16 διευθύνσεις για gourmet σπιτικά τραπέζια

Home of Nuts: Με τα καλύτερα της ελληνικής γης!

Τα πάντα από ξηρούς καρπούς

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Home of Nuts
Home of Nuts
Home of Nuts
Home of Nuts

Home of Nuts: ένα αυθεντικό Καφεκοπτείο γεμάτο αρώματα & γεύσεις που σε ταξιδεύουν σε άλλη εποχή

Οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε το 1956, αρχικά με τον παππού Χριστόδουλο, στη συνέχεια με τον γιο του Γιώργο, και σήμερα με τα εγγόνια Χρυσάνθη και Χριστόδουλο να συνεχίζουν την παράδοση που έκανε το Home of Nuts by Boufidis, φημισμένο στη Βόρεια Ελλάδα και, πλέον, μέσω του ηλεκτρονικού του καταστήματος και σε όλη τη χώρα.

Πολλά και σπουδαία θα βρείτε εδώ, αλλά ας αρχίσουμε με τους καφέδες (67 χρόνια εμπειρίας είναι αυτά). Οι άνθρωποι εδώ επεξεργάζονται με τον καλύτερο τρόπο όλων των ειδών τους καφέδες και θα σας προτείνουν περισσότερες από 5 ποικιλίες ελληνικού, 24 είδη αρωματικού φίλτρου, αλλά και 6 εσπρέσο.

Στο Home of Nuts, που πάντα προσπαθεί να επιλέγει προϊόντα από τοπικούς Έλληνες παραγωγούς, θα βρείτε ακόμη τα πάντα από ξηρούς καρπούς (ανάλατους, αλατισμένους, σνακ κ.λπ.), μια τεράστια ποικιλία από αποξηραμένα φρούτα, super foods, προϊόντα για διαβητικούς, delicatessen επιλογές, περισσότερα από 40 μείγματα τσαγιών, γλυκά του κουταλιού, ζυμαρικά, όσπρια, μπαχαρικά και άλλα πολλά, μεταξύ αυτών και κουφέτα κορυφαίας ποιότητας Χατζηγιαννάκη.

Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό του κατάστημα και ανακαλύψτε όλα αυτά τα καλά, είτε για εσάς και την οικογένειά σας είτε και για δώρο! 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου