16 στέκια για τις βόλτες σου στο Παγκράτι και τα πέριξ

Οmnia Pagrati Apartments by kimon Erikat: Η επιτοµή της άψογης αισθητικής

23 εκπληκτικά και πλήρως λειτουργικά διαµερίσµατα για να ανακαλύψεις το Παγκράτι

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οmnia Pagrati Apartments by kimon Erikat
Οmnia Pagrati Apartments by kimon Erikat
Οmnia Pagrati Apartments by kimon Erikat
Οmnia Pagrati Apartments by kimon Erikat

Οmnia Pagrati Apartments by kimon Erikat: πλήρως εξοπλισµένα διαμερίσματα στη γειτονιά του Παγκρατίου

Τα Omnia Pagrati Apartments είναι ιδανικά για όσους επιθυµούν να βιώσουν την αθηναϊκή κουλτούρα στην πιο hip γειτονιά της πόλης: το Παγκράτι! Εδώ σε περιµένουν 23 εκπληκτικά και πλήρως λειτουργικά διαµερίσµατα, που ξεκινούν από τα 20 τ.µ. και φτάνουν µέχρι τα 50 τ.µ., µε τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν από δύο έως τέσσερα άτοµα. Μπορούµε να πούµε ότι η οµάδα της Omnia Pagrati Apartments, σε συνεργασία µε τον δηµιουργό τον Κ. Εrikat, έφτιαξε διαµερίσµατα τόσο όµορφα και πρακτικά που θα µπορούσε κανείς να ζήσει σε αυτά για πάντα.

Η γειτονιά είναι ήσυχη και ασφαλής, µε εξαιρετική πρόσβαση στο κέντρο της πόλης καθώς βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Παναθηναϊκό Στάδιο και τον Εθνικό κήπο και απέχει µόλις λίγα λεπτά από την πλατεία Συντάγµατος. Επιπλέον, τα διαµερίσµατα βρίσκονται στον πιο εµπορικό δρόµο του Παγκρατίου, έναν δρόµο γεµάτο εστιατόρια, café και κάθε λογής µαγαζιά που σε περιµένουν να τα ανακαλύψεις σε αυτή την αυθεντική γειτονιά της Αθήνας.

Όλα τα διαµερίσµατα είναι πλήρως εξοπλισµένα µε όλα όσα χρειάζεται ένα σπίτι: κουζίνα, ψυγείο, πλυντήριο, πόρτα ασφαλείας και δωρεάν Wi-Fi. Η υψηλή λειτουργικότητά τους, αλλά και η καλαισθησία τους, τα καθιστά κατάλληλα για διαµονή επισκεπτών από µία µέρα µέχρι έξι µήνες.

Tip: Σκοπός της Οmnia Pagrati Apartments είναι να δηµιουργήσει για εσένα ένα σπίτι µακριά από το σπίτι σου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ