12 νόστιμα στέκια σε Βριλήσσια και Μελίσσια

Νανά Γιώτη: Γλυκά από σπίτι πάνω από 30 χρόνια

Μη ξεχάσετε να δοκιμάσετε λαχταριστό μανταρινάκι από αμυγδαλόπαστα με φλούδα από χιώτικο μανταρίνι

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νανά Γιώτη: Γλυκά από σπίτι πάνω από 30 χρόνια
Νανά Γιώτη: Γλυκά από σπίτι πάνω από 30 χρόνια
Νανά Γιώτη: Γλυκά από σπίτι πάνω από 30 χρόνια
Νανά Γιώτη: Γλυκά από σπίτι πάνω από 30 χρόνια

Νανά Γιώτη: Δύο σύγχρονα ζαχαροπλαστεία, στα Βριλήσσια και στο Χαλάνδρι, με πεντανόστιμα γλυκά από εξαιρετικές πρώτες ύλες 

Το 1996 η Νανά και ο σύζυγός της Κώστας Γιώτης άνοιξαν ένα μικρό εργαστήρι ζαχαροπλαστικής στα Βριλήσσια. Με πρώτο είδος το περίφημο και πρωτόφερτο τότε στην Ελλάδα σουφλέ σοκολάτας, ξεκίνησε μια πετυχημένη πορεία με ανεπανάληπτες δημιουργίες, όπως η ανάλαφρη μους σοκολάτας, η κουαντρώ και άλλα ζηλευτά γλυκά.

Όταν η Νανά έφυγε από τη ζωή το 2012, ο pastry chef Roland Sulaj –«μαθητής» της στο εργαστήριο επί 20 χρόνια– ανέλαβε ως συνέταιρος σε νέα επιχείρηση με τον Κώστα Γιώτη, να συνεχίσει την παράδοση με το ίδιο πάθος και μεράκι, εμπλουτίζοντας μάλιστα την γκάμα με το cheese cake λεμόνι, τη μους πορτοκάλι κ.ά.

Τα προϊόντα «Νανά Γιώτη γλυκά από σπίτι» τα βρίσκουμε σε δύο σύγχρονα ζαχαροπλαστεία, στα Βριλήσσια και στο Χαλάνδρι. Εκεί θα βρεις την πιο ανάλαφρη και χειροποίητη pavlova σε πολλές γεύσεις και παραλλαγές. Θα γευτείς το πιο νόστιμο και υγιεινό carrot cake με ολόφρεσκα υλικά και μαύρη ζάχαρη. Θα απολαύσεις και το πιο φρέσκο παγωτό με γάλα και αγνή διαδικασία παρασκευής, το καλάθι παγωτού, τραγανό φτιαγμένο από αμύγδαλο, είναι μια εμπειρία που πρέπει να ζήσεις! Τα διάφορα κέικ, τα κουλουράκια, τα cookies θα σας ομορφύνουν τον πρωινό σας καφέ η το απογευματινό σας τσάι. Το δε λαχταριστό μανταρινάκι –αμυγδαλόπαστα με φλούδα από χιώτικο μανταρίνι– θα σας δώσει μια ξεχωριστή απόλαυση. Κάνουν όμως θαύματα και στις αλμυρές γεύσεις. Θα σου πούμε μόνο για τις πεντανόστιμες quiche lorraine και τις τραγανές τάρτες, καθώς και για την βελούδινη ταραμοσαλάτα, τη ρώσικη σαλάτα, τη μελιτζανοσαλάτα και πολλά άλλα ντιπ.

Μπορείς να τα βρεις και στις γνωστές πλατφόρμες delivery, αλλά μία επίσκεψη εκεί είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου