- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Εύα Παρακεντάκη
1’
ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σου αρέσουν τα μύδια; Αν ναι, τότε αυτή η συνταγή για μύδια αχνιστά είναι αφιερωμένη σε εσένα. Είναι πανεύκολη, πεντανόστιμη κι έτοιμη μέσα σε μόλις λίγα λεπτά!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι ( το οποίο έχουμε περάσει προηγουμένως από τον τρίφτη) για 3-4 λεπτά.
- Προσθέτουμε το σκόρδο και τσιγαρίζουμε για ακόμα μισό λεπτό.
- Ρίχνουμε τη μουστάρδα, την μπίρα, το λεμόνι και ανακατεύουμε με το κουτάλι μέχρι να αναμειχθούν καλά όλα τα υλικά και να αρχίσουν να κοχλάζουν.
- Προσθέτουμε τα μύδια, σκεπάζουμε με το καπάκι και μαγειρεύουμε για περίπου 5-6 λεπτά.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά, σκορπίζουμε τον μαϊντανό, φρέσκο ελαιόλαδο και καυτερό τσίλι και σερβίρουμε.