Life in Athens

PLOOM: Η διασκέδαση αλλιώς

Ένα Truly Unique event για το λανσάρισμα του PLOOM στην Ελλάδα

Ηλιάνα Κωνσταντακάτου.
Ηλιάνα Κωνσταντακάτου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ploom JTI event

PLOOM, το λανσάρισμα στην Ελλάδα με ένα εκρηκτικό event στην πέτρινη αποθήκη του Πειραιά 

Είναι ωραία τα parties. Υπάρχει κέφι, καλή διάθεση και ένα come together mood. Βέβαια όσο ωραία και αν έχεις περάσεις, κάπου στη γωνία σε περιμένει το επόμενο για να σου αποδείξει ότι κανένα συναίσθημα δεν είναι αναντικατάστατο. Ή μήπως τα πράγματα δεν είναι έτσι; Ναι, λοιπόν το PLOOM party μου άλλαξε την κοσμοθεωρία.

Αρκούσαν λίγα δευτερόλεπτα κατά την άφιξη μου, για να καταλάβω ότι δεν πρόκειται για ακόμη ένα event. «Θα είναι πολύ καλό», άκουσα κάποιον να λέει και χαμογέλασα έχοντας ακριβώς την ίδια αίσθηση. Όσο περνούσαν τα λεπτά, επιβεβαιωνόμουν ακόμη περισσότερο. Μόνο και και μόνο το μέρος μας έβαζε σε mood διασκέδασης. Η επιβλητική και ψηλοτάβανη πέτρινη αποθήκη στον Πειραιά, μας έδινε χώρο να χορέψουμε, έχοντας την αίσθηση ότι είμαστε σε κάποιο underground party του Βερολίνου, όμως αυτό που θα ζούσαμε ξεπερνούσε κάθε προσδοκία. 

Πρωταγωνιστής της βραδιάς, ήταν το PLOOM, η πρωτοποριακή συσκευή θερμαινόμενου καπνού, σχεδιασμένη με δημιουργική έμπνευση και τεχνολογική πρωτοπορία, με την εγγύηση και την υπογραφή της καινοτόμου Japan Tobacco International. Ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και αυτό το unique party με τα εντυπωσιακά και διαφορετικά shows αποτέλεσε το καλύτερο καλωσόρισμα. Ήταν ένα επιτυχημένο «ραντεβού» της Ανατολής και της Δύσης, αφού το προϊόν συνδυάζει τo design και το creativity της California με την αυστηρή τελειότητα και άριστη τεχνογνωσία της Ιαπωνίας.

Ploom JTI event


Την παράσταση έκλεψε εκθαμβωτική Βίκυ Καγιά. Το διεθνώς αναγνωρισμένο μοντέλο μας γνώρισε το PLOOM, εστιάζοντας στην ποιότητα, την up-to-date τεχνολογία και φυσικά στο κομψό σχεδιασμό του- εγγυάται για αυτόν το «υπερσυγκλό» fashion icon.

Η μόδα δε σταμάτησε στο ιδιαίτερο design του PLOOM, αλλά είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το μοναδικό και πρωτοποριακό fashion performance σε σκηνοθεσία του ταλαντούχου Τάσου Σοφρωνίου. Τις γεύσεις του PLOOM, συνόδευσαν οι γευστικές δημιουργίες του Chef Δημήτρη Κατριβέση- ένας ακόμη λόγος που μπορώ να πω ότι ήταν ένα από τα καλύτερα events που έχω πάει.

Έχετε δει ποτέ audio/show light; Εγώ ομολογουμένως όχι. Πρόκειται για ένα show με την πιο σύγχρονη τεχνοτροπία, που πραγματοποιήθηκε στο PLOOM party για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ο «καμβάς» ήταν το Πλοίο Liberty και όλοι εμείς «ταξιδέψαμε» μαζί του. Λάμψη, φώτα, κίνηση. Πόσο eye catching εικόνες!

Ploom JTI event

Δεν ήξερα ότι μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη η εμπειρία μου, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε ένας από τους κορυφαίους Έλληνες σταρ, ο Σάκης Ρουβάς. Τα «Σάκη» που ακούγονταν παρατεταμένα, με έκαναν να θυμηθώ τα εφηβικά μου χρόνια και να γελάσω συνωμοτικά με τη φίλη μου σκεπτόμενη «πως ναι! Ακόμη υπάρχουν Ρουβίτσες». Ήταν ένα από τα πιο unique live performances του- και δεν έχω πάει σε λίγα.

Καλή παρέα, ανεβαστική μουσική, πεντανόστιμο φαγητό, γευστικά ποτά και η πιο ωραία απόλαυση να τα συνοδεύει όλα αυτά, το PLOOM. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από μια βραδιά; Ναι, αυτή η νύχτα τα είχε όλα και με το παραπάνω.

“I am PLOOM, da ba dee, da ba di”, τραγουδούσα στην επιστροφή για το σπίτι μου… 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ