12 νόστιμα στέκια σε Βριλήσσια και Μελίσσια

Angram: Το all day στέκι στα Βριλήσσια

Ιδανικό και για έναν καφέ ή ένα ποτό μετά τη δουλειά το απόγευμα, για την καθιερωμένη ανασκόπηση της ημέρας, αλλά και για πιο αργά το βράδυ

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ANGRAM
ANGRAM
ANGRAM
ANGRAM

Angram: O all day προορισμός στα βόρεια προάστια για καφέ ή ποτό 

O all day προορισμός στα βόρεια προάστια, στο προνομιακό σημείο της πλατείας Βριλησσίων. Το Angram λειτουργεί από τον Μάιο του 2023, ούτε έναν χρόνο δηλαδή, και από την πρώτη στιγμή έγινε γνωστό και αγαπητό για τη χαλαρή και παρεΐστικη ατμόσφαιρά του, αλλά και για τις τέλειες επιλογές που προσφέρει όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Κι επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, θα ξεκινήσετε με έναν καλοφτιαγμένο specialty καφέ, ενώ για τη συνέχεια η κουζίνα ετοιμάζει φοβερές προτάσεις για brunch. Ο κατάλογος περιλαμβάνει αλμυρές και γλυκές γεύσεις, φτιαγμένες με άριστης ποιότητας πρώτες ύλες, που αλλάζουν συχνά. Και μαζί με το brunch, διάφορα ροφήματα, φυσικοί χυμοί, δυναμωτικά smoothies, φοβερά γλυκά αλλά και σπιτικές λεμονάδες!

Ιδανικό και για έναν καφέ ή ένα ποτό μετά τη δουλειά το απόγευμα, για την καθιερωμένη ανασκόπηση της ημέρας, αλλά και για πιο αργά το βράδυ για ένα signature ή ένα κλασικό κοκτέιλ. Κάθε μέρα από τις 08.00 έως τη 01.00 καθημερινές, και έως τις 02.00 Παρασκευή και Σάββατο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου