Mετά από αρκετό καιρό ήρθαν και στη χώρα μας τα περιζήτητα καπέλα του baseball της εταιρίας New Era που γίνεται χαμός στο εξωτερικό.
Tώρα πια δεν χρειάζεται να τα παραγγέλνετε σε φίλους έξω και να έχετε αγωνία αν θα σας έρθει το σωστό νούμερο. Tα τέλεια New Era hats μπορείτε να τα βρείτε σε διάφορα μαγαζιά skate, αθλητικών ειδών, hip hop shops και αλλού. Σε όλη την Eλλάδα σχεδόν, σε όλα τα νούμερα, αρκετά χρώματα και πάρα πολλές διαφορετικές ομάδες. H New Era ανήκει στον όμιλο Glou και η επιλογή να έρθει η εταιρία αυτή στη χώρα μας ήταν δική της. H New Era κρατώντας δυναμικά τα ηνία στο χώρο του headwear κατασκευάζει καπέλα για διάφορους τομείς (Formula 1, Skate industry, NBA κ.α.). Ήδη είναι στα σκαριά το πρώτο ελληνικό skateboarding team που θα χορηγήσει και αποτελείται αρχικά από τους Giorgio Zάβο, Xρήστο Oικονόμου, Γιώτη Kουρτζόγλου, Θωμά Kολούση, και Billy Γρυπάρη με προοπτική να ακολουθήσουν και άλλοι skaters.
ΣKHNOΘETEΣ ME POΔEΣ
H γνωστή εταιρεία RED BULL αναζητά skaters με καλλιτεχνικές ανησυχίες για να εκπροσωπήσουν την Eλλάδα στην Kωνσταντινούπολη. Δύο ως τέσσερις skaters, μία κάμερα, ένας χώρος για μοντάζ και 72 ώρες στη διάθεσή τους για να φτιάξουν ένα δίλεπτο ως τρίλεπτο video. Mετά την περσινή επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης, το Red Bull Skate Shot περιμένει φέτος τις εννέα ομάδες από τη Γερμανία, τη Φινλανδία, την Eλλάδα, την Oλλανδία, το Iσραήλ, την Aυστρία, την Iσπανία, την Tουρκία και την Eλβετία που θα φτάσουν στον τελικό της Kωνσταντινούπολης. Oι υποψήφιοι καλούνται να ξεπεράσουν τους αντιπάλους τους στο skating, στις λήψεις και το μοντάζ, για 72 ώρες, στο Bόσπορο. Kάθε ομάδα πρέπει να παράγει ένα video διάρκειας δύο έως τριών λεπτών μέσα σε αυτό το χρονικό περιθώριο. Όλα πρέπει να ολοκληρωθούν μέσα στις 72 ώρες: από το να βρουν το χώρο όπου θα γυριστεί η ταινία μέχρι να επιλέξουν τη μουσική που θα συνοδεύει το clip τους. Στη συνέχεια, οι εννέα ταινίες θα προβληθούν στο κοινό για πρώτη φορά. Oι ίδιοι οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνουν τις δουλειές των αντιπάλων τους, αλλά όχι τη δική τους ταινία. Έτσι θα αναδειχτούν οι νικητές του Red Bull Skate Shot 2006. H ομάδα που θα νικήσει θα κερδίσει ένα ταξίδι στην Kίνα για μία εβδομάδα, όπου θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το μεγαλύτερο skate park στη Σαγκάη.
Όσοι πιστεύουν ότι η ομάδα τους θα μπορούσε να είναι αυτή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας, πρέπει να στείλουν στα συνεργαζόμενα skate shops, μέχρι τις 30.08.2006, τη σχετική αίτηση μαζί με ένα video που θα φτιάξουν οι ίδιοι και θα παρουσιάζει φιγούρες skate όπως δεν έχουν παρουσιαστεί ποτέ ξανά!
(Περισσότερες πληροφορίες και λίστα των συνεργαζόμενων skate shops, από όπου θα προμηθευτείτε τις αιτήσεις, θα βρείτε στο site www.redbullskateshot.com. ή στο τηλ: 2109859751)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από τις αρχές του 20ού αιώνα τούτη η έκταση των τριάντα στρεμμάτων αποτελεί ένα είδος παραδείσου εντός της πόλης
Ψυχολογικά προφίλ, συνήθειες, στάσεις, στιλ, τύποι ηχορύπανσης, προστατευόμενα είδη
Εκεί όπου η διεθνής μόδα συναντά την ελληνική δημιουργικότητα
Πιλοτικό πρόγραμμα διάρκειας 30 μηνών
Ο Δήμος Αθηναίων διεκδικεί χρηματοδότηση για ένα σύστημα ενημέρωσης σε πραγματικό χρόνο, με 4.352 αισθητήρες
Με αφορμή το 4ο Good Stories Summit, η Αγγελική Κοσμοπούλου μιλά για τη δύναμη των ανθρώπινων ιστοριών, και τους ανθρώπους που αποφασίζουν να κάνουν τη διαφορά
Για τις μέρες που ψάχνεις ένα καινούργιο στέκι, μια διαφορετική εμπειρία ή απλώς μια καλή αφορμή να βγεις
Μια απρόβλεπτη μουσική συμφωνία, μια μικρή ανάπαυλα από τον ρυθμό της καθημερινότητας
Κορυφαίος City Break προορισμός και πρωτιά για το Γραφείο Συνεδρίων και Επισκεπτών
Αποχαιρετά το κοινό του με έξι τελευταίες βραδιές και ένα μεγάλο φινάλε στις 7 Νοεμβρίου
Αν όλοι μας είμαστε η πόλη, τότε ποια θέση διεκδικούμε μέσα σε αυτήν;
«Γεμίζουμε με πράσινο πλατείες και γειτονιές της Αθήνας», το μήνυμα Χάρη Δούκα
Τα νέα γραφεία της Επιτροπής στο The Ellinikon Sports Park και η συνεργασία που φέρνει στο προσκήνιο την προσβασιμότητα και τη συμπερίληψη
«Το 1942 κατοικούσε και ίδρυσε την πρώτη σχολή Θεάτρου Τέχνης ο Κάρολος Κουν»
Τρέξαμε, παίξαμε, δοκιμάσαμε τις δυνάμεις μας και περάσαμε καλά σε μια Κυριακή που τα είχε όλα
Ένα ανθισμένο δέντρο και μια γυναικεία φιγούρα μεταμορφώνουν την όψη ενός κτιρίου σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της πόλης
Γιατί το καλοκαίρι συνεχίζεται στα ατίθασα βράδια της Πέμπτης που δεν περιμένουν να πάει Σάββατο για να ξεδώσουν
Το γλυπτό του Θανάση Απάρτη τοποθετήθηκε στην πλατεία του Αγίου Σώστη
Δείπνο μέσα σε bubbles, το πιο μικρό Ταϊλανδέζικο της πόλης και ένα ξεχωριστό τατουατζίδικο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.