Life in Athens

Hip hop International Greece 2014

Πέμπτη χρονιά στην Ελλάδα ο κορυφαίος διαγωνισμός

1238923_217290008467464_250417658_n.jpg
Billy Gee
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
63194-127077.jpg

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται στην Ελλάδα ο προκριματικός γύρος του κορυφαίου διαγωνισμού «Hip hop International Greece 2014». Ο διαγωνισμός θα γίνει σε 40 χώρες, ενώ ο τελικός γύρος για τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή θα πραγματοποιηθεί στο μαγευτικό Las Vegas. Η ομάδα της διοργάνωσης στο Las Vegas είναι υπεύθυνη για το επιτυχημένο tv show με τίτλο America’s Best Dance Crew, το οποίο συνεχίζει να κάνει θραύση εδώ και επτά έτη.

Πάμε λίγο στα δικά μας. Οι πόρτες ανοίγουν το Σάββατο 5 Απριλίου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο DEREE GYM (The American College Of Greece, Γραβιάς 6 Αγία Παρασκευή, Αθήνα). Ομάδες από Ελλάδα και Κύπρο θα διαγωνιστούν παρουσιάζοντας τις καλοδουλεμένες hip hop χορογραφίες τους, των οποίων η διάρκεια θα είναι το πολύ 2 λεπτά. Η επιτροπή θα ανακηρύξει τις καλύτερες ομάδες του 2014 σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες: 7-12, 13-17, 18+ .

Μην ξεχάσουμε να πούμε ότι για δεύτερη συνεχόμενη φορά θα υπάρξει η εντυπωσιακή κατηγόρια MEGA CREW, όπου οι ομάδες θα αποτελούνται από 15 μέχρι 40 άτομα και πραγματικά ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον.

Οι νικήτριες ομάδες θα κερδίσουν πλούσια δώρα από τους χορηγούς. Οι τρεις πρώτοι της κάθε κατηγορίας θα εξασφαλίσουν το εισιτήριό τους στους τελικούς του Las Vegas, ένα ταξίδι που θα είναι αξέχαστο.

Εκτός από το διαγωνιστικό μέρος, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν θεαματικά special shows από τους διεθνής εμβέλειας χορευτές, που θα είναι και οι κριτές του διαγωνισμού.

Φετινοί καλεσμένοι είναι η τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια Oriana από τη θρυλική ομάδα των Request. Οι Carlos Kamizele και Michael Fields από Ιταλία (με πολλούς τίτλους στο ενεργητικό τους) επισκέπτονται για πρώτη φορά την Αθήνα με πολύ ενθουσιασμό. Με την υποστήριξη της Σουηδικής πρεσβείας, η Lin Samuelsen, δημιουργός του πασίγνωστου dance project HipDrop. Την κριτική επιτροπή κλείνουν δύο βασικοί κριτές των τελικών στο Las Vegas, o Del Mac (UK) και Cosma Levi (Romania) όπου η τεραστία εμπειρία τους θα είναι πολύτιμη για να αναδείξουμε τους καλύτερους ανάμεσα σε 65 ομάδες που θα τα δώσουν όλα Σάββατο 5 Απριλίου. Μην το χάσεις, πρόκειται για ένα διαγωνισμό που πάντα κρύβει εκπλήξεις και κάτι που πρέπει να θυμάσαι σε τέτοια contest είναι ότι το καλύτερο στιλ τα σαρώνει όλα. 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.hiphopinternational.gr

Χορηγός Φιλοξενίας: The American College of Greece

Υποστηρικτές: Σουηδική Πρεσβεία

Χορηγοί: Red bull, Vans, Arnette, Logitech

Χορηγοί Επικοινωνίας: Mad, Mad Radio, Sporty, Seven Spots, Mosaiko,gr, Hiphop.gr, Platform.gr,Thespot.gr

n


Info: 

Hiphop International Greece 2014

Σάββατο 5 Απριλίου, DEREE GYM – The American College Of Greece, Γραβιάς 6, Αγ. Παρασκευή, €15

Οι πόρτες ανοίγουν: 14.00

Το show ξεκινάει: 15.00

Hiphop Workshop with Carlos Kamizele (Italy)

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014, The American College Of Greece, Γραβιάς 6, Αγ. Παρασκευή, 19.00-20.30

PolySwagg Workshop with Oriana (Request – New Zealand)

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014, The American College Of Greece, Γραβιάς 6, Αγ. Παρασκευή, 20.30-22.00.

Δηλώστε συμμετοχή στο greecebookings@yahoo.com

Τιμές: 1 workshop 15 - 2 workshop 25

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ