Κατοικιδια

15 κορυφαίες διαφημίσεις με πρωταγωνίστριες γατούλες

Μαζί τους συμπρωταγωνιστούν Kate McKinnon, Taylor Swift και άλλοι

Αλκιβιάδης Σιαράβας
Αλκιβιάδης Σιαράβας
11’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
14 κορυφαίες διαφημίσεις με πρωταγωνίστριες γατούλες

Γάτες: Όταν οι τετράποδοι φίλοι μας γίνονται πρωταγωνιστές σε διάσημα τηλεοπτικά σποτ

Όλα για τις γάτες! Σας παρουσιάζουμε 14 από τις πιο αστείες, συγκινητικές και αξιομνημόνευτες διαφημίσεις που έχουν γατο

ύλες πρωταγωνίστριες! Από την "Inheritance" της Chewy έως το «Be More Dog» της O2, αυτές οι διαφημίσεις αποδεικνύουν τη δύναμη των γατών να κλέβουν την παράσταση και να δημιουργούν συναισθηματικό δεσμό με το κοινό. Είτε θέλετε να προκαλέσετε γέλιο, συγκίνηση ή απλώς να κάνετε τους θεατές να αισθανθούν ζεστασιά, αυτές οι διαφημίσεις με γάτες σίγουρα θα σας εμπνεύσουν. Ανακαλύψτε πώς οι γατούλες μπορούν να μεταμορφώσουν μια απλή διαφήμιση σε μια αληθινή εμπειρία και να εκτοξεύσουν την αποτελεσματικότητά της καμπάνιας σας.

Ετοιμαστείτε να γοητευτείτε από τις γατούλες που πρωταγωνιστούν σε αυτές τις αξέχαστες διαφημίσεις!

15. IKEA «Don't worry, you can afford it» (2024)

Το IKEA μας προσκαλεί να μην ανησυχούμε για τα ατυχήματα που προκαλούνται από τους μικρούς μας φίλους!

15 κορυφαίες διαφημίσεις με πρωταγωνίστριες γατούλες
Don't worry, you can afford it - Brownie

Chewy «Pets Aren’t Just Pets, They’re More: Inheritance» (2023)

Οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων τα βάζουν πάντα πρώτα, γιατί καταλαβαίνουν: Τα κατοικίδια δεν είναι απλά κατοικίδια. Είναι κάτι παραπάνω. Είναι οικογένεια, κολλητοί φίλοι, αποκούμπια, πιστοί σύντροφοι και ίσως ακόμα και το αγαπημένο παιδί. Στην πραγματικότητα, σχεδόν οι μισοί ιδιοκτήτες κατοικίδιων θα συμπεριλάμβαναν ή έχουν συμπεριλάβει τα κατοικίδιά τους στις διαθήκες τους.

Pets Aren't Just Pets, They're More: Best Friend | Chewy

Hellmann’s - Big Game «Mayo Cat» (2023)

Η κωμικός Kate McKinnon πρωταγωνιστεί στην ταινία με την υπέροχη και ομιλητή γάτα συμπρωταγωνίστρια της… η οποία μιλάει!  

Mayo Cat – Hellmann’s Big Game :60

McVities Digestives «Kittens» (2014)

Γατούληδες, γατούληδες και άλλες γατούληδες! Αυτή η διαφήμιση έχει όλα όσα θέλετε. Η «σύγκριση» των μπισκότων με γατούληδες είναι ό,τι έπρεπε για να πετύχει η διαφήμιση.

McVitie's Chocolate Digestives #sweeet

Wells Fargo «Suspicious Card Activity Alerts: Cat» (2019)

Η διαφήμιση αγγίζει την μεγάλη διαμάχη: λάτρης των γατών vs. λάτρης των σκύλων. Δείχνει την «προδοσία» με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Wells Fargo - Suspicious Card Activity Alerts: Cat (2019)

GoPro «Laser Cats» (2012)

Η GoPro χρησιμοποίησε τις κάμερες της και ένα δείκτη λέιζερ για να δημιουργήσει αυτή τη διαφήμιση. Μία απλή ιδέα, με δραματική μουσική και γάτες, που την κάνει ξεχωριστή.

DirecTV «MEOW» (2018)

Η διαφήμιση παρουσιάζει την Taylor Swift και τις δύο γάτες της, Meredith και Olivia. Η Taylor βρίσκει τις γάτες της θυμωμένες μαζί της επειδή τις άφησε στο καμαρίνι της όσο τραγουδούσε.

Taylor Swift | Direct Meow | Direct Now

E-Trade «Sneezing» (2011)

Η E-Trade είναι γνωστή για τις διαφημίσεις της με μωρά που μιλούν. Σε αυτή τη διαφήμιση, εμφανίζεται και μία γάτα ονόματι Pepper.

E-Trade 2011 Peppers Sneezes for 10 minutes

Hill’s «Moto: A Love Story» (2020)

Αυτή η animation διαφήμιση θα σας κάνει να θέλετε να αγκαλιάσετε αμέσως το κατοικίδιό σας. Η διαφήμιση μιλάει για την αγάπη μεταξύ μίας γάτας (Moto) και του κηδεμόνα της, ακόμα και στις δύσκολες στιγμές.

Moto: A Love Story

Temptations «All it Takes is a Shake» (2019)

Η Temptations ξαναχτυπά με το κλασικό "πρόσεχε τι κουνάς". Μία αγέλη γατών κυνηγάει το δώρο ενός μικρού αγοριού τα Χριστούγεννα. Άκρως κωμικό και γλυκό!

Temptations   All it Takes is a Shake

EDS «Cat Herders» (2000)

Μία από τις πιο έξυπνες διαφημίσεις με γάτες. Η διαφήμιση κέρδισε βραβεία και μία υποψηφιότητα για Emmy!

EDS, an HP Company 'Cat Herders'

O2 «Be More Dog» (2013)

Τι πιο αστείο από μία γάτα που συμπεριφέρεται σαν σκύλος; Η διαφήμιση χρησιμοποιεί το τραγούδι "Flash" των Queen, που ταιριάζει τέλεια! Ακούγεται δυνατά!!!

O2 Refresh - Be more dog

Cravendale «Cats with Thumbs» (2013)

Πιθανώς η πιο αστεία διαφήμιση με γάτες. Η διαφήμιση απαντάει στην ερώτηση: τι θα έκαναν οι γάτες αν είχαν αντίχειρες;

Cravendale   Cats with Thumbs #CatsWithThumbs

Purina Friskies «Dear Kitten: The Art of Massage» (2014)

Μία γλυκιά διαφήμιση που δείχνει μία ενήλικη γάτα να μαθαίνει σε ένα γατάκι για το ζύμωμα, ή αλλιώς τη γνωστή ως «την τέχνη του μασάζ».

Dear Kitten: The Art Of Massage

Chevy Silverado «Walter The Cat» (2022)

Walter the Cat

Ο Walter, η γάτα που συμπεριφέρεται σαν σκύλος, επιστρέφει! Αυτός και ο ιδιοκτήτης του ξεκινούν μια εκδρομή με ένα Chevrolet Silverado Trail Boss για απίστευτες περιπέτειες στο χιόνι. Με αυξημένη κατά δύο ίντσες ανάρτηση και ελαστικά Goodyear® Duratrac, αυτό το φορτηγό είναι έτοιμο για off-road διαδρομές απευθείας από το εργοστάσιο. Και ο Walter φυσικά επίσης!Οι γάτες, αυτά τα μυστηριώδη και γοητευτικά πλάσματα, κατέχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Η γοητεία τους δεν περιορίζεται μόνο στα σπίτια μας, αλλά έχει κατακτήσει και τον κόσμο της διαφήμισης. Στις διαφημίσεις που παρουσιάσαμε, οι γατούλες πρωταγωνίστησαν με χάρη, χιούμορ και συγκίνηση, αποδεικνύοντας την αδιαμφισβήτητη ικανότητά τους να μαγνητίζουν το κοινό.

Είτε προκαλούν γέλιο, δάκρυα ή απλώς ζεστασιά, οι γατούλες στις διαφημίσεις υπενθυμίζουν τη δύναμη των ζώων να συνδέονται με τους ανθρώπους σε βαθύ συναισθηματικό επίπεδο. Η επόμενη φορά που θα δείτε μια διαφήμιση με γάτα, ας δώσετε προσοχή όχι μόνο στο προϊόν που διαφημίζεται, αλλά και στο άψογο παίξιμο και την αβίαστη γοητεία της τετράποδης πρωταγωνίστριας.

Εξάλλου, όπως λέει και η παροιμία, "μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις" - και στην περίπτωση των γατών στις διαφημίσεις, μια εικόνα αρκεί για να μας αγγίξει, να μας κάνει να σκεφτούμε και να μας μείνει αξέχαστη.

Ακολουθήστε τον νεαρό γάτο, Κρέοντα στο Instagram

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ