12 νόστιμα στέκια σε Βριλήσσια και Μελίσσια

Μαρούλι Μάνγκο: Με όλες τις γεύσεις και τα αρώματα της φύσης

Ιδιαίτερα προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του κόσμου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρούλι Μάνγκο: Με όλες τις γεύσεις και τα αρώματα της φύσης
Μαρούλι Μάνγκο: Με όλες τις γεύσεις και τα αρώματα της φύσης
Μαρούλι Μάνγκο
Μαρούλι Μάνγκο

Μαρούλι Μάνγκο: Ένα οπορωπαντοπωλείο-delicatessen στο Μαρούσι με ό,τι μπορείς να φανταστείς

Γεμάτο χρώματα, γεύσεις και αρώματα, το Μαρούλι Μάνγκο τον Ιούνιο θα κλείσει έναν χρόνο λειτουργίας, με κεντρικό μήνυμα το taste the color. Οι άνθρωποί του, ο Βαγγέλης Μόσχος και η Αντωνία Σαμίου, έχοντας μια μεγάλη αγάπη για τη φύση και τα αγαθά που μας προσφέρει, αποφάσισαν να ανοίξουν αυτό το πολύ ιδιαίτερο οπορωπαντοπωλείο-delicatessen – το οποίο, καθώς εδώ δεν αφήνεται τίποτα στην τύχη, σχεδίασε άψογα η αρχιτεκτονική εταιρεία studio materiality. 

Η ιδέα ξεκίνησε από το δικό τους οικογενειακό αγρόκτημα στο Νεοχώρι Πηλίου, Moschos Family Fruits, από όπου μας προσφέρουν απευθείας μια μεγάλη ποικιλία φρέσκων φρούτων και καρπών, όπως τα τραγανά μήλα, τα ζουμερά αχλάδια, τα μυρωδάτα ροδάκινα, τα κεράσια και φυσικά τα κάστανα και τα καρύδια.

Όπως καταλαβαίνετε, οι άνθρωποι, εκτός από το μεγάλο μεράκι που τους χαρακτηρίζει, είναι αυτό που λέμε «της δουλειάς». Έτσι, συχνά επισκέπτονται αγροκτήματα σε όλη την Ελλάδα, απ’ όπου φέρνουν ολόφρεσκα προϊόντα από μικρούς παραγωγούς –Ιούνιο έρχονται τα φημισμένα μάνγκο της Λέρου–, αλλά και εξωτικά φρούτα από διάφορα μέρη του κόσμου.  

Στο Μάνγκο Μαρούλι θα βρείτε, όμως, και μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων delicatessen. Αλλαντικά και τυριά από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και εξαιρετικές επιλογές από την Ιταλία και την Ισπανία, χειροποίητες πεντανόστιμες πίτες, όσπρια και ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, ξηρούς καρπούς, μέλι και ταχίνι, βούτυρα ξηρών καρπών, φοβερά χειροποίητα ντολμαδάκια γιαλαντζί, διάφορες νοστιμιές χωρίς ζάχαρη, αλλά και μια μεγάλη ποικιλία από βιολογικά προϊόντα! Και μαζί με όλα αυτά, ιδιαίτερα αναψυκτικά, μπίρες και επιλεγμένες ετικέτες κρασιών.

Taste the color λοιπόν, ώρα να τα γνωρίσετε όλα αυτά και να βιώσετε την εμπειρία από κοντά, καθημερινά 08.00 με 21.30 και Κυριακές 09.00 με 18.00.

Extra tip: Τσεκάρετε το Colomba di Pasque, το παραδοσιακό ιταλικό πασχαλινό γλυκό που θα σας θυμίσει πολύ πανετόνε – και θα σας ενθουσιάσει!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου