Κατοικιδια

Το γλυκό φιλί δύο σκυλιών που ξετρέλανε το Twitter

Πρωταγωνιστές ένα χάσκι και ένα λαμπραντόρ

133779-304819.JPG
Άντρια Καλαϊτσίδου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
326697-674687.png

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία στο Twitter μιας σκυλίτσας να σκαρφαλώνει πάνω από σε ένα θάμνο για να αγγίξει τη μύτη της με ένα άλλο σκυλί κατά τη διάρκεια της βόλτας της. 

Η λεζάντα στο tweet του Μάθιου Μπένετ έγραφε: «Κάθε φορά που πηγαίνω το σκυλί μου βόλτα πρέπει να σταματάμε για να δει τον έρωτά της. Είναι σαν τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα». Οι χρήστες του Twitter έκαναν retweet τη φωτογραφία πάνω από 75 χιλιάδες φορές. 

Ο Μπένετ και η τριών ετών λαμπραντορίνα του ζουν στο Χάντινγκτον Μπιτς της Καλιφόρνια. Ο Μπένετ δήλωσε στο BuzzFeed News πως η φωτογραφία είναι περίπου δύο ετών και ότι την μοιράστηκε όταν την ανακάλυψε στον υπολογιστή του. «Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε όταν η Κάι ήταν 8 μηνών. Το όνομα του χάσκι ήταν Τουρκ (Τούρκος). Βγάζαμε την Κάι στο πάρκο και τα δύο σκυλιά παίζανε πάρα πολύ... Μια μέρα, καθώς περάσαμε από την μπροστινή αυλή που έμενε ο Τουρκ και σταματήσαμε για να μιλήσουμε με τους ιδιοκτήτες του, τράβηξα αυτή τη φωτογραφία τους να φιλιούνται. Αυτό συνέβη πολλές φορές, όταν περνάγαμε έξω από το σπίτι του Τουρκ».

Ο Μπένετ σχολίασε πως περίμενε ότι η φωτογραφία θα τραβούσε κάποια προσοχή, αλλά πως έχει σοκαριστεί από αυτή τη μαζική ανταπόκριση. «Η εποχή που ζούμε μαστίζεται από τοξικές σχέσεις και σκάρτους ανθρώπους που κάνουν σκάρτα πράγματα. Κατά κάποιον τρόπο αυτό είναι ένα πορτρέτο του πώς θα έπρεπε να είναι η αγάπη». 

Δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο! 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ