Life in Athens

7+1 στέκια για το κατοικίδιό σου

Όλα όσα χρειάζεται ο μικρός σου φίλος και πού θα τα βρεις

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 673
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
pet-anoigma.jpg
© Jametlene Reskp/ Unsplash

PETASTERO pet shop
Πεντάστερη εξυπηρέτηση και απίθανα προϊόντα για τα αγαπημένα σας κατοικίδια

PETASTERO pet shop, Αντωνία & Παρασκευή

Petastero

PETASTERO pet shop

30 χρόνια πριν, η μαμά Παρασκευή, ανοίγει το πρώτο pet shop της Ν. Ιωνίας από την αγάπη της για τα κατοικίδια. 30 χρόνια μετά, η κόρη Αντωνία υιοθετεί την ίδια ακριβώς αγάπη και κατοχυρώνει τις γνώσεις της επάνω στη διατροφή και στη φροντίδα των κατοικιδίων με 3 διπλώματα:

  1. «Advanced Pet Nutrition» του Animal Care College
  2. «Pet behavior» του ACS Australia
  3. «Pet care Education» του ACS Australia

Πλέον, μαμά και κόρη, διατηρούν τη μοναδική εξειδικευμένη επιχείρηση που αγαπά και ενδιαφέρεται για τα κατοικίδιά σας όσο και εσείς! Στόχος και των δύο η ευημερία και η μακροζωία των κατοικιδίων σας καθώς και η δική σας άψογη εξυπηρέτηση.

Με σεβασμό απέναντι σε εσάς και στα κατοικίδιά σας, παρέχουν προϊόντα, υπηρεσίες & συμβουλευτική που θα σας κάνουν τους καλύτερους κηδεμόνες για τους μικρούς σας φίλους!

Pet Shop Αθήνα, Νέα Ιωνία - Είδη Κατοικιδίων Pet-astero.gr - Νέα Ιωνία, Ελ. Βενιζέλου 95, Αθήνα 142 31 - Tηλ. παραγγελίες e-shop: 210 2778818. Online: www.Pet-Astero.gr, Facebook: Pet Shop Petastero, Insta: Petastero


Pet Grooming House
Τα πάντα για τον καλλωπισμό του ζώου σας

pet_grooming_house_1.jpg

pet_grooming_house_5.jpg

pet_grooming_house_4.jpg

pet_grooming_house_3.jpg

pet_grooming_house_2.jpg

Το Pet Grooming Ηouse είναι ένας νέος χώρος καλλωπισμού κατοικίδιων, στην καρδιά της Κυψέλης. Πρόκειται για έναν οικογενειακό και φιλόξενο χώρο, τόσο για τους ιδιοκτήτες, όσο και για τα τετράποδα φιλαράκια μας, με προσιτές τιμές και φιλοζωικό χαρακτήρα. 

Τα ζωάκια μας καλλωπίζονται ενώ οι ιδιοκτήτες απολαμβάνουν το ρόφημά τους όση ώρα βρίσκονται σε αναμονή. Μπάνιο, κούρεμα, stripping, κουρέματα φυλής, πακέτα καλλωπισμού, παραλαβή και παράδοση του κατοικιδίου στο σπίτι σας κ.λπ., είναι κάποιες από τις υπηρεσίες που μας προσφέρουν.

Στο Pet Grooming House θα βρείτε αξεσουάρ, ρούχα και επαγγελματικά προϊόντα καλλωπισμού, από τα οποία μέρος των χρημάτων διατίθενται στη φιλοζωϊκή ομάδα «Τα φιλαράκια μας», με συνεχή δράση από το 2013, υπό την αιγίδα του φιλοζωικού σωματείου «Αδέσποτη Φωνή». Ακόμα, θα βρείτε κουπόνια προσφορών, καθώς και πολλά δώρα. Μέρες και ώρες λειτουργίας: Τρίτη - Σάββατο, 09.00-21.00. 
 
● Σικίνου 2-4 & Φωκίωνος Νέγρη, Κυψέλη, 2114027643, www.pet-grooming-house.gr
Fb: PET Grooming House, Insta: pet_grooming_house


AnimaniA
Όλες οι υπηρεσίες για τους μικρούς μας φίλους

animania_3.jpg

animania_2.jpg

animania_1.jpg

Στο AnimaniA θα συναντήσετε ανθρώπους με πάθος για τους μικρούς ή μεγάλους μας φίλους, τα κατοικίδια. Θα βρείτε επίσης, τροφές, επιλεγμένες με βάση τη σωστή και ισορροπημένη διατροφή, αλλά και μία μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ, σε ανταγωνιστικές τιμές. Με ειδικότητα στην υπηρεσία pet grooming (υγιεινή, περιποίηση, κομμωτήριο κ.ά.), το AnimaniA φροντίζει με τη μέγιστη προσοχή όλα τα παραπάνω και αναλαμβάνει παράλληλα, κατόπιν συνεννόησης για το ραντεβού τους, την παραλαβή και επιστροφή του ζώου, με ασφάλεια και συνέπεια. 

Το AnimaniA, με έμπειρους συνεργάτες, μπορεί ακόμη να βοηθήσει σημαντικά στην εκπαίδευση αλλά και τη φιλοξενία του αγαπημένου μας φίλου, όταν αυτό είναι απαραίτητο.
Να είστε σίγουροι ότι οι άνθρωποί του ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες των κατοικιδίων μας με ενημερωμένες προτάσεις και συμβουλές για μια υγιή και όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη ζωή. Σύντομα και με τη δυνατότητα online αγορών. 
 
● Λ. Καποδιστρίου 94, Φιλοθέη, 2106890611, 2102712730, fb: AnimaniA


Ultra Dogs Park 
Ένα πάρκο-παράδεισος για σκύλους

ultra_dogs_1.jpg

ultra_dogs_2.jpg

ultra_dogs_3.jpg

ultra_dogs_4.jpg

ultra_dogs_5.jpg

Θα ’χετε ακούσει τη φράση «σκυλίσια ζωή». Τι να σημαίνει στ’ αλήθεια; Ο Φίλιππας Δημητρουλάκος, ο οποίος είναι εκπαιδευτής σκύλων εδώ και μια δεκαετία, λέει ότι ο σκύλος δε νοιάζεται για το τι έγινε χθες, ούτε πολύ περισσότερο για το τι θα γίνει αύριο. Αυτό που θέλει είναι να είναι μαζί σου, να τρέξει, να κολυμπήσει, να φάει, να γνωρίσει άλλα σκυλιά. Αυτά και άλλα πολλά, υπό τη φροντίδα ειδικών, θα κάνει και στο πολύ ιδιαίτερο Ultra Dogs Park. Ένας χώρος πραγματικός παράδεισος για σκύλους, ένα πάρκο που τους μαθαίνει να κοινωνικοποιηθούν, με άλλα ζώα και με τους ανθρώπους, να εκτονωθούν, αλλά και να εκπαιδευτούν, ώστε να είναι εύκολο να μπορούμε να πάρουμε τον φίλο μας όπου θέλουμε με ασφάλεια, στη βόλτα, στον καφέ, στις διακοπές και ένας χώρος όπου παίζοντας οι τετράποδοι φίλοι μας απολαμβάνετε τον καφέ σας. Ακόμη, ο Φίλιππας και οι συνεργάτες του θα βοηθήσουν το σκύλο σας να διορθώσει τη συμπεριφορά του, αν χρειάζεται, κι αν η μέρα το επιτρέπει θα του προσφέρουν μια από τις μεγαλύτερες χαρές: να βουτήξουν στην πισίνα και να μάθουν να κολυμπούν! Extra tip: Το Ultra Dogs Park λειτουργεί και ως dog sitting, σαν παιδικός σταθμός σκύλων δηλαδή, όπου μπορείτε να τους αφήσετε το πρωί και να τους πάρετε το βράδυ κουρασμένους και ικανοποιημένους!

● Περιβολαράκη 8, Μεταμόρφωση, 6936708925, fb: Ultra Dogs Park


Pet Lovers Shop 
Με μεγάλη αγάπη και αφοσίωση στα ζώα

pet_lovers_1.jpg

pet_lovers_2.jpg

pet_lovers_3.jpg

Η ιδιοκτήτρια του Pet Lovers Shop, η Ήρα Κυριαζοπούλου, είναι αυτό που λέμε άνθρωπος με μεγάλη αγάπη και αφοσίωση στα ζώα. Έχοντας ακτιβιστική δράση εδώ και χρόνια και φροντίζοντας η ίδια πάρα πολλά ζώα, αποφάσισε να ανοίξει το Pet Lovers Shop πριν από τρεισήμισι χρόνια, προκειμένου να μπορεί κι εκείνη με μεγαλύτερη ευκολία να προσέχει τα δικά της ζωάκια. Η Ήρα έχει μεγάλη εμπειρία και θα αφιερώσει χρόνο για να συζητήσετε οποιαδήποτε απορία σας ή κάποιο πρόβλημα που μπορεί να αφορά στην καθημερινότητα του ζώου και τη δική σας, ώστε να βρείτε από κοινού μια λύση. Επίσης το Pet Lovers Shop, εκτός από τροφές, διαθέτει και μια πολύ μεγάλη γκάμα αξεσουάρ, με την ίδια αγάπη τόσο για το σκύλο όσο και για τη γάτα. Όλα αυτά μπορείτε να τα αγοράσετε και από την ιστοσελίδα του καταστήματος, αν όμως σας φέρει ο δρόμος σας προτείνουμε να πάτε από εκεί και να γνωριστείτε και από κοντά.

● Λεωφόρος Πεντέλης 20, Χαλάνδρι, 2106827442, www.petlovershop.gr 


Petvet24.gr
Με μεγάλη εμπειρία και γνώση για το κατοικίδιό σας

petevet_2.jpg

petevet_1.jpg

petevet_3.jpg

Στο Petvet24 καλύπτουμε τις καθημερινές ανάγκες για τα μικρά ζωάκια σας. Στα καταστήματά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ποιοτικές τροφές, έξυπνά και μοντέρνα αξεσουάρ όπως επίσης και όλα τα απαραίτητα προϊόντα για την περιποίηση και την υγιεινή του κατοικιδίου σας.

Ακόμη μπορείτε να προμηθευτείτε φάρμακα και συμπληρώματα διατροφής αναγκαία για την υγεία τους.

Εκτός από τα είδη για το σκύλο και τη γάτα σας, μπορείτε να ανακαλύψετε στην πλούσια γκάμα μας, είδη για ψάρια ενυδρείου, πουλιά και μικρά ζώα όπως κουνέλια, χάμστερ κ.ά.

Το προσωπικό μας είναι πάντα διαθέσιμο να σας εξυπηρετήσει και να σας δώσει τις απαραίτητες συμβουλές για τη φροντίδα των πιστών σας φίλων.

Στα καταστήματα μας λειτουργούν pet shop με όλα τα χρήσιμα αξεσουάρ, καθώς και ιατρείο μικρών ζώων και κομμωτήριο - Spa που παρέχουν υπηρεσίες καλλωπισμού και περίθαλψης των μικρών μας φίλων!   

Τις παραγγελίες σας μπορείτε επίσης να τις κάνετε στο τηλέφωνο 211 214 1217, ενώ οι αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, με παραλαβή στην πόρτα σας.

Εκτός από τα φυσικά μας καταστήματα, έχετε τη δυνατότητα να επισκεφτείτε online το petvet24 στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.petvet24.gr για να κάνετε τις αγορές σας γρήγορα, εύκολα και οικονομικά για τα αγαπημένα σας ζωάκια.

Στο Petvet24 γνωρίζουν και καλύπτουν κάθε ανάγκη για το κατοίκιδιό σας!

● Αγίου Μελετίου 162-164, 210 8327925 / Λεωφόρος Γαλατσίου 27-29, 2102281272. Τηλ. παραγγελίες e-shop: 2112141217. Online: www.petvet24.gr, fb: petvet24.gr, Insta: petvet24.gr


Αγγελική Λουρίδα: Κατ’ οίκον Εκπαίδευση Σκύλων
Ο μόνος τρόπος για να μπορέσεις να επικοινωνήσεις με τον σκύλο σου

lourida_1.jpg

lourida_2.jpg

Πολλοί, ίσως οι περισσότεροι, υιοθετούν ένα σκυλάκι, χωρίς να φροντίσουν για την εκπαίδευσή του. Ίσως επειδή θεωρούν ότι δεν χρειάζεται ή ότι η εκπαίδευση του μικρού τους φίλου είναι πολυτέλεια. Κι όμως, η εκπαίδευση του σκύλου δεν αφορά μόνο το κομμάτι της πειθαρχίας, που είναι έτσι κι αλλιώς σημαντικό, αλλά είναι ο μόνος δρόμος για να μάθουμε το σκύλο μας, το χαρακτήρα και τις ανάγκες του κι εντέλει να καταφέρουμε να επικοινωνήσουμε μαζί του, όπως λέει η εκπαιδεύτρια Αγγελική Λουρίδα. Η κ. Λουρίδα πρώτα απ’ όλα θα σας βοηθήσει στην επιλογή του κουταβιού ή και του ενήλικου σκύλου. Πώς γίνεται η επιλογή; Για παράδειγμα, ανάλογα με το πόσο ελεύθερο χρόνο έχει ο άνθρωπος και το πόσο δραστήριος είναι: Φανταστείτε κάποιον που δεν σηκώνεται από τον καναπέ του, να υιοθετήσει έναν αθλητικό σκύλο, πόσο προβληματικό θα είναι και για τους δύο. Θα σας βοηθήσει, επίσης, στην κοινωνικοποίηση του ζώου, με άλλα ζώα, με τους ανθρώπους και τα ερεθίσματα του περιβάλλοντος, αλλά και σε κάθε στάδιο εκπαίδευσης, από την προεκπαίδευση ενός κουταβιού, έως τη βασική/προχωρημένη υπακοή, την εκτόνωση, την περιποίηση και οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε για μια ομαλή συμβίωση, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τη συντροφιά του μικρού σας φίλου παντού, στο σπίτι, στη βόλτα ή στις διακοπές.

www.ekpaidefsi-skulon.gr, 6948604434, louridaag@gmail.com


Zoo Area
Ο παράδεισος των ζώων κι αυτών που τα αγαπούν

zoo_area_1.jpg

zoo_area_2.jpg

zoo_area_3.jpg

Ένας εξειδικευμένος χώρος για όλα τα ζωάκια που σας περιμένει για μια επιμορφωτική και συνάμα ψυχαγωγική εμπειρία γνωριμίας είναι το Zoo Area. Ένα pet shop με ιστορία 16 χρόνων και ανθρώπους που αγαπούν πραγματικά και νοιάζονται τα ζώα, που φροντίζουν αδέσποτα και άρρωστα, που συνεχώς ενημερώνονται για όλες τις εξελίξεις κι έχουν τεράστια εμπειρία. Θα σας προσέξουν, θα σας φερθούν σαν φίλοι κι εσείς θα βρείτε τα πάντα για σκύλους, γάτες, παπαγάλους, ωδικά πτηνά, ερπετά (χελώνες κ.λπ.), τρωκτικά (κουνελάκια κ.λπ.), μια τεράστια ποικιλία από ψάρια, ενώ οι άνθρωποι εδώ γνωρίζουν να σας  εξυπηρετήσουν και να αναλάβουν οτιδήποτε έχει να κάνει με το ενυδρείο. Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας και μέσω της ιστοσελίδας τους με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα, τσεκάρετε και την προσφορά με έκπτωση 5% για την πρώτη σας αγορά. Θα το βρείτε στο κέντρο του Περιστερίου, πολύ κοντά στους σταθμούς του μετρό.  

● Βασιλέως Αλεξάνδρου 112, Περιστέρι, 2105719709, www.zooarea.gr


 

Gatoskilo
Ο καλύτερος φίλος του σκυλάκου και της γατούλας σου. 

 

img_20181002_180155_copy.jpg

Αν πάρεις τηλέφωνο σε εκτός λειτουργίας ώρα, ο τηλεφωνητής θα σου πει «μετά το γαβ, αφήστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας». Αν παραγγείλεις, στο πακέτο που θα λάβεις θα βρεις μια καρτούλα με το όνομα του ζώου σου, πιθανότατα και μια μικρή έκπληξη. Αν πας αυτοπροσώπως στο κατάστημα, θα διαπιστώσεις και από κοντά το γνήσιο ενδιαφέρον των ανθρώπων του Gatoskilo για το κατοικίδιό σου (και για εσένα φυσικά), ένα ενδιαφέρον που συνδυάζεται με μεγάλη εμπειρία και γνώση. Αυτή είναι η φιλοσοφία αυτού του ιδιαίτερου pet shop: εξατομικευμένη εξυπηρέτηση σε όλα τα στάδια και νοιάξιμο που δεν παύει να υπάρχει την επόμενη μέρα. Μη διστάσετε να ζητήσετε και συμβουλές για ό,τι απασχολεί την καθημερινότητα του ζώου σας, αλλά και λεπτομέρειες για τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων, από τις τροφές και τα αξεσουάρ, μέχρι τα είδη καλλωπισμού και υγιεινής.

● Στυλιανού Γονατά 27, Περιστέρι, 2118009722, www.gatoskilo.gr

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ