Όποια εκδοχή κι αν προτιμάς, έχουμε τη συνταγή της επιτυχίας της!
Η Καθαρά Δευτέρα είναι από τις νοστιμότερες μέρες του χρόνου. Στο τραπέζι της θέλει λαγάνα καυτή, πλούσιο χαλβά και τη βασίλισσα ταραμοσαλάτα σε γενναιόδωρη ποσότητα. Αυτά τα τρία αγαπημένα πιάτα της ελληνικής κουζίνας είναι και οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της ημέρας. Από εκεί και πέρα, όμως, το τι άλλο θα μαγειρέψεις, εξαρτάται από εσένα – αρκεί να ακολουθήσεις τους κανόνες της παράδοσης: το μενού της Καθαράς Δευτέρας απαγορεύει το κρέας, το ψάρι και τα γαλακτοκομικά, αλλά αγαπά τα όσπρια, τις ελιές, τα τουρσιά και τα λαχταριστά θαλασσινά.
Ζουμερές γαρίδες και μύδια που μυρίζουν θάλασσα, σουπιές με σπανάκι (αλλά και ντερμπιέ), πληθωρικές μακαρονάδες θαλασσινών και τόσα ακόμα – όρεξη να ‘χεις! Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις δικές μας αγαπημένες συνταγές, απόλυτα ταιριαστές στη νοστιμιά της ημέρας. Καλή Σαρακοστή!
Όποια εκδοχή κι αν προτιμάς, έχουμε τη συνταγή της επιτυχίας της!
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Όλα γίνονται καλύτερα όταν κρατάς μια λιχουδιά στο χέρι
Από το Μεξικό έως την Ιαπωνία, η Αθήνα έχει μια χώρα σε κάθε της γωνιά