Ένας τρόπος να μαγειρέψεις τις γαρίδες σε 5-6 λεπτά, δίνοντάς τους και μια πρωτότυπη νότα. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τη ρίγανη με θυμάρι και να γαρνίρουμε στο τέλος με μαϊντανό ή άνηθο.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι.
- Προσθέτουμε τις γαρίδες, αλατίζουμε και τις σοτάρουμε και από τις δυο πλευρές για 4 συνολικά λεπτά.
- Χαμηλώνουμε στο μέτριο τη φωτιά, προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και μαγειρεύουμε για άλλα 2-3 λεπτά.
Tip: Το ρύζι μπασμάτι ή μια πράσινη σαλάτα με σόγια σος τους ταιριάζει πολύ για συνοδευτικό αλλά τρώγονται ωραιότατα και σκέτες.