Wine & Spirits

Noctua, η αθηναϊκή μικροζυθοποιία γίνεται 2 χρονών και το γιορτάζει

Αυτό το Σάββατο θα περάσει με ένα δελεαστικό open day και craft μπίρες

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
noctua-2ndyear.jpg

Δύο χρόνια πριν στην Πειραιώς δύο μάτια κουκουβάγιας άρχισαν να κοιτούν αποφασιστικά τους περαστικούς. Το πρώτο (και ακόμα μοναδικό) ζυθοποιείο στο κέντρο της Αθήνας μόλις είχε ανοίξει από τέσσερα αγόρια που είπαν να τα παρατήσουν όλα και να κυνηγήσουν το όνειρό τους: να φτιάχνουν craft μπίρες.

Αυτό το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, η μικροζυθοποιία Noctua κλείνει δύο χρόνια και το γιορτάζει με ένα Open Day στο ζυθοποιείο με έμβλημα την κουκουβάγια. Στις 15.00. Εννοείται ότι αυτή είναι μια ολόσωστη στιγμή για πολλές μπίρες.

Εκτός από όλες τις υπέροχες μπίρες που ήδη υπάρχουν όμως, η ομάδα της Noctua θα παρουσιάσει το Σάββατο και την καινούργια της μπίρα, αυτή που έφτιαξε με αφορμή τα γενέθλιά της. Μια Session IPA, με έντονα τροπικά αρώματα, απαλό σώμα και χαμηλό αλκοόλ (4%), ιδανική για να πιεις την πρώτη το απόγευμα του Σαββάτου, και την τελευταία το ξημέρωμα της Κυριακής. Σκέψου το.

Πειραιώς 124, Γκάζι, 6974977739, www.noctua.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Winery Monsieur Nicolas: Το επισκέψιμο οινοποιείο με την ξεχωριστή ιστορία και τις μοναδικές ετικέτες κρασιού
Winery Monsieur Nicolas: Το επισκέψιμο οινοποιείο με την ξεχωριστή ιστορία και τις μοναδικές ετικέτες κρασιού

Η φήμη του χωριού Μεσενικόλα Καρδίτσας και της τοπικής ποικιλίας «Μαύρο Μεσενικόλα» ξεπερνά τα σύνορα της χώρας, χάρη στο όραμα και στη δουλειά τεσσάρων γενεών της οικογένειας Καραμήτρου

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.