται επί της οδού Πειραιώς 130

Βραδιές διαφορετικές, βραδιές με ξεσηκωτικούς χορούς, βραδιές γεμάτες «Αγάπη Υπερβολική», «Λεκέ», «Γκαζόζα», «Ψυχεδέλεια», βραδιές γεμάτες μουσική και ιδιαίτερο θέαμα. Η καταξιωμένη τραγουδίστρια Άννα Βίσση, και η μοναδική μπάντα της βάζουν για 8η συνεχόμενη χρονιά την υπογραφή τους στις νύχτες της Αθήνας, στο «Hotel Ερμού», από την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο και έρχονται για να ξεσηκώσουν.

Άννα Βίσση

H Άννα Βίσση κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στο «Hotel Eρμού»

Το «Hotel Ερμού», που σχεδίασε o Γιώργος Παντελούκας, αγαπημένο place-to-be που η Ελληνίδα star δημιούργησε και καθιέρωσε, μεταφέρεται επί της οδού Πειραιώς 130, διατηρώντας την αισθητική του, την ξεχωριστή καλλιτεχνική ταυτότητά του και τα μοναδικά vibes του. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η Άννα Βίσση και οι εξαιρετικοί μουσικοί της: ο Αντώνης Ανδρέου στο τρομπόνι, ο Δημήτρης Γάσιας  στο βιολί, ο Γιάννης Καφετζόπουλος στο πιάνο/πλήκτρα, ο Κώστας Κεφαλάς στην τρομπέτα, ο Παναγιώτης Κολοκοτρώνης στο μπουζούκι, ο Χρήστος Κυριαζής στο σαξόφωνο/γκάιντα/κλαρίνο, ο Μιχάλης Μπακάλης στα κρουστά, ο Γιώργος Πουλιάσης στα τύμπανα, ο Carlos E. Perez και ο Δημήτρης Σιάμπος στις κιθάρες, ο Παναγιώτης Τσεβάς στο ακορντεόν, και ο Τάκης Φοίτος στο μπάσο της γίνονται ένα με τον κόσμο σε ένα show γεμάτο εκπλήξεις, γεμάτο με τις αμέτρητες διαχρονικές επιτυχίες της 50ετους πορείας της, τις απαράμιλλες ερμηνείες της και την ασίγαστη ενέργειά της.

Άννα Βίσση
Άννα Βίσση

Την επιμέλεια του προγράμματος έχει αναλάβει η ίδια η τραγουδίστρια καθώς και ο Παναγιώτης Τσεβάς ενώ την επιμέλεια ορχήστρας επίσης, ο τελευταίος. Μαζί της τραγουδούν οι Nικόλας Ραπτάκης και Νατάσα Μηνδρινού ενώ guest εμφάνιση κάνει η Daphne Lawrence. Όλα αυτά υπό τους ρυθμούς της DJ Myrophora. Για τo τεχνικό κομμάτι υπεύθυνοι είναι οι: Γιάννης Μπαξεβάνης – επιμέλεια ήχου, Μενέλαος Ορφανός – σχεδιασμός φωτισμού, Αργύρης Λιανός – ηχολήπτης stage, Nικόλας Πηλιούρης – stage manager, Δημήτρης Ντάικος – χειριστής βίντεο, Χρήστος Μαγγανάς – επιμέλεια βίντεο, Teo Pouzbouris – μουσική παραγωγή/programming, Βαγγέλης Ορφανός και Νίκος Μελισσουργός – spot light. To styling της απόλυτης Ελληνίδας σταρ έχει αναλάβει η κόρη της Σοφία Καρβέλα, assistant styling είναι η Aνδριάννα Μπούφη, το μακιγιάζ επιμελείται ο Παντελής Τουτουvτζής ενώ το hair styling o Χρύσανθος Σμυρναίος. Στην παραγωγή βρίσκεται η Νίκη Βίσση Μπούφη και η Βέρα Μπούφη.

Άννα Βίσση

Όσο έχει φωνή άλλωστε, θα συνεχίσει να μας τραγουδάει. Γι αυτό κι από την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, η μουσική καρδιά της Αθήνας χτυπά ξανά δυνατά, με την Άννα Βίσση στο «Hotel Ερμού» για 8η χρονιά. Τις ημέρες των γιορτών, το «Hotel Ερμού» θα ανοίξει τις πόρτες του στις 22, 23, 25, 30 και 31 Δεκεμβρίου και θα σε βάλει στο απόλυτο εορταστικό mood.

Άννα Βίσση

«Hotel Ερμού» - Πειραιώς 130, Αθήνα
Τηλέφωνα κρατήσεων: 210 3411410, 210 3463003

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ