12 νόστιμα στέκια σε Βριλήσσια και Μελίσσια

Morris Brown: Το συνώνυμο του αυθεντικού gelato

Μην ξεχάσεις να συνδυάσεις το υπέροχο gelato με αφράτα mini waffles ή με μία από τις εξαιρετικές επιλογές γλυκών

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Morris Brown Gelato
Morris Brown Gelato
Morris Brown Gelato
Morris Brown Gelato

Morris Brown: Για αυθεντικό gelato στο Παγκράτι, στα Βριλήσσια και στη Νέα Πεντέλη 

Το Morris brown έχει το εξής μότο we spread happiness κ ξέρει τον τρόπο. Φέτος κλείνει δέκα χρόνια από την έναρξη του πρώτου του καταστήματος και το μόνο σίγουρο είναι ότι εξακολουθεί να μας προσφέρει την πιο αυθεντική εμπειρία παγωτού στην πόλη. Έχοντας εντρυφήσει στην τέχνη του gelato από Ιταλούς maestro οι άνθρωποι αυτής της φημισμένης πλέον gelateria δημιουργούν διαρκώς γεύσεις ολόφρεσκου παγωτού που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι.

Διαλέγουν τις πρώτες ύλες αποκλειστικά από τοπικούς παραγωγούς για να εξασφαλίσουν την καλύτερη ποιότητα, όπως το φρέσκο γάλα, τα φρέσκα φρούτα, τα φιστίκια από το BRONTE, τα φουντούκια από το Piemonte και πολλά άλλα.

Στα δέκα χρόνια λειτουργίας στο Morris brown έχουν παραχθεί πάνω από 1.000 διαφορετικές γεύσεις, αυτές όμως που ξεχωρίζουν είναι το φιστίκι, η μαύρη σοκολάτα από την Ακτή Ελεφαντοστού, η double dark, η αλατισμένη καραμέλα και πολλές άλλες. Θα ανακαλύψεις όμως και ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις για τους πιο απαιτητικούς, όπως sorbet χωρίς ζάχαρη, vegan παγωτό με γάλα βρώμης καθώς και παγωτό ξηρών καρπών χωρίς ζάχαρη. Σε χωνάκι η σε κυπελλάκι το σίγουρο είναι ότι θα εθιστείς και θα θέλεις ξανά και ξανά.

Σίγουρα μην ξεχάσεις να συνδυάσεις το υπέροχο gelato με αφράτα mini waffles ή με μία από τις εξαιρετικές επιλογές γλυκών όπως το cheesecake και το λαχταριστό red velvet.

Το Morris brown ξέρει πώς να μοιράζει την ευτυχία. Θα το βρεις σε τρεις υπέροχες πλατείες στην πόλη μας, στο Παγκράτι, στα Βριλήσσια και στη Νέα Πεντέλη

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου