16 διευθύνσεις για gourmet σπιτικά τραπέζια

Benito Delicatessen: Συνώνυμο της απαράμιλλης ποιότητας εδώ και 30 χρόνια

Μνήμες από την Πόλη και ποιοτικές πρώτες ύλες από τη Μεσόγειο

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Benito Delicatessen
Benito Delicatessen
Benito Delicatessen
Benito Delicatessen
Benito Delicatessen

Στο Benito για εκλεκτά ψώνια και επιτόπια απόλαυση

Το Benito Delicatessen είναι ένα ιστορικό brand name που κουβαλάει μνήμες από την Πόλη και ποιοτικές πρώτες ύλες από τη Μεσόγειο.

Από το 1993 ως το καλοκαίρι που μας πέρασε μεγαλούργησε στο Παλαιό Φάληρο, όσο ήταν στη ζωή ο Μπενίτο και η Ευδοκία, ενώ από το 2017 η δεύτερη γενιά ιδιοκτητών, Λίμπο και Απόστολος, προσφέρει τις άριστες υπηρεσίες της από τη γειτονιά της Γλυφάδας. Στο Benito θα βρεις premium τυριά και αλλαντικά, χειροποίητα ιταλικά ζυμαρικά, αλλά και πολλά ακόμα «ψαγμένα» είδη διατροφής. Καθώς επίσης και μια τεράστια ενημερωμένη κάβα κρασιού που αποτελείται από ετικέτες εκλεκτών οινοπαραγωγών κυρίως της Ελλάδας και της Ιταλίας.

Στο Benito δεν θα πας μόνο για εκλεκτά ψώνια. Θα πας και για επιτόπια απόλαυση. Από το πρωί θα πιεις εκεί εξαιρετικό καφέ και θα φας νοστιμότατο brunch. Οι προτάσεις περιλαμβάνουν χειροποίητες συνταγές με βάση τα αυγά αλλά και εξαιρετικά σάντουιτς με premium υλικά. Η κουζίνα παράγει επίσης καθημερινά 6-8 μαγειρευτά πιάτα εμπνευσμένα από την ιταλική και την πολίτικη κουζίνα, αλλά και χειροποίητες πίτες. Ακολούθησέ τους στο Facebook για να ενημερώνεσαι για το μενού ημέρας.

Σίγουρα όταν θα πας να απολαύσεις εκεί και εκλεκτό κρασί, που θα το συνοδεύσεις με ένα εντυπωσιακό πλατό τυριών-αλλαντικών. Θα βρεις όμως και φρεσκότατες σαλάτες που παράγουν οι ίδιοι στο δικό τους catering place.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου