Health & Fitness

Η λαμπερή σου επιδερμίδα

Πρόσωπο, μάτια, χείλη, ντεκολτέ, όλα θέλουν την περιποίησή τους. Ευτυχώς η επιστήμη έχει φροντίσει για την ομορφιά μας. 

sofia-neta.jpg
Σοφία Νέτα
ΤΕΥΧΟΣ 609
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
348428-723127.jpg

Δεν έχουμε όλοι τον ίδιο τύπο δέρματος, ούτε τις ίδιες ανάγκες, αλλά γι’ αυτό φροντίζουν αυτοί που ξέρουν καλύτερα. Μάθετε για τις ανάγκες της επιδερμίδας σας, γνωρίστε τα ελληνικά δερμοκαλλυντικά προϊόντα Hydrovit και υποδεχτείτε το Πάσχα και την Άνοιξη με "3D" προτάσεις Αντιγήρανσης από τη Hydrovit Health Care. 

HYDROVIT 3D Superlifter Monodose

Για εσάς που ετοιμάζεστε για τις διακοπές του Πάσχα, η HYDROVIT 3D Superlifter είναι η ιδανική επιλογή.Ένας αρμονικός συνδυασμός υψηλής δραστικότητας εκχυλισμάτων φυτών και μικροσφαιριδίων υαλουρονικού οξέος με εξαιρετικό αποτέλεσμα αντιρυτιδικής δράσης. Eπανορθώνει τις ρυτίδες σε όλες τις διαστάσεις τους, λειαίνει και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας σας και αναζωογονεί το κουρασμένο και καταπονημένο δέρμα.

HYDROVIT Retinol Plus Monodose

Περιέχει Retinol, Βιταμίνες C, E, B, ω-Λιπαρά οξέα, Λεκιθίνη

Συσκευασία 

Φακελίσκου 7 μονοδοσεων (θεραπεία 7 ημερών) & Βάζου 60 μονοδόσεων 

(Θεραπεία 2 μηνών )

Μονοδόσεις Ρετινόλης, που συμβάλλουν στην επιδιόρθωση και την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, βελτιώνοντας την υφή και αυξάνοντας την ελαστικότητα του δέρματος. Ορός για το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ σε μονοδόσεις με αντιγηραντικές ιδιότητες. Ενυδατώνει, θρέφει, αναδομεί την επιδερμίδα, περιορίζει τις μελαγχρωματικές βλάβες και μειώνει τα ορατά σημάδια γήρανσης. Σε μόλις 4 εβδομάδες μειώνει το βάθος των λεπτών ρυτίδων και η επιδερμίδα γίνεται απαλή και ελαστική.

HYDROVIT Anti-Ageing Cream

Περιέχει DPHP (Παλμιτικό οξύ και Υδροξυπρολίνη), Ουρία, Σκουαλάνιο

Κρέμα προσώπου με αντιρυτιδική & αντιγηραντική δράση. Συσφίγγει και αναδομεί την επιδερμίδα βελτιώνοντας την υφή και το περίγραμμα του προσώπου, επιδιορθώνει τις ατέλειες της επιδερμίδας και προσφέρει ενυδάτωση μακράς διάρκειας. Συμβάλλει αποτελεσματικά στη μείωση του βάθους και του αριθμού των έντονων επιφανειακών ρυτίδων.

HYDROVIT Eye & Lip Care Cream

Περιέχει Υαλουρονικό Οξύ, Υδρολυμένο Κολλαγόνο, Βιταμίνη C με Κεραμίδια, Βιταμίνη E, Centella Asiatica, Εκχύλισμα Ροδιού, Έλαιο Ελιάς, D-Panthenol, a-Bisabolol

Λένε ότι τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής αλλά, συχνά, και της ηλικίας μας. Άρχισε από νωρίς να τα φροντίζεις με την κατάλληλη κρέμα ματιών και να είσαι σίγουρη πως θα κλείνεις το μάτι στο χρόνο που περνάει! Η κρέμα Hydrovit Eye & Lip Care μπορεί να τους ξεγελάσει όλους. Μοναδική σύνθεση με εννιά ευεργετικά συστατικά για την επιδερμίδα, μειώνει τους μαύρους κύκλους και τα οιδήματα, απαλύνει τις ρυτίδες, προσφέροντας ένα ορατά ξεκούραστο βλέμμα και νεανική έκφραση!

Διατίθενται αποκλειστικά στα φαρμακεία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ