16 στέκια για τις βόλτες σου στο Παγκράτι και τα πέριξ

Σκούφιας: Γλυκιά ζωή όλη µέρα στον πεζόδροµο της Εµπεδοκλέους

Από τα πιο αγαπημένα στέκια στο Παγκράτι

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σκούφιας
Σκούφιας
Σκούφιας
Σκούφιας

Στον Σκούφια στο Παγκράτι για νόστιμα πιάτα της ελληνικής κουζίνας και ωραία αποστάγματα

Από τα πλέον γνωστά στέκια του Παγκρατίου, στον πεζόδροµο της Εµπεδοκλέους, µια ανάσα από την πλατεία Βαρνάβα. Ο Σκούφιας είναι ένας all day χώρος και το υποστηρίζει απόλυτα: όλες τις ώρες της ηµέρας µπορείς να περάσεις όµορφα εδώ. Μπορείς να χαλαρώσεις το πρωί ή το µεσηµέρι µε έναν καλοφτιαγµένο καφέ στον πεζόδροµο, µπορείς να περάσεις για ένα ωραίο κοκτέιλ το απόγευµα µετά τη δουλειά, µπορείς να πάρεις την παρέα αργότερα το βραδάκι για ρακές, τσιπουράκια και καλό κρασί, συνοδεία πεντανόστιµων πιάτων!

Στον Σκούφια, λοιπόν, η ζωή αρχίζει στις 10 το πρωί και συνεχίζεται µε την ίδια κεφάτη διάθεση έως τις 2 µετά τα µεσάνυχτα καθηµερινά, σε έναν απόλυτα φιλόξενο χώρο, µε ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνουν και φροντίζουν να µας ετοιµάζουν τα καλύτερα, χρησιµοποιώντας πάντα φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα. Από νωρίς η κουζίνα θα σας προτείνει διάφορα σνακ για πρωινό (να τσεκάρετε τις οµελέτες αλλά και τις τορτίγιες µε κοτόπουλο, κάρι, γιαούρτι και µυρωδικά), ενώ όσο περνάει η ώρα νέες γεύσεις καταφθάνουν στα τραπέζια, από αυτές που είναι ιδανικές για τη µέση, για να τις µοιράζεται όλη η παρέα. Θα βρείτε φοβερό µελωµένο κότσι (για δύο άτοµα), το φηµισµένο σφακιανό αρνάκι µε άγρια χόρτα και µυρωδικά, το λαχταριστό κοκκινιστό µοσχαράκι µε πουρέ καπνιστής µελιτζάνας, εξαιρετικό φιλέτο κοτόπουλου σε µπουκιές µε χρωµατιστές πιπεριές και τζίντζερ, τυρόµπαλες µε γλυκιά µυζήθρα και µαρµελάδα ντοµάτας, αλλά και τα φηµισµένα κεφτεδάκια µε σος γιαουρτιού και µαρµελάδας από πιπεριές!

Όλα αυτά µπορείτε να τα συνδυάσετε µε τέλεια αποστάγµατα (να δοκιµάσετε τη γλυκόπιωτη ρακή «Σητεία»), τσίπουρα και ουζάκια, που έρχονται από µικρούς κυρίως παραγωγούς, καλό κρασί (και χύµα βιολογικό), αλλά και κοκτέιλ, σε κλασικές συνταγές αλλά και signatures. Να το επισκεφθείτε!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου