16 στέκια για τις βόλτες σου στο Παγκράτι και τα πέριξ

Acapus Café: Ο πολυχώρος φαντασίας και παιχνιδιού για όλους!

Ένας κόσμος παραμυθιού στο Παγκράτι

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Acapus Café
Acapus Café
Acapus Café
Acapus Café
Acapus Café
Acapus Café

Το Acapus Café είναι το πρώτο play room της Αθήνας

Περνάς την πόρτα του Acapus και ένας άλλος κόσµος ανοίγεται µπροστά σου. Ένας κόσµος παραµυθιού. Θα σκεφτείς ότι όπου να ’ναι µπορεί να εµφανιστεί µπροστά σου κάποιος από τους πρωταγωνιστές του Άρχοντα των ∆αχτυλιδιών ή του Games of Thrones, µέχρι να αποφασίσεις σε ποιο από τα ατµοσφαιρικά, σαν σκηνικό κινηµατογραφικής ταινίας φαντασίας, τραπέζια ή καναπέδες θα καθίσεις.

Το Acapus λειτουργεί ήδη από το 1994. Άνοιξε ως ροκ καφέ µπαρ προσφέροντας στους θαµώνες του την ευκαιρία να παίξουν και κάποιο επιτραπέζιο παιχνίδι, πολύ πριν εµφανιστούν τα πρώτα play rooms. Σήµερα, µε ιδιοκτήτη ακόµα τον Παναγιώτη Γονέο, έχει εξελιχθεί σε έναν πολυχώρο διασκέδασης και παιχνιδιού, όπου χωράνε όλοι. Τα επιτραπέζια, για µικρούς και µεγάλους, ξεπερνούν τα 500 και, προσέξτε, είναι δωρεάν, δεν υπάρχει κάποια χρέωση – απλώς να το βάλετε στη θέση του όταν τελειώσετε. Στο Acapus, το οποίο εκτείνεται σε 500 τ.µ., θα βρείτε µπιλιάρδο, πινγκ πονγκ, ξύλινο ποδοσφαιράκι αλλά και ένα χώρο µε αγαπηµένα old school παιχνίδια, σαν το Pacman και το Tetris. Ακόµη, βιβλιοθήκη αλλά και έναν χώρο ειδικά διαµορφωµένο για τους καπνίζοντες.

Σε αυτόν τον κόσµο της φαντασίας, µπορεί να δείτε κάποιον φοιτητή ή εργαζόµενο να εργάζεται απορροφηµένος µπροστά στο laptop του, κάποια µεγάλη παρέα να παθιάζεται γύρω από ένα επιτραπέζιο, ένα ζευγάρι µε τις στέκες του µπιλιάρδου στα χέρια.

Αυτός είναι ο ένας, ο βασικός χαρακτήρας του Acapus, το παιχνίδι, η φαντασία, η παρέα. Αλλά όλα αυτά θα πρέπει και να συνοδευτούν, µε το Acapus να είναι και σε αυτόν τον τοµέα ένα απόλυτο value for money. Καλοφτιαγµένος καφές, ποτό, ιδιαίτερα κοκτέιλ, µπίρες, αλλά και ένα µενού που θα σας δώσει δυνάµεις να συνεχίζετε το παιχνίδι σας: χορταστικά και νόστιµα burgers, πληθωρικές ποικιλίες, κλαµπ σάντουιτς, πίτσες και vegan πιάτα είναι κάποιες µόνο από τις επιλογές. Αυθεντικό και ατµοσφαιρικό, απόλυτα φιλόξενο, είναι ο απόλυτος χώρος διασκέδασης.

Tip: Οι φωτογραφίες σας εδώ θα γίνουν τα καλύτερα stories!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ