Ο Δημήτρης Ξανθούλης μας στέλνει τη συνταγή του για αρνάκι με μέντα στη λαδόκολλα
Ένας από τους λόγους που αδημονούμε για το Πάσχα είναι το φαγητό: εκείνη τη μαγική στιγμή που θα κάτσουμε όλοι γύρω από το πασχαλινό τραπέζι για να μοιραστούμε το αρνάκι. Παραδοσιακά, το αρνί του Πάσχα ψήνεται στη σούβλα, αλλά αν δεν έχεις αυτή τη δυνατότητα, παρακάτω συγκεντρώσαμε τρεις εναλλακτικές που εγγυώνται αρνί-λουκούμι!
Μαζί θα βρεις και τα απαραίτητα συνοδευτικά του πασχαλινού τραπεζιού: πατάτες, πίτες (μία με έτοιμο και μία με χειροποίητο φύλλο) τάρτες και μοσχομυριστά ελιόψωμα, και φυσικά την συνταγή της επιτυχίας για την all time classic μαγειρίτσα. Και επειδή το δίχως άλλο θα τσουγκρίσεις αυγά (πώς αλλιώς;), σε αυτό το άρθρο θα βρεις όλα τα μυστικά για να τα βάψεις μόνος σου. Καλό Πάσχα!
Ο Δημήτρης Ξανθούλης μας στέλνει τη συνταγή του για αρνάκι με μέντα στη λαδόκολλα
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Όλα γίνονται καλύτερα όταν κρατάς μια λιχουδιά στο χέρι
Από το Μεξικό έως την Ιαπωνία, η Αθήνα έχει μια χώρα σε κάθε της γωνιά