Life in Athens

Let's get the party started: Η Lou is live στο Zebra

Δυνατή μουσική, χορός και πάρτι διάθεση

Ηλιάνα Κωνσταντακάτου.
Ηλιάνα Κωνσταντακάτου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Let's get the party started: Η Lou is live στο Zebra

Η Lou is σε μια μοναδική live εμφάνιση στο Zebra, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023, στις 22:00.

Αναπολώντας εκείνα τα Σαββατόβραδα που η δυνατή μουσική και ο χορός ήταν το απόλυτο fun, το Zebra αδημονεί για να μας ξεσηκώσει με party διάθεση αυτό το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023, στις 22:00. Στο μικρόφωνο η Lou is, aka Λουίζα Σοφιανοπούλου, που επιστρέφει δυναμικά στις live εμφανίσεις μ’ ένα setlist γεμάτο guilty pleasures από την ελληνική και διεθνή pop και disco σκηνή. Η Lou is υπόσχεται μια βραδιά με hits από τα 80s ως σήμερα. Μεταξύ άλλων Whitney Houston, Lady Gaga, Kate Bush, Madonna, ΑΒΒΑ, Kylie Minogue, Μαντώ, Αλέξια κ.α.

Μαζί της η πιο groovy μπάντα : Στέλιος Πασχάλης – τύμπανα, Χρήστος Κεχρής – μπάσο, Μιχάλης Σοφιανός – πλήκτρα, Sam Marlieri - σαξοφωνο.

Lou_is_zebra
Lou_is_zebra

Λίγα λόγια για την Lou is:
Η Lou is πειραματίζεται στο χώρο της μουσικής και κινείται σε ένα ευρύ φάσμα μουσικών επιρροών, το οποίο εκτείνεται από την alternative pop & rock μέχρι jazz, blues και ethnic μουσική. Έχει συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες καλλιτέχνες: Φ. Δεληβοριά, Μ. Φάμελλο, Π. Μουζουράκη, Δ. Γαλάνη, Ελένη Βιτάλη, Γιάννη Κότσιρα,  Μαρία Φαραντούρη κ.α.

Lou_is_zebra

Μετά από δύο χρόνια στο Λονδίνο κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ, το «Dragons». Είναι μέλος της ομάδας «Heroes – A tribute to David Bowie». Επίσης είναι μία από τις τρεις τραγουδίστριες του ιδιαίτερα επιτυχημένου αφιερώματος «A tribute to Leonard Cohen». Πρόσφατα, μας επανασύστησε το «Έλα μια νύχτα», το 80s hit της Αλέξιας.

Lou_is_zebra

Info
Περικλέους 7, Νέο Ψυχικό
Tηλ./ Kρατήσεις: 6986 391009
Facebook: Zebra Bar
Instagram: @zebra_bar_athens

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ