16 διευθύνσεις για gourmet σπιτικά τραπέζια

Mr Tony: Donuts, γλυκά και αρτοσκευάσματα που θα σου μείνουν αξέχαστα!

Στόχος η συνεχής βελτίωση και διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων για την κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών της αγοράς και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών.

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Mr Tony
Mr Tony
Mr Tony
Mr Tony
Mr Tony
Mr Tony
Mr Tony
  • Λαζοχώρι Βέροιας
  • 2331024032, 2331027933
  • Mr Tony

Η Mr Tony ειδικεύεται στην παραγωγή donuts με στόχο την άριστη ποιότητα, τα εκλεκτά υλικά και το υψηλό γευστικό αποτέλεσμα των προϊόντων.

Από το 1993, η Mr Tony παράγει τα πιο γλυκά donuts, με στόχο την άριστη ποιότητα, τα εκλεκτά υλικά και το υψηλό γευστικό αποτέλεσμα των προϊόντων. Όμως, εδώ δεν θα βρείτε μόνο donuts. Κι αυτό γιατί στην γκάμα των προϊόντων της επιχείρησης περιλαμβάνονται και παραδοσιακά γλυκίσματα, σιροπιαστά και αρτοσκευάσματα που εθίζεσαι από την πρώτη μπουκιά!

Μάλιστα, όσον αφορά τα donuts, η Mr Tony αφήνει τον πελάτη να πειραματιστεί «παίζοντας» με διάφορες γεύσεις και επικαλύψεις του γούστου του. Στόχος της Mr Tony είναι η συνεχής βελτίωση και διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων για την κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών της αγοράς και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών.

Σημειώστε ότι ήδη από το 2010, οι εγκαταστάσεις της εταιρίας στεγάζονται σε νέο άρτια διαμορφωμένο και εκσυγχρονισμένο χώρο, με σκοπό τη βελτίωση της παραγωγικής διαδικασίας καθώς και την ευκολότερη είσοδό της στον ανταγωνιστικό τομέα της χονδρικής πώλησης. Σήμερα δε, διαθέτει 13 αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνται για την καθημερινή και άμεση διανομή φρέσκων προϊόντων σε όλη σχεδόν την Ελλάδα, ώστε όλα αυτά τα νόστιμα που μας ετοιμάζει να τα απολαμβάνουμε όσο το δυνατόν περισσότεροι!

  • Λαζοχώρι Βέροιας
  • 2331024032, 2331027933
  • Mr Tony

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου