Life in Athens

Enjoy Athens

Οι ADC, μια ομάδα νέων που αγαπάνε την Αθήνα μίλησαν στην A.V.

1238923_217290008467464_250417658_n.jpg
Billy Gee
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
80402-162370.jpg

Συνεχίζουμε να παρουσιάζουμε τις νέες επαγγελματικές & μη κινήσεις ανθρώπων που παίρνουν την απόφαση, παρά τις δύσκολες εποχές να προσπαθούν για αυτό που αγαπούν δημιουργώντας ο κάθε ένας από αυτούς μία δική του πρόταση προς την ελληνική αγορά. Η Athens Voice μίλησε με τον φίλο μας Δημήτρη, έναν από τα διοργανωτικά μέλη των ADC, επεξηγώντας μας τι ακριβώς κάνουν, ποιοι είναι και το πώς βλέπουν την πόλη μας.


Το ADC είναι μια ομάδα νέων που αγαπάνε την Αθήνα διοργανώνοντας party στους αστικούς της χώρους. Έκανε την εμφάνιση της το 2008. Τα πρώτα μας party έγιναν σε μαγαζιά και ανοιχτούς χώρους. Θέλαμε να τιμήσουμε και μέρη της Αθήνας όπως η Πεντέλη, τα Λατoμεία Γαλατσίου, τον Λυκαβηττό, αρκετές Παραλίες, υπόγειους χώρους και μεγάλα σπίτια που παραχωρήθηκαν για να γίνουν όμορφα open party για όλους.

Τα βασικά μέλη της διοργάνωσης είναι τέσσερα αλλά η ομάδα αποτελείται από πολλούς φίλους που βοηθάνε με κάθε τρόπο εδώ και χρόνια. Ξεκίνησε σαν μια μεγάλη παρέα που πήγαινε σε σχεδόν όλα τα party της Αθήνας (συνήθως σπιτικά) εκείνο τον καιρό διοργανώναμε διαγωνισμούς αλκοόλ, πραγματικά τρελές στιγμές.

Το ADC δεν έχει κλειστό χαρακτήρα υποστηρίζει πολλά είδη μουσικής από house/techno (με όλα τα παρακλάδια της) μέχρι hip hop electro και bass, mainstream ή underground, πάντα όμως κάτω από μια αισθητική που μας χαρακτηρίζει τόσο σαν ομάδα όσο και τον καθένα μας ξεχωριστά. Στόχος είναι τα party μας να προσφέρουν κάθε φορά μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία και να προτείνουν στο αθηναϊκό κοινό νέες τάσεις και αρκετούς καλλιτέχνες.

n

Η ομάδα έχει βασικό σκοπό τα φθηνά ποτά, τα events χωρίς είσοδο (όταν είναι εφικτό) με local dj’s και την διασκέδαση όλων. Ο πυρήνας της, είναι αρκετά party animals τα οποία θέλουν να ξαναγυρίσουν στην εποχή των 90’s στην οποία ο κόσμος χόρευε και η μουσική σε συνάρτηση με την παρέα και τον χώρο ήταν ο κύριος λόγος του για να πραγματοποιηθεί κάποιο party.

Μας αρέσουν τα αστικά τοπία και οι ανεκμετάλλευτοι χώροι της Αθήνας. Ο Λυκαβηττός, τον οποίο έχουμε οικειοποιηθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια με ένα party στις αρχές και ένα στο τέλος του καλοκαιριού είναι το αγαπημένο μας σημείο της πόλης. Προσπαθούμε να προσέχουμε τα πάντα πριν και κατά την διάρκεια του party, από το πόσο ενοχλούμε τους γείτονες μέχρι και να μην μείνει ούτε γόπα στο τέλος του event.

Υπάρχουν άπειρα μέρη στην Αθήνα τα οποία είναι ανεκμετάλλευτα και με ένα τέτοιο event δεν νομίζουμε ότι καταστρέφουμε κάτι, απλά ομορφαίνουμε τον χώρο που θα διαλέξουμε για να περάσει καλά ο κόσμος. Το εγκαταλελειμμένο bar του Λυκαβηττού το βρίσκουμε γεμάτο σύριγγες και σκουπίδια, όσες φορές έχουμε κάνει κάποιο party, εκεί το αφήνουμε πεντακάθαρο, λίγες μέρες μετά το βρίσκουμε ξανά χάλια.

Μάλλον δεν είμαστε εμείς αυτοί που δεν σεβόμαστε τον οποιονδήποτε χώρο η την πόλη μας για να μας κλείνουν τα party με κλούβες και διμοιρίες σαν να κάναμε κάποιο έγκλημα.

n

Η πολιτεία από την άλλη δεν ενδιαφέρεται για την «δωρεάν» διασκέδαση των νέων της πόλης. Σαν ομάδα ADC το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε είναι ο δρόμος και η όμορφη θέα των δημόσιων χώρων, τους οποίους όλοι πληρώνουμε και εφόσον ανήκουν στους πολίτες, θα μπορούσαν με κάποια άδεια να τους εκμεταλλευτούν δημιουργώντας όμορφα πράγματα.. Δεν πήραμε ποτέ καμία απάντηση από πουθενά όσο και αν προσπαθήσαμε.

Συνεχίζουμε να ψάχνουμε για χώρους και να μην το βάζουμε κάτω, έτσι κι αλλιώς η ασχολία αυτή μας κάνει να ξεχνάμε την μιζέρια που επικρατεί στην πόλη λόγω ανεργίας και κρίσης. Ευχαριστούμε όσους μας στηρίζουν και μας έχουν βοηθήσει ως τώρα, πάμε γερά ετοιμαστείτε για το επόμενο μας party!

n

Info & Photos:  https://www.facebook.com/ADCOfficial

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Little Athens
Little Athens: Πώς θα είναι η νέα γειτονιά που χτίζεται στο Ελληνικό

Οι αρχιτέκτονες πίσω από την πρώτη οικιστική γειτονιά που θα παραδοθεί στο Ελληνικό, περιγράφουν τις προτάσεις τους για τα πρωτοποριακά συγκροτήματα κατοικιών που σχεδιάζονται

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.