Θεματα

Εσύ έχεις δοκιμάσει σουβλάκι με  Philadelphia; 

Τέσσερις νέες σάλτσες δίνουν άλλη διάσταση στο αγαπημένο σου φαγητό 

56855-123975.JPG
Κατερίνα Βνάτσιου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ήταν ένα βράδυ σαν όλα τα άλλα. Είχαμε μαζευτεί σπίτι. Θα βλέπαμε ταινία και θα παραγγέλναμε απ' έξω. Ένα τυπικό, καθημερινό βράδυ δηλαδή. Διαλέγαμε ταινία όταν ακούσαμε ένα μακρόσυρτο «τι;», να βγαίνει από τα χείλη του Κώστα, που έκανε την παραγγελία. Ανήσυχοι, στραφήκαμε όλοι προς το μέρος του. 

«Ο κ. Ηλίας (σ. σ. έχει το σουβλατζίδικο στη γωνία), λέει ότι υπάρχουν σουβλάκια με σάλτσες Philadelphia!». Όλοι κοιταχτήκαμε απορημένοι. Σουβλάκια με σάλτσες  Philadelphia;  

«Εννοείται ότι θα δοκιμάσουμε!», είπαμε σχεδόν με μια φωνή. Πήραμε και τις τέσσερις επιλογές που υπήρχαν: μια μερίδα καλαμάκι κοτόπουλο με σάλτσα Philadelphia με άνηθο, μια πίτα γύρο κοτόπουλο με σάλτσα Philadelphia με μουστάρδα, ένα σουβλάκι καλαμάκι χοιρινό με σάλτσα Philadelphia με λιαστή ντομάτα και μια μερίδα κεμπάπ με σάλτσα Philadelphia με μαϊντανό. Όλοι περιμέναμε με ανυπομονησία την παραγγελία. Σουβλάκι με σάλτσα Philadelphia. Αυτό ήταν κάτι που δεν είχαμε ξανακούσει. Σε όλους μας αρέσει το τυρί κρέμα Philadelphia, αλλά πώς θα ήταν μέσα στο σουβλάκι; 

n

Όταν χτύπησε το κουδούνι, μαζευτήκαμε όλοι γύρω από την πόρτα. Με το που πήραμε την πολυπόθητη σακούλα, αρχίσαμε την εξερεύνηση. Μέχρι που ξεχάσαμε να βάλουμε και την ταινία να παίζει! Εγώ είχα πάρει σουβλάκι χοιρινό και σάλτσα Philadelphia με άνηθο. Δαγκώνω την πρώτη μπουκιά με περιέργεια. Η σάλτσα είναι δροσερή και αρωματική ταυτόχρονα και δένει τέλεια με το καλαμάκι χοιρινό. Μα είναι εκπληκτικό! Μετανιώνω που πήρα μόνο ένα. Θέλω να δοκιμάσω και τις υπόλοιπες γεύσεις, αλλά κανένας δεν θέλει να μοιραστεί το σουβλάκι του. Ακούω μόνο επιφωνήματα θαυμασμού και τη Μαρία να λέει: «Επιτέλους! Ένα σουβλάκι που είναι διαφορετικό από όλα τ' άλλα!».  

Αν έχεις βαρεθεί και εσύ το κλασικό σουβλάκι, μαθαίνω ότι θα βρεις τα σουβλάκια με τις νέες σάλτσες Philadelphia σε επιλεγμένα καταστήματα της Αττικής, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας. Μη διστάσεις να τα δοκιμάσεις. Είναι όλα τους υπέροχα και δεν μοιάζουν με κανένα σουβλάκι που έχεις φάει μέχρι τώρα.

Advertisement

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.