Health & Fitness

THE RING BOXING ACADEMY: Μία νεοϋορκέζικη ακαδημία box στα Εξάρχεια

Θα αισθανθείς ότι είσαι η μετενσάρκωση του Rocky Marciano

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
THE RING BOXING ACADEMY

THE RING BOXING ACADEMY: Ο Χάρης Βασιλειάδης μεταφέρει την εμπειρία ενασχόλησης με την πυγμαχία και τον αέρα της Νέας Υόρκης στα Εξάρχεια.

Στο «THE RING BOXING ACADEMY» θα αισθανθείς ότι είσαι η μετενσάρκωση του Rocky Marciano είτε ασχολείσαι χρόνια με την πυγμαχία είτε δεν έχεις φορέσει ποτέ σου γάντια.

Ο Χάρης Βασιλειάδης μετέφερε την εμπειρία ενασχόλησης με την πυγμαχία για 20 και πλέον χρόνια και τον αέρα της Νέας Υόρκης στα Εξάρχεια, στην οδό Τσιμισκή 28.

THE RING BOXING ACADEMY

Αν πραγματικά αναζητάς να ανακαλύψεις ένα μαχητικό σπορ και παράλληλα να διασκεδάσεις τότε η πυγμαχία είναι η απάντηση η οποία, ευτυχώς, απενεχοποιηθεί τα τελευταία χρόνια καθώς όλο και περισσότερος κόσμος επιλέγει να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο σπορ. Στα οφέλη της συγκαταλέγονται η εκγύμναση όλου του σώματος, η καύση του λίπους,  η βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της αντοχή και η αύξηση της δύναμης. Πέρα όμως από τα σωματικά οφέλη, η πυγμαχία βοηθά πολύ και στην καταπολέμηση του άγχους καθώς με την άσκηση σου δίνεται η δυνατότητα να απελευθερωθείς από το άγχος, την πίεση, το στρες και το βάρος της ημέρας.

THE RING BOXING ACADEMY

Στο «THE RING BOXING ACADEMY» θα βρεις τα πιο σύγχρονα όργανα για μία ολοκληρωμένη προπόνηση τόσο στον τομέα της τεχνικής όσο και της εκγύμνασης του σώματος. Αυτό που σίγουρα σε κερδίζει αμέσως είναι το ολυμπιακών διαστάσεων και προδιαγραφών ρινγκ. Από το ταβάνι «κρέμονται» πυγμαχικοί σάκοι των πιο premium εταιρειών του εξωτερικού ενώ στον χώρο της ακαδημίας θα βρείτε όλα τα όργανα που χρειάζεστε για μία πλήρη προπονητική εμπειρία.

ring-box-academy-_10_
THE RING BOXING ACADEMY

Καθημερινά, μπορείς να «εκμεταλλευθείς» το χώρο και να ασκήσεις τις πυγμαχικές σου ικανότητες μόνος σου ή να ακολουθήσεις τα μαθήματα υπό τις οδηγίες του Χάρη Βασιλειάδη ή και ακόμα να επιλέξεις κάποιο personal πρόγραμμα.

Αφού λοιπόν, μόχθησες και κούρασες το σώμα σου, ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις, στο «THE RING BOXING ACADEMY», έχεις τη δυνατότητα να παίξεις ΝΒΑ Jam σε μια υπέροχη ρετρό κονσόλα, ξύλινο πoδοσφαιράκι και darts επιλέγοντας, αν θες, ένα ποτήρι κρασί της ετικέτας Rocky Marciano.

ring-box-academy-_11_
THE RING BOXING ACADEMY
THE RING BOXING ACADEMY
THE RING BOXING ACADEMY
Τσιμισκή 28, Αθήνα, 11472, Τηλέφωνο 2103608855, FB: The Ring Boxing Academy, IG: The Ring Boxing Academy

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ