Life in Athens

H Tεχνόπολη φέρνει το INNOVATHENS στο σπίτι σου με μία φοβερή λίστα online δραστηριοτήτων

#HTexnopoliSpitiSou είναι εδώ για εσένα

regina.jpg
Ρεγγίνα Φιλόγλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
innovathens.jpg

Η Τεχνόπολη στεγάζει το INNOVATHENS και το φέρνει στο σπίτι σου με ένα μόνο κλικ

Ο απόλυτος κανόνας των ημερών εξακολουθεί να είναι το Μένουμε Σπίτι, έτσι ώστε ο καθένας ξεχωριστά να βοηθήσει στο να βγούμε από τις δύσκολες συγκυρίες όσο πιο γρήγορα και επιτυχημένα μπορούμε. Σε αυτόν τον καθημερινό αγώνα λοιπόν φέρνει τις απαραίτητες δημιουργικές ενισχύσεις η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, ένας από τους πιο δραστήριους και ζωντανούς χώρους πολιτισμού της πόλης, η οποία παραμένει ανοιχτή και προσβάσιμη ακόμα και κάτω από αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες. Και μάλιστα έχει να προτείνει μία τεράστια λίστα πρωτότυπων δράσεων, στις οποίες μπορούν να έχουν πρόσβαση όλες και όλοι, μικροί και μεγάλοι, από το σπίτι τους με ένα μόνο κλικ. Υπάρχει πιο ωραίο ανοιξιάτικο δώρο;

Ως αναπόσπαστο κομμάτι της Τεχνόπολης και παράλληλα ως ένας χώρος που από την πρώτη μέρα λειτουργίας του αγκαλιάζει την καινοτομία και προωθεί την επιχειρηματικότητα, το INNOVATHENS powered by Samsung έρχεται κι αυτό σπίτι σου σχεδιάζοντας και προσφέροντας μια σειρά από πολύ ενδιαφέρουσες δραστηριότητες online.
Αν θέλεις να εξελίξεις τα soft skills σου όσο βρίσκεσαι στο σπίτι, ετοιμάσου για broadcasting!

Τα αγαπημένα σου σεμινάρια που πραγματοποιούνται καθημερινά στο πιο αγαπημένο hub της πόλης, σε συνεργασία με αναγνωρισμένους φορείς, όπως το Κέντρο Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας (ΚΕΑΚ), είναι πλέον διαθέσιμα μέσω live streaming και μεταδίδονται ζωντανά κάθε Τρίτη και Πέμπτη. Φτιάξε λοιπόν το πρόγραμμά σου ανάλογα.

innovathens_goes-digital_header-geniko-670x200-b.jpg

Αν παράλληλα θέλεις να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία του περισσότερου χρόνου που ξαφνικά σου έγινε διαθέσιμος, θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις online σεμινάρια και ομιλίες σχετικά με βασικές επιχειρηματικές αρχές, marketing και social media, digital transformation, νανοτεχνολογία και πολλά ακόμα. Θα βγούμε όλοι επιχειρηματικά μυαλά από την καραντίνα!

Έχεις μια start-up και θέλεις να την εξελίξεις; Θέλεις να γνωρίζεις τα πάντα για τις επιχειρήσεις πριν ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση; Κάθε Δευτέρα, θα ανεβαίνει στο site του INNOVATHENS ένα Entrepreneurship video που αφορά στην επιχειρηματικότητα, τη διοίκηση επιχειρήσεων, το marketing ή τα social media και σίγουρα θα σε ενδιαφέρει.

innovathens_goes-digital_entrepreneurship_1200x675.jpg

Αν πάλι σε συναρπάζουν οι ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις ή σε ενδιαφέρει να ανακαλύψεις τις νέες δυνατότητες που μας φέρνει η τεχνητή νοημοσύνη, η δική σου μέρα είναι άλλη! Κάθε Παρασκευή, κάνουμε ένα μικρό throwback και θυμόμαστε τις πιο επιτυχημένες ομιλίες για τις ψηφιακές τεχνολογίες, τις εφαρμογές λογισμικού, την τεχνολογία AI και τη νανοτεχνολογία και ανεβάζουμε ένα συναρπαστικό Digital Technologies video.

Δες περισσότερα εδώ: www.innovathens.gr

Stay digital, stay connected and stay tuned!

Σύντομα κοντά σας και ακόμα περισσότερες online δράσεις!

#HTexnopoliSpitiSou

#INNOVATHENSgoesdigital
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ