Health & Fitness

Θέλεις να μάθεις τα πάντα για το polestar pilates;

Αρκεί να παρακολουθήσεις το διήμερο Polestar Experience με τον Dr. Brent Anderson

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
form-1352376-unsplash.jpg

Έχω διαβάσει πολλές φορές για τον Dr.Brent Anderson. Είναι άλλωστε Πρόεδρος και CEO του Polestar Pilates International. Είναι ο άνθρωπος που οδηγεί σήμερα την εξέλιξη του pilates σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο Dr.Brent Anderson, PhD, PT, OCS, PMS-CT, αναγνωρίζεται σήμερα διεθνώς ως μία από τις πιο κορυφαίες προσωπικότητες στην Παγκόσμια Κοινότητα του Pilates καθώς και ως ένας καινοτόμος Ιnfluencer στο χώρο των Performing Arts Medicine για την προσέγγισή του στην αποκατάσταση με βάση τις τεχνικές του Pilates. Είναι ένας από τους κορυφαίους παρουσιαστές του Pilates Anytime, ενεργός σύμβουλος σε νοσοκομεία, πανεπιστήμια και οργανώσεις ευεξίας σε ολόκληρο τον κόσμο καθώς και ένας «άπληστος» και χαρισματικός δημόσιος ομιλητής που προσκαλείται σε διαλέξεις, συνέδρια και φόρουμ υγείας. Δεν φανταζόμουν όμως ότι θα είχα την τύχη να τον γνωρίσω από κοντά και να μάθω από τον ίδιο τα πάντα για το polestar pilates, την αιχμή της εξέλιξης της μεθόδου pilates.

Dr.Brent Anderson, PhD, PT, OCS, PMS-CT

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Polestar, που διατίθενται πλέον και στην Ελλάδα, προσφέρουν την πιο πλήρη εκπαίδευση στο Pilates που διατίθεται παγκοσμίως. Βασίζονται σε επιστημονικά θεμέλια και τεκμηρίωση και είναι τα μόνα που διδάσκονται σε πανεπιστημιακό επίπεδο στις ΗΠΑ. Το THE POLESTAR EXPERIENCE είναι μια μοναδική εμπειρία που μπορεί να μας προσφέρει μια καινούρια οπτική για τον εαυτό και τη ζωή μας. Ένα βιωματικό διήμερο γεμάτο διαλέξεις,  διαδραστικές  συζητήσεις, workshops και masterclasses. Εστιασμένo στο «στοιχείο της κίνησης», σκοπό έχει να μας βοηθήσει να αξιολογήσουμε πόσο πραγματικά ισορροπημένη είναι η ζωή μας σε μια χαοτική καθημερινότητα.

Μπορεί να είσαι εκπαιδευτής και να θέλεις να εμπλουτίσεις τις γνώσεις και την εμπειρία σου. Μπορεί να ασχολείσαι χρόνια και να θέλεις απλά να το εξελίξεις για προσωπική ικανοποίηση. Μπορεί να ήθελες πάντα να ασχοληθείς κι απλά να μην είχε βρεθεί η κατάλληλη αφορμή. Όποια κι αν είναι η σχέση σου με την κίνηση και το pilates, αυτό το διήμερο δεν πρέπει σίγουρα να το χάσεις.

polestar-experience-afisa-dialeksi-v16-.jpg

Σε αυτό το διήμερο μπορούμε να μάθουμε πώς να «ξανακερδίσουμε» το σώμα μας μέσα από τις «ευφυείς κινησιολογικές εμπειρίες» που προσφέρει το Polestar Pilates και πώς να βοηθήσουμε και άλλους σ’ αυτό.  Το THE POLESTAR EXPERIENCE έχει 8 ειδικά σχεδιασμένες ενότητες που στόχο έχουν:

  • Να αξιολογήσουμε και να εμβαθύνουμε τις γνώσεις, τις τεχνικές και την εμπειρία μας στην κίνηση.
  • Να μυηθούμε στην κλινική προσέγγιση και το μοντέλο «κριτικής σκέψης» του Polestar που μας επιτρέπει να βελτιώνουμε τη λειτουργικότητα ενός σώματος  -σε οποιοδήποτε επίπεδο.
  • Να μάθουμε να προσφέρουμε χαρά και φρεσκάδα στο σύστημά μας και να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας συνολικά.

Ο Dr. Brent Anderson θα δώσει επίσης «Εισαγωγική Ανοιχτή Διάλεξη» με ελεύθερη είσοδο στο «Σεράφειο» (Πειραιώς 160) του Δήμου Αθηναίων, την Πέμπτη 14 Μαρτίου. (Δελτία Προτεραιότητας μπορείτε να βρείτε στο site για να εξασφαλίσετε τη θέση σας.)

Info: 16-17/3, Hub, Αλκμήνης 5, Αθήνα, polestarpilates.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ